GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν ραντεβού με τον Βενιζέλο...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΙΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΡΑ! Μεγαλύτερη πίεση ασκούν οι διοριστέοι οικονο...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΙΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΡΑ!
Μεγαλύτερη πίεση ασκούν οι διοριστέοι οικονομολόγοι γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών για να πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών κύριο Βενιζέλο. Ήδη παραμένουν έξω από το Υπουργείο 38 ημέρες χωρίς να... έχουν επιτύχει συνάντηση για επίλυση του θέματός τους και ολοκλήρωσή της τοποθέτησής τους. Οι διοριστέοι έπρεπε να είναι ήδη στην εργασία τους από πέρισυ τον Ιούνιο σύμφωνα με την προκήρυξη. Είναι λογιστές, οικονομολόγοι, φοροτεχνικοί και πλήρως εξιδικευμένοι στο αντικείμενό τους καθώς αρίστευσαν ανάμεσα σε 26.000 υποψηφίους και το 80% αυτών κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σε οικονομικά και φορολογικά πεδία. Οι υπηρεσίες τις οποίες πρόκειται να στελεχώσουν, είναι οι μόνες που φέρνουν έσοδα στα ταμεία του Κράτους. Τα οφέλη από την εργασία τους θα είναι πολλαπλάσια από την μισθοδοσία τους. Αυτό φαίνεται καθαρά και από την έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κυρίου Ρακιντζή για τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, στην οποία κύριος λόγος υπολειτουργίας των εφοριών αποτελεί η έλλειψη προσωπικού και μάλιστα εξειδικευμένου. Η λύση μπορεί επομένως να δοθεί άμεσα, στελεχώνοντας τις εφορίες,τελωνεία, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με ικανούς, νέους ανθρώπους, κατάλληλους και επιλεγμένους από το ΑΣΕΠ που θα φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα και θα ανακουφίσουν τον φορολογούμενο πολίτη, που δεν θα κληθεί να πληρώσει νέα μέτρα λόγω αποτυχίας στην είσπραξη εσόδων.

3 σχόλια

  1. Είναι μία ευκαιρία να δοκιμαστούν για πρώτη φορά οι, στην κυριολεξία, αξιοκρατικά επιλεχθέντες για βάλουν μπροστά τη μηχανή που διέλυσαν οι "παλαιο-κομματικοί" ανάξιοι.
    Εκεί είναι η ΚΑΛΗ αρχή και πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο.
    Άμεση πρόσληψη νέων επιστημόνων και διώξιμο των όσων αντιδρούσαν με λευκή απεργία. Δεν χωράει άλλη αδράνεια στη καμπούρα των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει ελληνικό κράτος με το οποίο θα μπορούσατε να συνδιαλλαγείτε;;
    Κρίμα για τους κόπους σας και για τα άγχη σας.
    Εύχομαι να δοθεί λύση στο μεγάλο σας πρόβλημα, γιατί θα ήταν μεγάλη αδικία να μην δοθεί.
    Άλλωστε από αδικία έχουμε χορτάσει σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .............................................. Άμεση πρόσληψη νέων επιστημόνων και διώξιμο των όσων αντιδρούσαν με λευκή απεργία.
    ..............................................
    Μην εκδηλώνετε τόση αλαζονεία σε αυτή τη φάση. Μετά την πρόσληψή σας θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση