GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη δημοσιογραφική αλχημεία από την Real News...

Παρουσιάζει ως ....αποκάλυψη τις σχέσεις της λογίστριας του Τσοχατζόπουλου με την off shore Torcaso, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αποκάλυ...

Παρουσιάζει ως ....αποκάλυψη τις σχέσεις της λογίστριας του Τσοχατζόπουλου με την off shore Torcaso, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αποκάλυψη των ντοκουμέντων από το Press-gr!
Πριν από έναν ολόκληρο χρόνο -και συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου 2010 όπως μπορείτε να δείτε και να διαπιστώσετε εύκολα- ο Αδιάκριτος είχε αποκαλύψει στο Press-gr, μαζί με τα έγγραφα ντοκουμέντα, τις σχέσεις που είχε η λογίστρια Φρόσω Λαμπροπούλου με την off shore Torcaso, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την τεχνική εταιρεία της κόρης του.
 Στη συνέχεια, η αποκάλυψη μας αυτή (αφού ως γνωστόν το Press-gr σε όλα τα σοβαρά θέματα πάντα προηγείται) έγινε θέμα σε εφημερίδες, ημερήσιες και εβδομαδιαίες.
Σήμερα (ένα χρόνο μετά), η εφημερίδα Real News ανακαλύπτει την ....Αμερική. Και παρουσιάζει ως ...αποκάλυψή της το ότι η λογίστριa του Tσοχατζόπουλου ήταν και διαχειρίστρια της off shore. Δεν πρόκειται για μια καραμπινάτη δημοσιογραφική αλχημεία;
To πρώτο έγγραφο που δημοσιεύουμε,  αριστερά, είναι από την επίσημη Εκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τη Μονή Βατοπεδίου και...
 την εμπλοκή της off shore εταιρείας Torcaso η οποία εκτός των άλλων εμφανιζόταν, σε πρώτη φάση, ιδιοκτήτρια και του νεοκλασικού στην Διον. Αρεοπαγίτου που αγοράστηκε πρόσφατα από την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Ένας από τους δύο νομίμους εκπροσώπους της εταιρείας μέχρι τις 30.4.2007 που διέκοψε τη λειτουργία της είναι, όπως φαίνεται, και η κ. Λαμπροπούλου Ευφροσύνη....
Το δεύτερο έγγραφο που αποκαλύπτουμε, δεξιά, είναι το ΦΕΚ με τη σύσταση της...
 τεχνικής και κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΕΦΑ ΑΕ, στις 24 Νοεμβρίου 2003. Στο ΔΣ της εταιρείας εκτός από τον επιχειρηματία Φ. Αρβανίτη, μετέχει η (κόρη του πρώην υπουργού) Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Είναι το ίδιο πρόσωπο με τη νόμιμη εκπρόσωπο της Torcaso και όπως προκύπτει μετέχει στις δύο εταιρείες σε χρονικά διαστήματα (αρκετών ετών) που συμπίπτουν μεταξύ τους...
Τα συμπεράσματα είναι εύκολα...

12 σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .
    Αν και σήμερα την Κυριακή με 1.000.000 κόσμο που θα μαζευτεί στο Σύνταγμα από όλη την Ελλάδα δεν καταφέρουμε να μπούμε μέσα στη βουλή , το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του , θα μας περάσει για πολύ μεγάλους μαλάκες , τον Ελληνικό λαό και τότε θα μας γαμήσει μαζί με την τρόικα και θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί .
    Για να μην μας γαμήσουν και να μας περνάνε για φούσκες και δειλούς , σήμερα θα τους αποδείξουμε ότι δεν τους φοβόμαστε και θα τους γαμήσουμε εμείς .
    Δεν μασάμε εμείς οι Έλληνες και σήμερα , μπαίνουμε μέσα στη βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τύπος στην φωτογραφία θα λέει,

    Εγώ χάνομαι κι αυτοί μαλώνουν για την ημερομηνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ
    οι τραπεζιτες θα βαλουν δικους τους πολιτικους αφου πηραν ολα τα λεφτα. Τειωνουν Γιωργος Σαμαρας Καραμνλης κλπ...Ολοι δουλευουν για τον συνεργατη των ναζι κ. Λατση....

    Οι εισπρακτικες εκβιαζουν και ειδικα η Eurobank του κ. Λατση....Για το ερωτημα αν ο Λατσης εχει εξωχωρια εταιρια και η τραπεζα ειναι εξωχωρια ποιος θα απαντησει?

    Να πως εκβιαζουν:


    Παραπλάνηση από εισπρακτικές εταιρίες
    Παραπλάνηση 1
    Τελευταία, πολλά μέλη του blog μας, αναρωτιόνται, πως γίνεται να μας καλεί μια εισπρακτική εταιρία, αλλά στην αναγνώριση κλήσεως να εμφανίζεται αριθμός, που ανήκει σε τράπεζα. Επίσης, πως γίνεται και οι....
    εταιρίες διαθέτουν τόσα πολλά νούμερα κλήσης.

    Η απάντηση είναι απλή:

    Οι εισπρακτικές εταιρίες χρησιμοποιούν VOIP τηλεφωνία, δηλ τηλεφωνία μέσω Internet. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα, διαθέτοντας μια σύνδεση στο internet, να αποκτούν πρόσθετους τηλεφωνικούς αριθμούς, με κόστος από 1 ευρώ το μήνα για κάθε νούμερο.

    Επίσης, με κάποια διαδικασία, μπορούν να καμουφλάρουν τον αριθμό, δηλαδή ενώ σας καλούν από τον αριθμό 211ΧΧΧΧΧΧΧ, εσείς στην αναγνώριση κλήσης να βλέπετε 210ΥΥΥΥΥΥΥ. Φυσικά αυτή η διαδικασία είναι παράνομη και δεν την χρησιμοποιούν οι περισσότερες εισπρακτικές εταιρίες, αλλά κάποιες από αυτές. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρανομία αναφέρεται στην πλαστοπροσωπία και όχι στην τεχνική διαδικασία. Δίνουμε ένα παράδειγμα:

    Ο χρήστης Σουβλατζής τηλεφωνεί στον πελάτη. Ο αριθμός του σουβλατζίδικου είναι 210-σουβλατζής. Στο καντράν του πελάτη όμως εμφανίζεται ο αριθμός 210-μπακάλης. Αν ο σουβλατζής πει ότι τηλεφωνεί από το σουβλατζίδικο, δεν έχει διαπραχθεί παρανομία, ανεξάρτητα από το ποιος αριθμός εμφανίζεται στον πελάτη. Παρανομία έχουμε μόνο αν ο σουβλατζής σας συστηθεί ως μπακάλης.

    Παραπλάνηση 2
    Πριν από 3 μέρες δέχθηκα τηλεφώνημα «εκ μέρους της τοκογλύφος Bank». Ρωτώντας την συμπαθεστάτη κυρία, τι εννοεί όταν λέει «εκ μέρους», αναγκάστηκε να μου απαντήσει ότι είναι από την εισπρακτική «Νταβαντζής Α.Ε.», με αριθμό μητρώου τάδε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία διότι νόμιμα της ανατέθηκε από την τράπεζα η ενημέρωση οφειλετών.

    Μέχρι εδώ όλα καλά.

    Μου είπε λοιπόν ότι το καταναλωτικό δάνειο μου έχει καταγγελθεί και είναι απαιτητό όλο το ποσό, διαφορετικά θα λυπηθούν πολύ, αλλά θα κινηθούν οι νομικές διαδικασίες εναντίον μου. Τους απάντησα πως «λυπηθούν δε λυπηθούν» εγώ χρήματα δεν έχω. Οπότε μου είπε ότι για διευκόλυνσή μου, από την εκπροσωπούμενη τράπεζα, προσφέρεται διακανονισμός με 50% προκαταβολή του οφειλόμενου και το υπόλοιπο σε 12μηνη εξόφληση με επιτόκιο 11%. Μάλιστα, θα μου ταχυδρομήσουν και γραπτώς την προσφορά. Της είπα ότι θα το σκεφτώ και θα μιλήσουμε την επόμενη μέρα.

    Μέχρι εδώ επίσης όλα καλά.

    Δυό ώρες αργότερα, με κάλεσε μια άλλη συμπαθέστατη κυρία, η οποία συστήθηκε ως «κεντρικά της Τοκογλύφος Bank». Μου είπε ότι το δάνειο έχει καταγγελθεί και ότι η τράπεζα προσφέρει διακανονισμό, με 0% προκαταβολή, περίοδο χάριτος 6 μηνών (δηλ πληρωμή μόνο τόκων) και εξόφληση σε 120 μήνες με επιτόκιο 10,5 %.

    Τη ρώτησα αν θα μου στείλουν γραπτή προσφορά και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται. Θα συμπληρώσουμε τηλεφωνικά μια αίτηση, θα εγκριθεί από τα κεντρικά, θα πάω στο πλησιέστερο υποκατάστημα της «Τοκογλύφος Bank», θα διαβάσω τη σύμβαση και αν συμφωνώ υπογράφω.

    Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, τονίζω ότι ότι ο πιο επίσημος και έγκυρος τρόπος συναλλαγής με τράπεζα είναι να πας σε υποκατάστημά της.

    Και αναρωτιέμαι εγώ ο αδαής, η εισπρακτική «Νταβατζής Α.Ε.» δεν εξαπατά τηλεφωνικά τους οφειλέτες; Δεν διαπράττει παρανομία; Υπάρχει τέλος πάντων κάποιος έλεγχος και τιμωρία σε αυτό το σάπιο κράτος, όπου οι δημόσιοι άρχοντες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ξοδεύουν τα λεφτά μας και να κλαψουρίζουν όταν οι εξαγριωμένοι πολίτες τους προπηλακίζουν;

    Συμβουλές
    Μην εμπιστεύεστε κανέναν και για τίποτα, όταν σας τηλεφωνούν.
    Δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιός είναι στην πραγματικότητα.

    --

    Μην υπογραφετε τιποτα!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά όλα αυτά, αλλά ο σμπώκος (όνομα και πράμα) είναι ακόμα όξω; ο γιάννος; ο χριστοδουλάκης; ο τούρκογλου (πολιτιστκή θεσσαλονίκη); ο τσουκάτος; ο σκαρπέλης και τα λαμόγια πσοκοδιευθυντάδες του ΟΤΕ; ο σημίτος; ο ρουσσόπουλος; ο βουλγαράκης και η σύζυγος; ο παπούλιας που δάνειζε τον σκατόψυχο; η ντυμένη αγελάδα που γκρίζαρε τα Ίμια; και άλλοι, και άλλοι, και άλλοι είναι ακόμα όξω;;;; γαμώ το κέρατό μου γαμώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε δίκιο, αλλά έστω και έτσι ας γίνεται ντόρος με τα σκάνδαλα ανεξάρτητα από το ποιός παίρνει την είδηση και από ποιόν, μήπως και κάποια στιγμή αφυπνιστεί η δικαιοσύνη στην πατρίδα μας και καθίσουν κάποιοι επιτέλους στο σκαμνί.
    Μην ψάχνετε για δεοντολογίες στις τελευταίες μέρες της Πομπηϊας που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκη σε καταλαβαίνω. Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα, πασά μου !!! Να ζήσης ακόμα 192,5 χρόνια για να χαρείς τα λεφτά σου, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσουμε εμείς, ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ άντε και 200 δεν πιστεύω να είναι παραπάνω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο κ. ΕΚΔΟΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκη σε καταλαβαίνω. Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα, πασά μου !!! Να ζήσης ακόμα 192,5 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα. Μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε; Θα τα πληρώσουμε εμείς, ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, άντε 200, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ΠουτανοΠουστράκια του MEGA
    της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ...

    Πανικός στη Μεσογείων.
    Το συλλαλητήριο των "αγανακτισμένων" στο Mega την Τρίτη το απόγευμα έχει σημάνει συναγερμό στο Μεγάλο Κανάλι.
    Το θέμα συζητήθηκε σε πολύ υψηλά εκδοτικά κλιμάκια και έπεσαν...τηλέφωνα.
    Ζητήθηκε η προστασία από την Αστυνομία.
    Με 3-4 διμοιρίες.
    Οι εποχές είναι δύσκολες και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ
    Ε Φ Ι Α Λ Τ Ι Κ Η
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
    ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @4:49

    Οι εισπρακτικές εταιρείες είναι παράνομες και τελυταία βγήκε καταδικαστική δικαστική απόφαση εναντίον τους (όπως πληροφορηθήκαμε από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του ΕΞΤΡΑ).
    Συνεννοηθείτε μ ε τους δικηγ΄΄ορους σας για να πληροφορηθείτε τα σχετικά.
    Ο Δικηγόρος που αγωνίστηκε για την απόφαση αυτή από ότι πληροφορηθήκαμε λέγεται Δημοσθένης Μπακόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτός είναι ο «αντικειμενικός» Νίκος Χατζηνικολάου!
    Ο ίδιος μπορεί να κλέβει άνετα τα θέματα των άλλων ΜΜΕ! Και να τα παρουσιάζει ως Αποκάλυψη!
    Και μετά διαμαρτύρεται όταν κάποιο ραδιόφωνο ή εφημερίδα δεν αναφέρει την προέλευση κάποιας είδησης που έχει γράψει η real news!
    Η λέξη «συγγνώμη», προφανώς του είναι ΑΓΝΩΣΤΗ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 5 Ιουν 2011 4:07:00 μ.μ., φαίνεσαι ότι είσαι φασιστοειδές.
    Άργησες !
    Σε έχει προλάβει , ο λογοτέχνης-συγγραφέας Ρένος Αποστολίδης από το 1965 που μπούκαρε, με άλλα φασιστοειδή, στη Βουλή…
    Και μετά ήρθε η εφτάχρονη νύχτα των συνταγματαρχών!
    Αυτό ονειρεύεσαι εσύ!
    Οι δεκάδες χιλιάδες, όμως, που συμμετέχουν ανιδιοτελώς στην «πλατεία», είναι βέβαιο ότι δεν πρεσβεύουν όσα εσύ!...
    Βέβαια σε βοηθούν ,χωρίς να το γνωρίζουν, στο σκοπό σου!
    Γι’ αυτό τρέμω και στη σκέψη ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση