GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο (πρώην) σύμβουλος του Κάμερον για τις υποκλοπές...

Για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από την εφημερίδα «News of the World» συνελήφθη τελικά  σήμερα ο Άντι Κόλσον, πρώην διευθυντής της εφημερίδα...


Για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από την εφημερίδα «News of the World» συνελήφθη τελικά  σήμερα ο Άντι Κόλσον, πρώην διευθυντής της εφημερίδας του Ρούπερτ Μέρντοκ και σύμβουλος του Ντέιβιντ Κάμερον.  Όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ, ο 43χρονος πρώην σύμβουλος συνελήθη για ανάμιξη στο σκάνδαλο των υποκλοπών και διαφθορά.
Το πρωί ο Κόλσον προσήχθη στον ανακριτή για να...
 διαπιστωθεί η ανάμιξη και ο ρόλος του στο σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς διετέλεσε διευθυντής της εφημερίδας του Μέρντοκ από το 2003 έως το 2007, διάστημα κατά το οποίο έγιναν χιλιάδες υποκλοπές τηλεφωνημάτων στην Βρετανία.
Ο Άντι Κόλσον που παραιτήθηκε από την κυβερνητική του θέση τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθη τελικά, όπως και δεκάδες άλλοι δημοσιογράφοι της News of the World.
Το σκάνδαλο υποκλοπών αγγίζει τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε στενές επαφές με τον Μέρντοκ, ενώ είχε ορίσει εκπρόσωπο Τύπου της νεοεκλεγείσας κυβέρνησής του τον Άντι Κόλσον, ενώ ήδη ένας από τους  δημοσιογράφους της εφημερίδας -- υφιστάμενος του Κόλσον -- καθώς και ένας ιδιωτικός ερευνητής είχαν καταδικαστεί επειδή είχαν παγιδεύσει τα τηλέφωνα εργαζόμενων στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Ο Κόλσον επέμενε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση, αλλά καθώς προχωρούσαν οι αποκαλύψεις, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την ομάδα του Κάμερον τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση