GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλήρωτοι οι απογραφείς...

  Παράσταση διαμαρτυρίας   πραγματοποίησαν απογραφείς στο υπουργείο Οικονομίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι δυόμισι μήνες μετά την απογραφή.


 Παράσταση διαμαρτυρίας  πραγματοποίησαν απογραφείς στο υπουργείο Οικονομίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι δυόμισι μήνες μετά την απογραφή.

6 σχόλια

  1. αχαχαχα δωστε το 200αρι στα παιδια ρε ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΟΛΕ..ΟΛΕ...ΟΛΕ...ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ..ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΜΑΖΟΧΕΣ..ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΟΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορά 68.000 άνεργους νέους, τους οποίους η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε στυγνά για να μαγειρέψει το στατιστικό αποτέλεσμα της ανεργίας αφού οι ίδιοι δεν καταγράφηκαν σαν άνεργοι, όπως και όσοι είχαν εργαστεί έστω και μία μέρα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την "στημένη" ερώτηση του απογραφικού δελτίου που συνέταξαν οι Μπέοι της Στατιστικής Υπηρεσίας αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα του βασικότερου ερωτήματος της απογραφής. Και βέβαια, παρ΄΄όλου που θεωρήθηκαν εργαζόμενοι χάνοντας όσοι από αυτούς δικαιούνταν το επίδομα μακροχρόνια άνεργου για τον μήνα Μάιο αλλά και την μοριοδότηση που για πολλούς από αυτούς είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια του επιδόματος για ολόκληρο το επόμενο έτος, και παρ΄όλου που αν και εργαζόμενοι, παράνομα (Σύνταγμα της Ελλάδας Άρθρο 23 Παράγραφος 5)δεν ασφαλίστηκαν με ένσημα που θα παρείχαν έσοδα στο Ι.Κ.Α., και συμπλήρωση του αριθμού των 100 απαραίτητων ενσήμων για την θεώρηση του βιβλιαρίου υγείας που θα τους καταστήσει ασφαλισμένους την επόμενη χρονιά, και παρ΄όλου που για το ποσό που θα εισπράξουν,όταν και αν θα το εισπράξουν, θα κληθούν να αποδώσουν και τον Φ.Π.Α. !!!, και παρ΄όλου που παράνομα (Νόμος 2472/1997) θα υποχρεωθούν να παραχωρήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε κάθε γύπα τραπεζίτη για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα κατατεθεί, όταν κατατεθεί η αμοιβή τους, εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι.
    Αν η Δικαιοσύνη δεν είναι σε θέση να προστατεύσει το Σύνταγμα και να εφαρμόσει τον Νόμο που προασπίζει τα δικαιώματα του φτωχού και του αδύνατου, καθίζοντας στο σκαμνί τους πολιτικούς υπεύθυνους αυτού του αίσχους τότε ήρθε η ώρα που οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν εφαρμόζοντας το Άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ-ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ- ΤΑΜΑΘΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ..ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ..ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΕΜΒΡΙΟ Ή ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ..
    ..ΟΛΑ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση