GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Σαμαράς συμφώνησε με τον Βενιζέλο...

Η ΝΔ αποδέχεται τη διαδικασία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού  έως τις 30 Ιουνίου Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ...

Η ΝΔ αποδέχεται τη διαδικασία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού  έως τις 30 Ιουνίου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συζητήσεις και τις επαφές που είχε στο Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Eurogroup.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Σαμαράς του δήλωσε ότι είναι κατανοητή εκ μέρους του η ανάγκη τήρησης του χρονοδιαγράμματος που...
συμφωνήθηκε στο Eurogroup, σε σχέση με την ψήφιση των δύο νόμων έως τις 30 Ιουνίου, ανεξάρτητα από τη θέση που θα διατυπώσει η αξιωματική αντιπολίτευση επί της ουσίας των ρυθμίσεων.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η αναφορά στην εθνική ενότητα που υπάρχει στο ανακοινωθέν του Eurogroup σημαίνει ότι προϋπόθεση για την περαιτέρω εξέλιξη των διαδικασιών είναι η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι προφανώς δεν έχει τεθεί ως προϋπόθεση η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο, αν και αυτό θα ήταν το επιθυμητό για την κυβέρνηση.
Η αναφορά στην εθνική ενότητα είναι αναφορά στην ανάγκη να υπάρχει κλίμα και ατμόσφαιρα ενότητας και υπευθυνότητας, συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.
Πηγή: http://news.in.gr

5 σχόλια

  1. Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ = ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο , ΝΑΙ στην άγρια και στην χωρίς έλεος λιτότητα , ΝΑΙ στους κεφαλικούς φόρους , ΝΑΙ στο θάνατο 3.000.000 Ελλήνων από το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από το Ι.Κ.Α . και τα αλλά ταμεία (φάρμακα για τον καρκίνο , χημειοθεραπείες , κ.λπ.) , ΝΑΙ στην ανεργία και στην ανέχεια των Ελλήνων , ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδος μας και την παράδοση στους ξένους άνευ όρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραμε παράταση ζωής μέχρι την ΤΡΙΤΗ , λόγο τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής καρέκλας , που θα καθίσουμε .
    Τέλος χρόνου, τέλος παράτασης ζωής . Η μπαίνουμε μέσα Η θα μας κάτσουν στην ηλεκτρική καρέκλα . Η απόφαση για την εκτέλεση είναι την ΤΡΙΤΗ 21-6-2011 άλλη αναβολή δεν θα δώσουν .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :
    ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ :
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 21-6-2011που θα γίνει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Έλληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΥΣΗ,
    κάνε μόκο.
    Πρίν 2 χρόνια η Αριστερά ζητούσε 1400 ευρώ ώς
    βασικό μισθό.Από πού?Νά τυπώσουμε χρήμα?
    Τώρα συμβουλέψου τούς γονείς.
    Θά μάθεις περισσότερα καί καλύτερα από τήν Τ.Ο.??
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τίτλος τί σχέση έχει με το κείμενο ρε σαχλαμάρες;
    Υπονοείτε ότι ο Σαμαράς συμφωνεί με το δοσίλογο χοντρό και νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τί ψεύτες είστε στο Press-gr;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για οσους δεν καταλαβαν,ο Αντωνακης το χει βαλει σκοπο να εξαφανισει δια παντος το Θασοκ και τα παπαγαλακια του.Περιμενετε και θα δειτε εξελιξεις συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση