GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νόσος του φωτός...

Πρόκειται γι’ αυτές τις λευκές κηλίδες που, έτσι και εμφανίζουν στο δέρμα, προκαλούν ακόμα και πανικό. Το πρόβλημα όμως είναι καθαρά αισθ...

Πρόκειται γι’ αυτές τις λευκές κηλίδες που, έτσι και εμφανίζουν στο δέρμα, προκαλούν ακόμα και πανικό. Το πρόβλημα όμως είναι καθαρά αισθητικό. Η λευκή δεν μεταδίδεται και αντιμετωπίζεται με κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που συνιστά ο δερματολόγος.
Τι είναι:
Η λεύκη είναι ένα κοινό δερματολογικό πρόβλημα, εφόσον προσβάλλει το...
1-2% του γενικού πληθυσμού. Εμφανίζεται με αποχρωματισμένες κηλίδες οι οποίες στερούνται μελανίνης, της ουσίας δηλαδή που μας προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες.
Είναι συχνότερη στις ηλιόλουστες χώρες, ιδίως στη βόρεια Αφρική, και έχει χαρακτηριστεί ως «νόσος του φωτός». Φαίνεται όμως πως ο ήλιος είναι απλώς εκλυτικός παράγοντας της πάθησης που επιτείνει την αντίθεση ανάμεσα στο «μαυρισμένο» υγιές δέρμα και στο χωρίς χρωστική δέρμα που δεν μαυρίζει.
Παρουσιάζεται συχνότερα πριν από την ηλικία των είκοσι. Κάνει την εμφάνιση της με μία ή περισσότερες κηλίδες χωρίς χρωστική (λόγω της προοδευτικής εξαφάνισης των μελανοκυττάρων της επιδερμίδας). Οι λευκές αυτές κηλίδες περιβάλλονται από μια ζώνη με υπέρχρωση, πιο σκοτεινόχρωμη από το φυσιολογικό δέρμα.
Η εξέλιξη της είναι απρόβλεπτη. Ορισμένες κηλίδες σταθεροποιούνται, ενώ άλλες εξαφανίζονται. Με άλλα λόγια, τρόπος πρόβλεψης για την εξέλιξη της λεύκης δεν υπάρχει. Μπορεί να παραμείνει ως έχει, να επεκταθεί ή να αυτοϊαθεί.
Μερικές φορές οι αχρωματικές κηλίδες καταλαμβάνουν ολόκληρο το σώμα και μπορεί να προσβάλουν ακόμα τις τρίχες και τα μαλλιά (λευκά τσουλούφια).
Προσοχή!
Το σίγουρο είναι ότι η λεύκη δεν μεταδίδεται και δεν δημιουργεί πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για μια δυσμορφία, ένα καθαρά αισθητικό πρόβλημα. Η εκτεταμένη λεύκη όμως δημιουργεί σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στους ασθενείς, τα οποία με τη σειρά τους επιδεινώνουν τη νόσο, οδηγώντας έτσι σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς τελειωμό.
Το στρες και άλλα…
Το έντονο στρες ή η στενοχώρια είναι συχνά αυτά που πυροδοτούν τη λεύκη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται να συσχετίζεται ή να συνυπάρχει με διαταραχές του θυρεοειδούς, με τη νόσο του Άντισον, την αναιμία Μπίρμερ ή άλλα αυτοάνοσα νοσήματα, όπως για παράδειγμα τη γυροειδή αλωπεκία.
Να θυμάστε:
Η εξεργασία που οδηγεί στην εξαφάνιση της λεύκης φαίνεται ότι είναι αυτοανοσιακού τύπου, αλλά είναι εξίσου πιθανός και ένας νευρικός μηχανισμός.
Εμφανίζεται:
Η λεύκη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου. Όμως συχνότερα εντοπίζεται:
• στα άνω βλέφαρα
• στο λαιμό
• στα άκρα χέρια
• στα γεννητικά όργανα
• στις θηλές των μαστών.
Η αιτία:
Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο ίδιος ο οργανισμός δημιουργεί αντισώματα κατά των μελανοκυττάρων. Η αιτιολογία του δεν είναι γνωστή. Αν και στο περίπου 20% των περιπτώσεων αποδίδεται στην κληρονομικότητα, παρ’ όλα αυτά η λεύκη δεν θεωρείται μάλλον κληρονομικό νόσημα. Οι νέες εξελίξεις στο γονιδιακό τομέα αναμένεται σύντομα να το αποδείξουν.
Η αντιμετώπιση
Η θεραπεία της λεύκης παραμένει συμπτωματική. Δεν χτυπάει δηλαδή τη ρίζα του κακού αλλά τις εκδηλώσεις της. Επίσης, η θεραπευτική αντιμετώπιση εξατομικεύεται πάντα, ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς, τη θέση και την έκταση της βλάβης, την παλαιότητα της νόσου, την εποχή του χρόνου κ.λπ.
Θεραπεία με ψωραλένιο σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο: όταν η πάθηση έχει εμφανιστεί πρόσφατα, σημειώνονται επιτυχίες με το φάρμακο ψωραλένιο (με επάλειψη ή από το στόμα), σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο ή με υπεριώδη ακτινοβολία. Το ψωραλένιο είναι ένα φωτοευαίσθητο φάρμακο, το οποίο διεγείρει τη μελάγχρωση.
Η θεραπεία αυτή πρέπει πάντα να εφαρμόζεται με καθοδήγηση δερματολόγου, με προστασία των ματιών, έλεγχο αίματος κάθε χρόνο, χρήση αντηλιακών προϊόντων σε κάθε έκθεση στον ήλιο κ.ά. Συνεχίζεται επί αρκετούς μήνες έως δύο χρόνια και έχει επιτυχία στο 70-80% των περιπτώσεων. Δεν εφαρμόζεται όμως στα παιδιά γιατί θεωρείται τοξική.
Η χρήση φενυλαλανίνης σε συνδυασμό με υπεριώδη ακτινοβολία: η θεραπεία αυτή δοκιμάστηκε στο Φωτοβιολογικό Τμήμα της Παν/μιακής Κλινικής του νοσοκομείου «Α. Συγγρός». Έδειξε αρκετά καλά αποτελέσματα, λιγότερο όμως ικανοποιητικά από τη φωτοχημειοθεραπεία με το ψωραλένιο. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει το πλεονέκτημα ότι, επειδή δεν υπάρχουν παρενέργειες, η μέθο¬δος μπορεί να εφαρμοστεί και σε παιδιά. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέ¬κτημα είναι και η μικρότερη ευαι-σθησία της περιοχής που πάσχει στο φως του ήλιου.
To laser στη θεραπεία της λεύκης
To laser -αξιοποιώντας στο έπακρο τις θετικές ιδιότητες της υπεριώδους ακτινοβολίας- αποτελεί πλέον ένα νέο όπλο της ιατρικής επιστήμης για την τοπική θεραπευτική αντιμετώπιση της λεύκης. Έτσι λοιπόν σήμερα η χρήση του laser με τη μέθοδο Fotovit μπορεί να βοηθήσει – και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα – στη θεραπεία και της λεύκης.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της φωτοθεραπείας με laser είναι ότι ακτινοβολούνται μόνον οι λευκές κηλίδες, δίχως να αγγίζεται το υγιές δέρμα, το οποίο, αν ακτινοβοληθεί, παρουσιάζει άμεση αισθητική επίπτωση. Πώς όμως επανέρχεται το χρώμα στις λευκές κηλίδες; Με τη δυνατότητα που έχει η μέθοδος Fotovit Laser να ενεργοποιεί τα μελανοκύτταρα – τα κύτταρα δηλαδή που παράγουν μελανίνη – από τις γειτονικές υγιείς περιοχές και από τα σημαντικά εξαρτήματα του δέρματος, τις τρίχες. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Συνήθως χρειάζονται τουλάχιστον 15 συνεδρίες.
Η θεραπεία με laser με τη μέθοδο Fotovit μπορεί να συμπεριλάβει και τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών, οι οποίες έχουν αποκλειστικά και μόνο φυτική προέλευση και βοηθούν κι αυτές στη διέγερση των μελανοκυττάρων, ενώ συγχρόνως προστατεύουν το δέρμα από την επίδραση των υπεριωδών ακτινών.
Οι τυχόν παρενέργειες της θεραπείας αυτής περιορίζονται σημαντικά διότι στέλνεται στην επιδερμίδα μια μικρή μόνο δόση υπεριώδους ακτινοβολίας laser, η οποία όμως αρκεί για να διεγείρει τα μελανοκύτταρα.
Τέλος, η χρήση του laser σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μεθόδου Fotovit δεν επηρεάζει τον οργανισμό, ούτε προκαλεί γενετικά προβλήματα και βλάβες στην επιδερμίδα, αφού η διάχυση της ακτινοβολίας είναι ελεγχόμενη μέσω οπτικής ίνας.
Πηγή: myworld

3 σχόλια

  1. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν κι εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..
    Υστερόγραφο. Εκείνες οι άδειες ακόμη και σήμερα βρίσκονται στα χέρια της φάρας γι' αυτό όταν μπαίνετε σε ταξί μην το 'χετε σίγουρο ότι η άδεια του δεν είναι μια από αυτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ PRESS ΕΓΡΑΨΕ:

    "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."

    **********************************

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ" - ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ… ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βουλευτής του ΠαΣοΚ ζητά παραίτηση Ραγκούση.

    Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αφού ευθέως πλεον βουλευτές επιτίθενται στον κ. Ραγκούση, ενώ σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας, Γρηγοράκος ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να αναλάβει τις ευθύνες του !

    Όπως δήλωσε o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος "πιστεύω πως στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο πολιτικός
    δεν πρέπει να αποφεύγει να παίρνει θέσεις για θέματα της καυτής επικαιρότητας, όταν μάλιστα αυτά τα θέματα έχουν ανέβει τόσο πολύ στην κοινωνία και έχουν δημιουργήσει τεράστιες αντιθέσεις στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργούν μπελάδες στην οικονομία της χώρας.
    Η πλάτη κανενός από εμάς δεν αντέχει ξέρετε τόσο μεγάλες αλλαγές και παρεκτροπές σε αυτή τη
    ..συγκεκριμένη φάση που ζούμε.

    Ο κύριος Ραγκούσης πρέπει να αναλάβει τις ευθυνες τους, να βγει να εξηγήσει τι εννοεί και τι εννοούσε και να βρει τη χρυσή τομή με τους ταξιτζήδες για να λυθεί αυτή η ιστορία ".................

    Στο ερώτημα εάν η παραίτηση του υπουργού θα μπορούσε να εκτονώσει την οξυμένη κατάσταση ο κυριος Γρηγοράκος απάντησε "ο πρωθυπουργός ανέθεσε στον κύριο Ραγκούση να λύσει το θέμα.
    ____________________________________
    Εάν ήμουν εγώ υπουργός θα σας έλεγα τι θα έκανα. Δε θα έκανα αυτό που κάνει ο κύριος Ραγκούσης.
    Στην κοινωνία δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο και δεν υπάρχει το θέωρημα "πονάει χέρι - κόβεις χέρι".

    Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει διάλογος, υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που θέλουν να συζητάμε μαζί τους. Εχουν περάσει οι εποχές του "αποφασίζουμε και διατάζουμε".

    Εάν η παραίτηση του κυριου Ραγκούση θα ήταν μια λύση είναι θέμα του πρωθυπουργού, όχι δικό μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση