GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού πήγαν;...

Από το  tyxaios.blogspot.com Βλέποντας τις εικόνες από την " πανηγυρική " συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και διαβάζον...

Από το tyxaios.blogspot.com

Βλέποντας τις εικόνες από την "πανηγυρική" συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και διαβάζοντας τα διάφορα δημοσιεύματα που καταλήγουν στην απόδοση "συγχαρητηρίων" προς των κ. Παπανδρέου για την πρόσφατη ευρωπαϊκή συμφωνία, η οποία βεβαίως δεν οδηγεί παρά στη διάχυση της κρίσης χρέους αλλά και σε καινούρια επαχθέστερη "μετρολογία" για τα καθ' ημάς, αναρωτιέμαι που πήγαν οι ατόφιοι και γνήσιοι Έλληνες. Όχι εκείνοι που εμφανίζονται στα κανάλια και στα τηλε-παράθυρα πουλώντας τον δήθεν "ελληνοκεντρισμό", ακροδεξιά σύγχρονα και κακέκτυπα αντίγραφα φαντασμάτων του σκοτεινού παρελθόντος. Αναφέρομαι σ' εκείνους τους πραγματικούς συμπατριώτες μου που η περηφάνια και η ικανότητα και το φιλότιμο στο άκουσμα και μόνο της νεοελληνικής πανεθνικής μας τζαμπατζοσύνης θα έφτυναν με αποτροπή στο χώμα. Μα, "συγχαρητήρια" για ένα νέο δάνειο;
Που....
πήγαν λοιπόν αυτοί οι Έλληνες;
Άλλοτε λοιπόν, όταν τούτη η γη δεν μπορούσε να θρέψει τα παιδιά της, οι Έλληνες δεν έβγαιναν στο γυρολόι για δανεικά. Έπαιρναν τα καράβια τους και με την "ιερή φωτιά" άσβεστη από τη μητρόπολή τους - τη μητρική τους πόλη - μάζευαν τα κουράγια τους και τριγύρναγαν στα νερά της Μεσογείου. Γινόντουσαν έμποροι, πραματευτάδες, ίδρυαν νέες πόλεις, άνοιγαν τους ορίζοντες του νου, της καρδιάς και του πλούτου τους. Δεν μαζευόντουσαν στο καβούκι τους, φοβισμένοι, μίζεροι, βρίζοντας ξένους και δικούς.
Σήμερα λοιπόν το χρυσό δοντάκι του δημοσιο-υπαλληλικού, κομματικοδιορισμένου, μονιμοπρονομιούχου συρφετού σαν να ξαναλαμπύρισε μέσα από το σπαστό χαμογελάκι που έσκασε αχνά. Ξαναδανειστήκαμε, θα ξαναπληρώσουμε, θα υποστούμε και πάλι τον ευτελισμό της κάμψης του αυχένα μπροστά στον πιστωτή, θα καταπιούμε ξερά το πικρό άκουσμα της "χρεωκοπίας" και της "αθέτησης πληρωμών" και θα κάνουμε ότι δεν την καταλαβαίνουμε - μόνο στην αγγλική παρακαλώ!- για να διατηρηθεί στη θέση του ο μεγαλύτερος τύραννος που διαφέντεψε ποτέ αυτή τη χώρα: ο αντιπαραγωγικός μόνιμος υπάλληλος του δημοσίου κι ο δημοσιοπρονομιούχος του προστατευμένου επαγγέλματος! Κι όλοι ευχαριστημένοι! Προς το παρόν τουλάχιστον.
Που πήγαν λοιπόν οι συμπατριώτες μου;
Που δεν θα σηκωθούν να πάνε στο Σύνταγμα για να δείξουν την ψευτομαγκιά τους αλλά θα σηκωθούν να πάνε να δουλέψουν και να προκόψουν; Που δε θα διστάσουν να δουλέψουν τίμια και με μεράκι, ακόμη κι αν έχουν διδακτορικό και πρέπει να γίνουν χαμάληδες.
Που θα προτιμήσουν να ξενιτευτούν απ' το να πέσουν στα γόνατα και να προσκυνήσουν τον "τοπικό παράγοντα";
Που θα αγωνιστούν όχι για να διατηρηθούν τα προνόμια όλων όσων "τα έτρωγαν μαζί" αλλά θα αγωνιστούν για να ανοίξουν επιτέλους τα κλειστά επαγγέλματα, να βρίσκει δουλειά και ο άνεργος πτυχιούχος και ο άνεργος οδηγός;
Που θα απορρίψουν τα κόμματα ως "μέσον" αλλά θα ορίσουν τα κόμματα ως φορείς πολιτικής;
Που θα αποστραφούν τη βία, αλλά με βιάση θα σπρώξουν μπροστά την οικονομία;
Που θα σταματήσουν να κλαψουρίζουν για τους μισθούς αλλά θα αγωνισθούν τίμια και σωστά για τον πλούτο το δικό τους ανοίγοντας τα δικά τους φτερά;
Αυτά που ακούω και διαβάζω με κάνουν να νοιώθω ότι δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα.
Βλέπω νέους ανθρώπους να "παίζουν θέατρο" στους δρόμους για να διατηρηθεί μια άδεια ταξί στην τιμή που αυτοί την αγόρασαν αντί να τους ενδιαφέρει να εργαστούν στον τομέα που οι ίδιοι διάλεξαν.
Βλέπω νέους ανθρώπους να μην ενδιαφέρονται αν οι παλιότερες γενιές τους έκοψαν τη δυνατότητα να εργαστούν στην επιστήμη που σπούδασαν και να μην αγωνίζονται να αλλάξει αυτό.
Βλέπω νέους ανθρώπους να προσδοκούν από το κράτος να τους βρει δουλειά ως υπερ-κηδεμόνας της ήδη υπερπροστατευτικής ελληνικής οικογένειας αντί ν' αφήσουν για λίγο τον καναπέ και να τρέξουν, ν' ανοίξουν τ' αυτιά και τα μάτια και να ευχαριστήσουν για το μεροκάματο που θα ιδρώσουν.
Βλέπω νέους ανθρώπους να αγωνίζονται για τα προνόμια των παλιότερων, φανερά χειραγωγούμενους και αφανώς λυμαινόμενους.
Βλέπω νέους ανθρώπους να ουρλιάζουν για να μην πληρώσει τα χρέη της η Ελλάδα, επιδεικνύοντας μοναδική αγραμματοσύνη.
Που πήγαν λοιπόν οι Έλληνες που ήξερα;
Οι νοικοκύρηδες; Που τακτοποιούσαν με σχολαστικότητα το βιός τους και τα δανεικά τα λέγανε γι' αστείο;
Οι ταπεινοί που στέλναν το παιδί τους να κάνει το καλοκαίρι μεροκάματα, αντί να ζητιανεύει επιδόματα στις Βρυξέλλες;
Οι έμποροι που κινούσαν τα γεννήματα της γης, τη σταφίδα, τα καπνά και το βαμβάκι σ' όλες τις ξένες μεγαλουπόλεις;
Εκείνοι οι Έλληνες θα έπαιρναν την υπόθεση στα χέρια τους, την οικονομία στις πλάτες τους γιατί ένοιωθαν δυνατοί και στηριζόντουσαν σε αρχές, αξίες και γνώση κι όχι σε κομματική συναλλαγή, μοιρολατρικό προστατευτισμό και κρατικίστικη λαιμαργία.
Μη μου πεις ότι φταίνε οι πολιτικοί. Αυτοί είναι καθρέφτης δικός σου.
Ποιος ξεσηκώθηκε όταν γινόντουσαν νόμοι ν' αλλάξει το ασφαλιστικό; Εσύ δεν ξεσηκώθηκες;
Ποιος ξεσηκώθηκε όταν γινόντουσαν νόμοι ν' αλλάξει το άσυλο και να διατηρηθεί η ανομία στα Πανεπιστήμια; Πάλι εσύ δεν ήσουν;
Ποιος ξεσηκώθηκε όταν όλος ο άλλος κόσμος έτρεμε από την οικονομική κρίση και εδώ ζητούσαμε αυξήσεις; Πάλι εσύ!
Κι αν σου πω ν΄απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και να πουληθούν οι ΔΕΚΟ επιτέλους, θα με πεις ΠΑΣΟΚο.
Κι αν σου πω ν' ανοίξουν τα επαγγέλματα θα με πεις νεοφιλελεύθερο.
Κι αν σου πω να καταργηθεί το άσυλο και να επιβληθεί επιτέλους τάξη και λογοδοσία στα Πανεπιστήμια θα με πεις φασίστα.
Κι αν σου πω ότι η Κυβέρνηση αυτή έχει κάνει τα δάνεια της ντροπής μοναδικό της επίτευγμα θα με πεις ΝεοΔημοκράτη.
Κι αν σου πω ότι πρέπει κι εσύ να δώσεις ένα μέρος από τα προνόμιά σου θα με εντάξεις στους "Παγκαλικούς"
Ξέρεις τι θα σου πω; Ότι μένεις μόνος σου, σιγά-σιγά...

25 σχόλια

  1. Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή
    -Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης
    -ΟΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

    http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/krmnls-480x0.jpg

    Τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή προωθούσαν ξένες μυστικές υπηρεσίες, μεταξύ αυτών η Μοσάντ και οι Βρετανοί, σύμφωνα με την ρώσικη FSB. Αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα πολιτικό περιοδικό επικαλούμενο διαρροές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση των Ρώσων, η οποία σημειωτέον γράφτηκε πριν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008. Σύμφωνα μ' αυτή:

    -τον Πρωθυπουργό παρακολουθούσαν περί τα 20 άτομα που μιλούσαν ελληνικά.

    -Μεταξύ αυτών υπήρχαν και πράκτορες της Μοσσάντ και των Βρετανών.

    -Σε μία περίπτωση υπήρξε εμπλοκή Ρώσων του FSB με δύο άτομα που παρακολουθούσαν τον Πρωθυπουργό. Κατά την εμπλοκή οι δύο εγκατέλειψαν ένα βαν μέσα στο οποίο βρέθηκαν πολύτιμα στοιχεία.

    -Οι Ρώσοι μιλάνε για αμερικάνικο σχέδιο αποσταθεροποιησης της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή μέσω τρομοκρατικών ενεργειών, "σκανδάλου" Βατοπαιδίου, κοινωνικών αναταραχών, απαγωγές επιχειρηματιών και προβλήματα στην εξωτερική πολιτική. Σημειώνουν ότι ο ΓΑΠ ήταν μέσω του Α. Ρόντος, ενήμερος για το συγκεκριμένο σχέδιο

    -Η ΕΥΠ πιστεύει ότι όλα όσα λένε οι Ρώσοι μπορεί να ισχύουν, ειδικά τα περί απόπειρας εναντίον Καραμανλή, κρατάει όμως τις επιφυλάξεις της μήπως και πρόκειται για προσπάθεια παραπληροφόρησης εκ μέρους των Ρώσων. Ωστόσο προτείνει να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας του Κ. Καραμανλή

    Όλη η έκθεση της ΕΥΠ που περιλαμβάνει και την έκθεση των Ρώσων έχει ως εξής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “1.

    α.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB ,που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική,με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ.Κ.Καραμανλή,V.Putin και G.Parvanov ,κατά την υπόψη περίοδο,διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:

    -Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του ,εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας TOYOTA HIACE,χρώματος μπεζ,το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακο Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας ), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ:Του κ.Πρωθυπουργού), χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας, επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.

    -Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαινοντα στο παραπάνω όχημα άτομα ,κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου ,επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής ,συνοδευτικά οχήματα ,άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου),τόσο το μήνα Μάρτιο,όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε ,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

    -Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου,καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία:(α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής ,(β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW , χρώματος ασημί ,μοντέλο 1995 ή 1996,το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN , μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προανεφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερομένων οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Από έρευνα της ομάδας “αντιπαρακολούθησης” της FSB, ως προς τους επιβάτες των υπόψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ ,επέβαιναν συνήθως τέσσερις άνδρες εκ των οποίων τρεις μελαχρινοί και ένας καστανός,στο ΒΑΝ μάρκας FORD TRANSIT ,τρεις άνδρες και στο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,δύο γυναίκες.

    Πέραν των ατόμων αυτών ,το προαναφερόμενο κλιμάκιο “αντιπαρακολούθησης της FSB “,κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου.Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι άτομα,τα οποία δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

    Επιπρόσθετα από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά ,ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων.Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στη περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνίου του 2008 επί της οδού Φανερωμένης),διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που -όπως εκτιμήθηκε- ήταν Ευρωπαίοι,μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.

    -Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 ,στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ,κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα “ελεγχόμενη” διαδικασία εμπλοκής,διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. Η εν λόγω “ελεγχόμενη” διαδικασία” εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί το όχημα τύπου ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας ήταν τέσσερα ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο ,άοπλα,γυμνασμένα,μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro ,χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.

    -Εντός του προαναφερομένου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ.Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του,τα συνοδευτικά οχήματα,οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας καθώς και:

    •Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης ,μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στη περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης ,είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα GOODY’S επί της οδού Κηφισίας πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό.Επιπλέον υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής -Χαλανδρίου-Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής Αγ.Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.
    •Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης
    •Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
    •Υλικά καμουφλάζ (καινούρια,αχρησιμοποίητα),υλικά μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα.
    •Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
    •Τηλεχειριστήριο
    •Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
    •Σκηνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. β.Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:

    -Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.

    -Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.

    -Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου,με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.

    -Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντος (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας),σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου [ΣΣ. δολοφονίας του Κ. Καραμανλή] αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:

    •Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

    •Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.

    •Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.

    •Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική

    -Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες ,απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες).

    Επιπρόσθετα ,θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης,ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη,Χαλανδρίου,Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.Επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας (ΣΣ. εννοεί την ΕΥΠ) επί των ανωτέρω αποσπασμάτων.

    α.Τα αναφερόμενα “σημεία εντοπισμού” της παρακολούθησης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,χωρίς κατ΄ ανάγκη αυτό να σημαίνει κι υιοθέτηση από πλευράς μας της περιγραφόμενης “εν εξελίξει επιχείρησης συνωμοσίας”.

    Ωστόσο σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας,το σημείο εντοπισμού στη Λ.Μαραθώνος είναι κατάλληλο σημείο παρακολούθησης,το σημειο εντοπισμού του CARREFOUR είναι δυνατόν να αποτελέσει σημείο έκνομης ενέργειας,ενώ τα σημεία εντοπισμού στις περιοχές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούνται σημεία συνάντησης.

    β.Τα σημεία που βρέθηκαν επί χάρτου και προέρχονται από το υλικό που αντλήθηκε από την προαναφερόμενη διαδικασία “ελεγχόμενης” εμπλοκής απεικονίζονται στην εικόνα με τίτλο “Σημεία επί Χάρτου”, η οποία επισυνάπτεται. Η απόσταση των εν λόγω σημείων επίσης από την Αττική Οδό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής,καθώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αφετηρίας για “έκνομη ενέργεια”.

    γ.Η εκρηκτική ύλη C-4 είναι στρατιωτική εκρηκτική ύλη ,μη κυκλοφορούσα ελεύθερα στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής ως συστατικό στοιχείο Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού ,σε καμία από τις τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3. Επισημαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες πληροφορίες η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί. Η καταγραφή των “αντικειμενικών στοιχείων” (τοποθεσίες, ονόματα χώρων, αποστάσεις κ.λ.π) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ.Πρωθυπουργού. Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται -ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ.Πρωθυπουργού, στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις όπως π.χ Βατοπέδιο, τρομοκρατία κ.λ.π- γεννά στην υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν αποκλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας ,με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων .

    4.Σε κάθε περίπτωση ,παρέλκει να επισημάνουμε από σκοπιάς Υπηρεσίας μας,την ανάγκη συνεχιζόμενης λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας του κ.Πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    Υ.Γ.(2) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ?

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που ζητάει σήμερα η πλειοψηφία του λαού δεν είναι οι εκλογες και αυτο γιατι όλα τα κόμματα εντός και εκτός κοινοβουλίου δεν του λένε τίποτα,τα θεωρεί όλα τελειωμένα πολιτικά χρεοκοπημένα και με ένα πολιτικό προσωπικό άχρηστο και υποταγμένο στους τοκογλύφους με τον ένα η άλλο τρόπο.
    Αυτό το κόμμα ή οι νέοι σχηματισμοί που μπορουν να υπάρξουν και οποιοσδήποτε άλλοι γνωστοί και άγνωστοι επενδύσουν΄στις εκλογές και με οποιοδήποτε νικητή το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ,παταγώδης αποτυχία και η νέα κυβέρνηση μερικές μέρες μετα θα είναι μια απ τα ίδια μια άλλη κατοχική κυβέρνηση.Φυσικά δεν είναι αυτό το ζητούμενο απο τον λαό.
    Πέστε νου εσείς οι επα'ί'οντες της πολιτικής σας ρωτάει ένας απλός πολίτης τι νόημα μπορούν να έχουν οι εκλογές ή μα'ι΄μού δημοψηφίσματα τύπου Τζεέφρυ όταν η χώρα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία όταν ο λαός δεν μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του το οποίοι είναι υποθηκευμένο στο ΔΝΤ ΕΚΤ και τοκογλύφους?
    Εθνικά θέματα κοινωνικά θεματα που αντιμετωπίζει ο τόπος δεν μπορούν να συζητηθούν να επιλυθουν απο μια χώρα που είναι υποτελής.
    Αυτό λοιπόν που θέλει η πλειοψηφία του λαού να ακούσει μια αλλη φωνή μια άλλη πρόταση .Πως θα απελευθερωθει απο αυτό τον ζυγό,πως θα διώξουμε αυτη την τοκογλυφική μαφία που μας αφανίζει πως ο λαός θα οργανωθέι για να το κάνει και πως να εφαρμόσει μετα ττηναπελευθέρωση του μια γνήσια κοινοβουλευτική δημοκραία που κυρίαρχος πραγματικά θα είναι ο ίδιος ο λαός.

    Υ.Γ Πιστεύω να γνωρίζετε ότι η ακατονόμαστη κυρία επαναφέρει στο δημοτικό σχολειό το βιβλίο της Ρεπούση
    (συνωστισμος στην προκυμαία της Σμύρνης).Φιλοι μου την πάνε μακρυά την βαλίτσα είναι ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού και του χριστιανισμού. προσεξτε λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα φοβηθεί κάποιος!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γράφε..βρίσε..συνέχεια..γράφει-βρίζει.συνέχεια...ΞΕΠΛΗRΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ
    ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ...ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑSSOK ?
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά τους πυροβολισμούς στην Τραγάνα ο Καρατζαφέρης ενεπλάκη και σε αερομαχία με τους Τούρκους πάνω απ' τη Λέσβο!!

    Greekalert: Εδώ και καιρό έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τα του Καρατζαφέρη...αλλά πόσο να αντέξει κανείς;; Ακολουθεί δήλωση του προέδρου για το....επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Τραγάνα....

    Σύντομα θα ακολουθήσει και δελτίο τύπου για αερομαχία στην Λέσβο και ναυμαχία έξω από την Άνδρο στην οποία συμμετείχε, για να μην ξεχνιόμαστε και ο Άδωνις!!.

    Το δελτίο θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ιθαγενείς και θα φέρει ως συνημμένα χάντρες και καθρεφτάκια...

    greekalert σχόλιο:
    Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε άλλο ένα περιστατικό και φυσικά σε δεκάδες αερομαχίες και ναυμαχίες...

    Υ.Σ για να μην ξεχνιόμαστε στην μία αερομαχία ήταν παρών και ο ...Άδωνις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ δε σε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική σας Ακροδεξιά και Φασιστική φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...Θα σου πω, ότι έχεις δίκιο!!

    Τυχαίο, δε νομίζω...

    Όμως κοίταξε τι γίνεται με τους συμπατριώτες σχολιογράφους;;

    Μπορούμε να βρούμε καμία άκρη σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε;;

    Τυχαίο;;
    Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΚΕΝΤΡΟ"ΔΕΞΙΑΣ:

    1.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    2.ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    3.ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    *******************************

    ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ...
    ΟΧΙ 30, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πασιφανές εδώ και μήνες ότι οι δανειστές μας προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο μέχρι να ξεφορτωθούν το χρέος μας και να χαρτογραφήσουν τις πιθανές χιονοστοιβάδες που κρύβουν τα σχετιζόμενα με το χρέος μας CDS.

    Με το που φτάσουν στον στόχο τους, και δεν αργούν, θα δεις που θα μας έχουν γραμμένους. Θα απαιτούν πλέον στα σοβαρά να τους δώσουμε ακόμα και την Ακρόπολη…

    Δυστυχώς πατριώτες επτωχεύσαμεν. Παλαιώτερα τουλάχιστον είχαμε έλληνες πολιτικούς που είχαν το θάρρος να μας το πουν. Σήμερα που όλοι τους είναι για τα μπάζα θα είμαστε η πρώτη γενιά ελλήνων που θα μας ανακοινωθεί η χρεωκοπία από το εξωτερικό…


    Σύμφωνα με πρόσφατες ειδήσεις, η γερμανική Deutsche Bank «αποσύρεται» με γρήγορους ρυθμούς από ομόλογα του δημοσίου της Ιταλίας και της Ισπανίας – όπως επίσης της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.

    Το σημαντικότερο όμως φαίνεται πως είναι η προσφάτως παρατηρούμενη, συνεχής και μεθοδική «επίθεση» στις τράπεζες της Ιταλίας (Bank run), από τις οποίες αποσύρονται μαζικά καταθέσεις, με προορισμό την Ελβετία – ένας από τους λόγους της μεγάλης ανόδου της ισοτιμίας του ελβετικού νομίσματος.

    Ίσως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, μόνο από την Ιρλανδία έχουν «φυγαδευτεί» στο παρελθόν καταθέσεις άνω των 120 δις € – τις οποίες ουσιαστικά χρηματοδότησε (διευκόλυνε) το Ευρωσύστημα (ΕΚΤ). Κατά πολύ λιγότερες βέβαια από την Ελλάδα και την Πορτογαλία (σχεδόν μηδαμινές).

    Το γεγονός αυτό (η άνοδος της ισοτιμίας λόγω των εισροών συναλλάγματος) ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελβετία, οι εξαγωγές της οποίας περιορίζονται, πολλές εταιρείες της φεύγουν στο εξωτερικό (λόγω μειωμένου εργατικού κόστους), ενώ οι Πολίτες της ψωνίζουν «φθηνότερα» στις γειτονικές χώρες – οπότε μειώνεται συνεχώς ο τζίρος του ελβετικού λιανεμπορίου.

    Επίσης ανησυχεί τη Γαλλία, αφού οι απαιτήσεις των τραπεζών της στην Ιταλία είναι της τάξης των 280 δις € (τέλη του 2010, σύμφωνα με την BIS). «Πάντοτε όταν οι γαλλικές τράπεζες αντιμετωπίζουν κινδύνους, ο Sarkozy εμφανίζεται στο Βερολίνο», αναφέρει γνωστός επενδυτής.

    Τέλος, το θέμα του δανειακού ορίου των Η.Π.Α. δεν φαίνεται να είναι ένα «αθώο» πολιτικό παιχνίδι – ενώ αρκετοί επισημαίνουν ότι, η πραγματική αιτία δεν είναι αυτή που φαίνεται εξωτερικά. Ας μην ξεχνάμε δε ότι ο κυριότερος δανειστής των Η.Π.Α. δεν είναι η Κίνα ή η Ιαπωνία, αλλά η Fed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!
    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πηγαν απο καρκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καρκινο στον παπουτση και στην οικογενεια του και του μινεικο το σοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..!! ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αρθρο με τιτλο ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,επρεπε να βαλεις προβοκατορα και για την βουλευτικη ασυλια και το νομο περι μη ευθυμης υπουργων, μουγκα ,δωσιλογε .
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και γω ανεργος πτυχιουχος ειμαι τωρα με το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων θα μπορω να οδηγησω το ταξι που παντα ονειρευομουνα απο τα φοιτητικα μου χρονια .ε ρε κατι μαλακες με περικεφαλαια που υπαρχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι η βαση των κομματων δεν απολυονται ο κοσμος να γυρισει αναποδα.ειναι τραγικο να περιμενει κανεις απο αυτους που εφεραν τα πραγματα σε αυτη τη κατασταση ,να τα διορθωσουν .οι λογαριασμοι τους γεματοι ειναι στην ελβετια ρε κοροριδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ενα κρατος κλεφτης εμαθε στους ομοιους του να κλεβουν και αυτοι .τοπικες οργανωσεις μελη φιλοικτλ. στα πανεπιστημια πρεπει να καταργηθουν οι κομματικες παραταξεις.παει ο αλλος να σπουδασει και του την πεφτουν οι πασπιτες δαπιτες κνιτες κτλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση