GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η Amy Winehouse...

Από το  i-diadromi.com Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρή γύρω στις 5 η ώρα Ελλάδας στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Αιτία, υπερβο...

Από το i-diadromi.com
Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρή γύρω στις 5 η ώρα Ελλάδας στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.
Αιτία, υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ηταν μόλις 27 ετών Η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Jade Winehouse, γεν. 14 Σεπτεμβρίου 1983),  Βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια, έγινε γνωστή για τα δυναμικά της contralto φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών, συμπεριελαμβανομένων της σόουλ, τζαζ και Rhythm n' Blues μουσικής σκηνής. Έχει λάβει δημοσιότητα ως προς την χρήση ουσιών και των θεμάτων τής ψυχικής υγείας της.
Το ντεμπούτο άλμπουμ της Γουάινχαουζ Frank ήταν...
κριτικά επιτυχημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και προτάθηκε για βραβείο Mercury. To επόμενο άλμπουμ της Back To Black, που κυκλοφόρησε το 2006, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβίων Γκράμι και κέρδισε πέντε βραβεία, κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά, και κάνοντας έτσι την Γουάινχαουζ την πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα η οποία κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι, συμπεριελαμβανομένων τριών βραβείων εκ των Μπιγκ Φορ (Big Four, μουσικός όρος για τα τέσσερα πιο σημαντικά βραβεία Γκράμι: βραβείο για τον Δίσκο Της Χρονιάς, βραβείο για την Ερμηνεία Της Χρονιάς, βραβείο για τον Καλύτερο Προτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη και βραβείο για το Τραγούδι Της Χρονιάς).
Στις 14 Φεβρουαρίου 2007, κέρδισε ένα βραβείο Brit, αυτό της Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας, ενώ είχε προταθεί επίσης για το βραβείο Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Ιvor Novello, μία φορά το 2004 για το Καλύτερο Εναλλακτικό Τραγούδι (σε μουσική και στίχους) για το τραγούδι Stronger Than Me, μία φορά το 2007 για το Καλύτερο Εναλλακτικό Τραγούδι]] για το τραγούδι Rehab, και μία φορά το 2008 για το Καλύτερο Τραγούδι (σε στίχους και μουσική) για το τραγούδι Love Is A Losing Game, μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων. Το άλμπουμ ήταν το τρίτο πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις άλμπουμ της δεκαετίας 2000-2009 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γουάινχαουζ είχε συμφωνήσει επίσης να σχηματήσει ένα συγκρότημα με τον ντράμερ Κουέστλαβ (?uestlove) του συκροτήματος The Roots.
H Γουάιχαουζ έχει αναγνωριστεί ως επιρροή για την ανάπτυξη της καριέρας πολλών γυναικών καλλιτέχνιδων της σόουλ μουσικής. Η Γουάινχαουζ έχει επιλεγεί ως μούσα από πολλούς διάσημους σχεδιαστές μόδας, όπως ο Κάρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld). Τα προβλήματα της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά και την εξάρτιση από το αλκοόλ, όπως και η αυτοκαταστροφική της συμπεριφορά, έχει γίνει θέμα για πολλές κίτρινες φυλλάδες από το 2007.
Αυτή και ο πρώην σύζυγός της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil), αντιμετώπιζαν νομικά προβλήματα, τα οποία του προέβλεπαν φυλάκιση. Το 2008, η Γουάινχαουζ αντιμετώπισε μία σειρά από προβλήματα υγείας που κινδύνευσαν την καριέρα της όσο και την ζωή της.

9 σχόλια

  1. Τί φριχτό θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις αυτόν τον γελοίο, τον Τρελαντώνη Σαχλαμαρά (κατέντησε ο Βασίλης Λεβέντης του ΕΛΚ), περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Αντωνάκηηηη...ΠΟΛΑΝ την κατέντησες τη Νουδούλα- ΠΟΛΑΝ...με τις γελοιότητες, τη δημαγωγία και τον ψηφοθηρικό και μικροκομματικό λαϊκισμό σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε την κλάψα, που δεν σας κάναμε τη χάρη να χρεοκοπήσουμε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!
    Δεν πειράζει. Έχετε άλλα 30 χρόνια να φτιάχνετε στην αντιπολίτευση μαζί με το Σαχλαμαρά και το Χρύσανθο Ζάππειο 3, Ζάππειο 4, Ζάππειο 44...αν υπάρχει βέβαια ΝΔ σε λίγα χρόνια.
    Ρε ξαναφέρτε τον Χοντρό απ'τη Ραφήνα μπας και μαζέψει το μαγαζί, γιατί θα γίνετε ΠΟΛ.ΑΝ. πολύ σύντομα.
    Με τα χάλια σας το ΚΚΕ θα γίνει σε λίγο αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
    ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΚΛΑΨΤΕ, ΚΛΑΨΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!
    ΚΛΑΑΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ______________________________________
    _____________________________________
    ______________________________________
    ______________________________________
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΑΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΒΑΛΑΝΟΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ... ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ..ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!!

    ΣΚΕΤΑ
    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑ
    .
    .
    .
    .
    ___________________________________
    ____________________________________
    ___________________________________
    ___________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, στην απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, για την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 9.22 ΖΩΩΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
    10.10


    ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΜΙΛΑΜΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αναρτήσεις και μπερδεύονται μεταξύ των διαφόρων θεμάτων. Αλλιώς όσοι γράφετε σχόλια είστε εντελώς ΜΑΛΑΚΕΣ. Ρε ζώα γράψτε κάτι σχετικό με το θέμα έστω για μια φορά. Όλο κομματικές μαλακιές, πόσο κολλημένοι είσαστε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση