GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επανάσταση αναβάλλεται για το 2050 μ.Χ...

Γράφει ο Κρούστης Αντώνης Η πρώτη υπόθεση εργασίας λέει ότι θα μπορούσαμε να ακούγαμε τις φωνές της πλατείας, για έξοδο μας από το μνη...

Γράφει ο Κρούστης Αντώνης

Η πρώτη υπόθεση εργασίας λέει ότι θα μπορούσαμε να ακούγαμε τις φωνές της πλατείας, για έξοδο μας από το μνημόνιο, να φύγουν οι ξένοι δανειστές που ήρθαν να κατασπαράξουν την ελληνική ευτυχία, να μην πληρώσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους και αλλά τέτοια απίθανα που θα καθιστούσαν την χώρα απομονωμένη από το διεθνές γίγνεσθαι. Αν ακούγαμε την πλατεία, σήμερα, οι έλληνες πολιτικοί θα έψαχναν να δανεισθούν χρήματα για τις καθημερινές μας ανάγκες, όχι βέβαια από τις αγορές που θα μας δάνειζαν με επιτόκιο άνω του 15%, αλλά από τους αόρατους φίλους μας με αόρατα λεφτά.
Η δεύτερη υπόθεση εργασίας είναι να...
μας έλεγαν οι ευρωπαίοι ευγενικά, ευχαριστούμε για την γνωριμία, αλλά από δω και πέρα ,χωρίζουν οι δρόμοι μας. Πολλοί πατριώτες ιθαγενείς διαφόρων αποχρώσεων του κόκκινου και του μαύρου, δε θα το ευχόντουσαν μόνο ευχαρίστως αλλά το διεκδικούσαν και σαν πάγια πολιτική τους στρατηγική.
Η πανηγυρική μας έξοδος από το ευρω, θα ανάγκαζε την χώρα να εισάγει την δραχμή επίσημα πλέον, σαν το ελληνικό νόμισμα.
Ο πληθωρισμός θα σκαρφάλωνε στα ύψη, οι καταθέσεις θα έχαναν την αξία τους , τα δάνεια θα πολλαπλασιάζονταν η αξία τους, οι κατασχέσεις σπιτιών θα έπαιρναν εκρηκτικές διαστάσεις, χιλιάδες επιχειρήσεις θα έκλειναν και εκατομμύρια εργαζόμενοι θα έμεναν άνεργοι.
Τα αποτελέσματα και των δυο υποθέσεων εργασίας θα ήταν φτώχια, εξαθλίωση και το χειρότερο καμία ελπίδα για ανάκαμψη για πολλές δεκαετίες.
Αντ’ αυτής, της φωνής της πλατείας δηλ., οι ευρωπαίοι ηγέτες ξαναπονταρησαν για άλλη μια φορά , υπέρ της Ελλάδος, χωρίς να ξεπερνάμε και την διασφάλιση των συμφερόντων όλης της ευρωπαϊκής ένωσης. Ενέκριναν δάνεια ύψους 159 δις ευρω για 30 χρόνια με το εξόφθαλμα προκλητικό χαμηλοτοκο επιτόκιο 3,5% και με περίοδο χάριτος τα 10 χρόνια..
Με λίγα λόγια μας είπαν , « αναλαμβάνουμε την πληρωμή του δημόσιου σας χρέος εμείς για 40 χρόνια, και εσείς αναλαμβάνεται το δημόσιο έλλειμμα σας. Αλλά επειδή δεν σας εμπιστευόμαστε και πολύ, ζητάμε την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και την πολιτική συναίνεση των κομμάτων εξουσίας έτσι ώστε να μην έρθει η επόμενη κυβέρνηση και ανατρέψει τις δεσμεύσεις της προηγούμενης».
Και τώρα; Τώρα η κυβέρνηση και αυτή και οι επόμενες πρέπει να μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες, δημιουργώντας δημοσιονομικό πλεόνασμα, να απελευθερώσουν την αγορά από τις κολλεκτιβίστικες αγκυλώσεις, να μειώσουν την γραφειοκρατία και να δημιουργήσουν το κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον για προσέγγιση ξένων επενδύσεων που θα γεμίσουν τα δημόσια ταμεία και τις τσέπες μας.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις για πολλά χρόνια πλέον πρέπει να συνηθίσουν σε ένα άλλο τρόπο πολιτευεσθαι. Ο προεκλογικός τους λόγος δεν θα είναι υποσχετικός άκοπων παραδείσων, αλλά λόγος ευθύνης και προτρεπτικός για περισσότερη δουλεία για την απόλαυση των δανεικών κεκτημένων που μας πήραν πίσω οι άκαρδοι δανειστές μας και ίσως τότε το 2050 οι πλατείες να γεμίζουν με ανθρώπους που θα εξεγείρονται με τους πολιτικούς και τους πολίτες που καρπώνονται προσοδα από το κόπο τρίτων. ΑΜΗΝ.!!!

11 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθινή σπίθα μπορεί να προέλθει από την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους,τη μικρομεσαία αγροτιά,τους νέους των εργατικών οικογένειών που καλούνται να ζήσουν στην πιο βάρβαρη περίοδο των τελευταίων 50 χρόνων.
    Οι άλλες ''σπίθες'',''αριστερές'' και ''δεξιές'',δεν είναι παρά πυροτεχνήματα του συστήματος που πάει να εκτονώσει και να οδηγήσει στην απογοήτευση τμήματα του λαού που ριζοσπαστικοποιούνται.
    Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ,ακόμα και αν δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του για όλα τα ζητήματα.
    Ταυτόχρονα όμως,έχει και το ΚΚΕ την ιστορική ευθύνη να ανοιχτεί πλατιά στο λαό και να μη λειτουργεί φοβικά απέναντι στις αυθόρμητες εκδηλώσεις του όπως δυστυχώς κάνει μέχρι σήμερα.
    Να αναδεικνύει τον ρόλο της όποιας
    ''σπίθας'' χωρίς να απορρίπτει το λαό που κινητοποιείται.
    Είναι μια μεγάλη ευκαιρία,ιστορική θα έλεγα,για το λαϊκό κίνημα να κάνει πολλά βήματα μπροστά,αλλά συγχρόνως και μια μεγάλη στιγμή ευθύνης για το πιο συνειδητό και οργανωμένο κομμάτι του,το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Κρούστη
    Διαβάζοντας τα κατα καιρούς άρθρα που αναρτάτε στα blogs, δύο συμπεράσματα βγάζω 1ο Οτι το άρθρο σας είναι βγαλμένο μέσα από τα γραφεία της Ιπποκράτους προσαρμοσμένο στην καθημερινή παπαγαλία των κυβερνώντων χωρίς να λείπει ούτε μία τελεία και 2ο Πάντα μιλάτε για την κορυφή του παγόβουνου χωρίς ποτέ να μιλήσετε για το παγόβουνο και ποιοι ήταν οι χτίστες και δημιουργοί του!!!ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν αυτο το τέρας παγόβουνο τα τελευταία 30 χρόνια όπου τον τόπο κυβερνησε και κυβερνάει για περίπου 25 χρόνια αυτοί που σήμερα εμαφανίζονται ώς σωτήρες με την ευλογία σας.
    Δηλαδή τι μας λέτε ουτε λιγο ουτε πολύ ολοι εσεις το 80% του λαού είστε βλακες και δεν καταλαβαίνετε το συμφερον σας που για αυτό κόπτεται σήμερα η κυβέρνηση το 20% των ψευτών που μας οδήγησε σε αυτο το αδιεξόδο αλλα δεν έχει καμία σημασία, από εδώ και μπρός και για 40 χρόνια βάλτε το κεφάλι στα σκατα ζήστε με μισθούς όχι Κινας αλλα των Μασαι στην Αφρική κλείστε τα μαγαζιά σας απολύστε όσους ακομα έχουν το προνόμιο να δουλευουν για να εκπληρωθει το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο!!!φοβερή πολιτική σκέψη σας διακρίνει συγχαρητηρια!!!!
    Το ότι η χώρα χρειάζεται δημοσιονομικές μεταρυθμίσεις δεν είναι κάτι καινούργιο είναι κάτι που υποσχεθηκαν όλοι και ποτε δεν κανανε γιατι μεσα από αυτό το σαπιο σύστημα τα ζιβαγκο γίνανε Αρμανι και ξεχοιλωμενες κοιλιές με μυαλα στοκαρισμένα γεματα χοληστερινη.
    Το ότι η Ευρώπη μας έδωσε ενα "ευνοικό" προγραμμα δεν σημαίνει ότι η Ελλαδα έπαψε να χρωστά δεν σημαίνει ότι καθημερινα δεν κλείνουν επιχειρησεις δεν σημαίνει ότι δεν πετιούνται στον δρόμο εργαζόμενοι σαν στημενες λεμονοκοπες δεν σημαίνει ώς δια μαγείας ξεγραφτηκε απο τον Τειρεσία το 70% δεν σημαίνει ότι οι κατασχέσεις κόπηκαν δεν σημαίνει ότι ξαφνικά κανένας Ελληνας πολίτης δεν χρωστά στις τράπεζες που με βάση τα επικείμενα μετρα στις εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα που επεβληθηκαν και με τους μισθούς πείνας όπου υπάρχουν θα μπορέσει να αποπληρώσει δάνεια 100-150-200-250-300 χιλιάδων ευρώ δεν το βλέπεται λιγάκι δυσκολο; Μας δανείζουν κ Κρούστη για το δικό τους συμφέρον και με το αζημείωτο όχι γιατι τους έπιασε κόψιμο για την Ελλάδα και για τον "παγκοσμιο στοχαστή" πρωθυπουργό της.
    Το χρέος της Ελλάδας το 2015 θα είναι μια πεντακοσάρα και αυτο δεν το λέω εγώ αλλά το μνημόσυνο που υπογράψαμε. Μας δανείζουν 159 δις για 30 χρόνια με μια περίοδο χάριτος 10 ετών έτσι ώστε να επανέλθουμε στο σήμείο που ξεκίνησε όλο το δράμα της Ελλάδας και πληρώνοντας μέχρι τότε τόκους που ουτε στο όνειρο μας ακόμα έχουμ δει, προσδοκώντας ότι μεσα σε αυτά τα 10 χρόνια η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα τρεχει με την ταχύτητα του φωτος στα ερείπεια αυτού που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ και θα γίνουν πολλαπλά θαύματα πιάνοντας joker με καμια πενηνταριά jack pot. Ασφαλώς ως καλό και πειθηνιος πασοκτσης θα αραδιάζεται άρθρα για fast track επενδυσεις που μας φλομώσατε για πράσινες αναπτυξεις και πράσινες κουραδες, για παραμυθένιες επιδοτησεις και προγράμματα που ποτε κανενας δεν θα έχει τα κριτήρια να πάρει εκτός από αυτούς που δεν τα χρειαζονται.
    Δεν νομίζετε ότι π΄ρεπει να σταματήσετε αυτη την γκαιμπελική προγάνδα για την στήριξη μιας δοσίλογης κυβέρνησης; τί προσδοκατε από τέτοιου είδους άρθρα που κοροιδεύουν κατάφωρα και την στοιχειώδη νοημοσύνη μας; το μόνο που κάνετε είναι να εξοργίζετε περισσότερο τον κόσμο που ζει στην απελπισια την ανασφάλεια την μελαγχολία την εξαθλίωση και την ανέχεια καθημερινά στην ζωή του.
    ΄λλώστε η σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΗ κυβέρνηση του τόπου τώρα κλ΄εισιε και στην φυλακή όσους χρωστάνε πάνω απο 5000ευρώ ως εγκληματίς φοροφυγάδες ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗΣ θα κυκλφορούν ελευθεροι απολαμβάνωντας τους κόπους "ΕΡΓΑΣΙΑΣ" πολλών ετών.
    κ. Κρούστη η ώρα της πληρωμής έρχεται και αυτοί που θα πληρώσουν το μαρμαρο τους ξέρετε καλά. Οι εκλογές θα είναι η αρχη το κυριώς φαγητο θα σερβιστει μετα και προβλεπει φαι σε αιθουσες με σκαμνακια, για δε το επιδορπιο εκει να δεις του σου εχει για μετα ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.34
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΌ ΝΑ ΣΠΆΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ!!!
    ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΧΑΝΕΣΑΙ...
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
    ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΑ ΈΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ KAI ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΟΛΕΞ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΕ ΈΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΆΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΑΜΗΣΕΤΑ....ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΡΕΊΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΆ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΌ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΑΠΑ ΜΑΠΑ ΦΑΠΑ ΣΚΡΑΠΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΡΈΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ...ΚΑΡΟΥΛΙΑ
    Αν φίλε "ακούγαμε την πλατεία" ο Πουλημένος δεν θα μπορούσε να είναι πράκτορας των Αγορών, και επίσης θα υπογράφαμε ένα Μνημόνιο που θα υπηρετούσε το λαό κι΄όχι τις Αγορές και την τσέπη του πουλημένου.
    Τώρα που το υπογράψαμε, με γεια μας που καήκαμε. Ότι και να κάνουμε στα πλαίσια του Μνημονίου είναι χαμένη υπόθεση. Και δεν χρειάζεται νάχεις μακροζωϊα, θα το δεις σε λίγα χρόνια. Αν μέχρι τότε το κόμμα σου δεν σε κάνει Υπουργό ή Βολευτή, τόσο παθιασμένος που είσαι, για να τα οικονομίσεις κι΄εσυ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην κοσμάρα του ο Οικονόμου:
    Αναρχικοί και "ακροδεξιοί" συνεργάζονται για να υπάρξει νεκρός!!!
    - Φταίνε τα blogs που ασκούν ψυχολογική βία !!

    «Ανησυχητική κλιμάκωση της βίας» διαπίστωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου που κλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλή για να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις του σχετικά με τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΠΡΑΓΜΑ.
    THΣ XOYΝΤΑΣ ΠΑssΟΚ...

    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΜΛΕΡ..ΣΤΑ SS !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά τους πυροβολισμούς στην Τραγάνα ο Καρατζαφέρης ενεπλάκη και σε αερομαχία με τους Τούρκους πάνω απ' τη Λέσβο!!

    Greekalert: Εδώ και καιρό έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τα του Καρατζαφέρη...αλλά πόσο να αντέξει κανείς;; Ακολουθεί δήλωση του προέδρου για το....επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Τραγάνα....

    Σύντομα θα ακολουθήσει και δελτίο τύπου για αερομαχία στην Λέσβο και ναυμαχία έξω από την Άνδρο στην οποία συμμετείχε, για να μην ξεχνιόμαστε και ο Άδωνις!!.

    Το δελτίο θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ιθαγενείς και θα φέρει ως συνημμένα χάντρες και καθρεφτάκια...

    greekalert σχόλιο:
    Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε άλλο ένα περιστατικό και φυσικά σε δεκάδες αερομαχίες και ναυμαχίες...

    Υ.Σ για να μην ξεχνιόμαστε στην μία αερομαχία ήταν παρών και ο ...Άδωνις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.46
    Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει. Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά.
    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.
    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ!!!και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;;τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου. Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.
    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.
    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.
    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες! βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας. Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα κατα τα άλλα΄"έξω οι βάσεις του θανάτου".
    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση