GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφυροκόπημα στον Ραγκούση από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα ταξί...

Αγριο «σφυροκόπημα» περίμενε στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠαΣοΚ τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή...

Αγριο «σφυροκόπημα» περίμενε στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠαΣοΚ τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή την απόφασή του για αλλαγή του νομοσχεδίου Ρέππα, που προέβλεπε το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί.
«Δύο μέτρα, δύο σταθμά». Αποκορύφωμα του μέχρι στιγμής διαλόγου του υπουργού Υποδομών με τους βουλευτές του ΠαΣοΚ ήταν η μομφή της βουλευτού Φθιώτιδας κ. Τονιας Αντωνίου η οποία είπε ότι: «Εχεις κάνει δηλώσεις υπέρ της αυτορρυθμισης της αγοράς». «Εγώ δεν...
 έκανα ποτέ τέτοια δήλωση. Λες ό,τι λέει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος!» απάντησε ο υπουργός.
Χρονοδιάγραμμα διαλόγου ζήτησε από τον υπουργό Υποδομών ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ ο βουλευτής Σερρών Μιχάλης Τσελέπης έκανε λόγο για δυο μέτρα και δυο σταθμά από την πλευρά της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι ενώ ορίζονται πληθυσμιακά κριτήρια για τα επαγγέλματα των φαρμακοποιών και συμβολαιογράφων δεν συμβαίνει το ίδιο με τους αυτοκινητιστές. Μάλιστα έψεξε τον κ. Ραγκούση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Επρεπε να προλάβεις την πυροδότηση ακραίων αντιδράσεων». «Απελευθέρωση χωρίς κανόνες και κριτήρια είναι ζούγκλα» τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Κουσελάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ΚΤΕ Μεταφορών είναι κατάμεστη από βουλευτές του ΠαΣοΚ.
«Λούνα παρκ»
Ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Νίκος Σαλαγιάννης είπε μεταξύ άλλων ότι «πυροδοτούμε ένα κλίμα χωρίς να έχουμε κάτι να αντιπροτείνουμε. Τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας για την κυβέρνηση» και ζήτησε να πάει το θέμα στην κυβερνητική επιτροπή. Επίσης ο βουλευτής της Β’  Αθηνών κ. Γιάννης Βούρος επισήμανε ότι «προσπαθούμε να φανούμε αξιόπιστοι στο εξωτερικό και το κατορθώνουμε. Χρειάζεται μια συνέχεια συγκοινωνούντων δοχείων αλλιώς είναι εύκολο να χαρακτηριστούμε ότι βρισκόμαστε στο λούνα παρκ και ότι παίζουμε με τα συγκρουόμενα. Εχουμε καταρρακωθεί ως κοινοβουλευτική ομάδα και πρέπει να βάλουμε έναν πάτο στο βαρέλι».
Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε την άμεση συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής διότι, όπως είπε, στο ζήτημα των ταξί δεν υπάρχει κυβερνητική συνεχεία. Τον λόγο ξαναπήρε ο κ. Κουσελάς ο οποίος ζήτησε «να μην γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως» ενώ ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ευάγγελος Αργύρης τόνισε ότι αν δεν γινόταν ο ανασχηματισμός δεν θα είχε συμβεί αυτή η καταστροφή. «Είναι σαν να έχει αλλάξει η κυβέρνηση και όχι ο υπουργός» σημείωσε.
«Πρότεινα διάλογο, απάντησαν με απεργία»
Στην τοποθέτησή του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, τόνισε ότι «πρότεινα διάλογο και μου απάντησαν με απεργία», ενώ δεσμεύτηκε προς τους βουλευτές του ΠαΣοΚ ότι θα φέρει τις προτάσεις του προς ενημέρωσή τους.
«Εχω αποδείξει, και από τη θητεία μου, ως Υπουργός Εσωτερικών, ότι είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται την ανάγκη των βουλευτών για ενημέρωση και διαβούλευση. Γνωρίζετε ότι είχα συνεννοηθει να ενημερώσω το ΚΤΕ πριν δημοσιοποιηθεί το αίτημα των συναδέλφων, γιατί περιμένω και τις δικές σας προτάσεις» είπε αρχικά ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.
Ο κ. Ραγκούσης τοποθετήθηκε και για την κόντρα που φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει με τον προκάτοχό του, κ. Δημήτρη Ρέππα. «Ο Δημήτρης είναι φίλος μου κι επειδή έχει γίνει πολύ σπέκουλα, πρέπει να ξεκαθαριστεί το εξής: δεν θα υπήρχε διάταγμα Ρέππα, αλλά διάταγμα Ραγκούση. Αυτό θα έφερε για πάντα τη δική μου υπογραφή. Οπως εκείνος δεν με πίεσε να υπογράψω το ΠΔ για τα ταξί, έτσι κι εγώ δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να εφαρμόσει την πρότασή μου για το μισθολόγιο, ή το νεό πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων. Ο Ν. 3919 αποτελεί βασική κυβερνητική πολιτική και μας δεσμεύει όλους».
Αναφέρθηκε επίσης στους ιδιοκτήτες ταξί. «Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος» είπε. «Είμαι ανοιχτός στον διάλογο. Ενώ είχαμε συμφωνήσει για διάλογο, οι ιδιοκτήτες προχωρούν σε γενική συνέλευση, αποφασίζουν κλείσιμο αεροδρομίων, δρόμων, λιμανιών και αρχαιολογικών χώρων. Οταν απέναντί μας είχαν δεσμευθεί ότι θα κάνουνε διάλογο, τη στιγμή που δεν έχουν ακούσει ποιες είναι οι προτάσεις μας. Δεν μπορούν να εξηγήσουν λογικά το πώς τη μία μέρα κατέθεσαν προτάσεις και την επόμενη, χωρίς δική μας απάντηση, προχώρησαν στους αποκλεισμούς αεροδρομίων και λιμανιών με αποφάσεις που έλαβαν».
Ο κ. Ραγκούσης δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «στηρίζει την τακτική του εκβιασμού, ζητάει να μην εφαρμοστεί ένας νόμος που το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε». Επισήμανε παράλληλα ότι «δική μας ευθύνη είναι να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον και όχι να υποκύψουμε. Είμαστε στη διαδικασία συγκέντρωσης και επεξεργασίας των προτάσεων των ενδιαφερόμενων φορέων. Είμαστε έτοιμοι και σύντομα θα κάνουμε οργανωμένο διάλογο με όλους. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις».
Απάντησε στις επικρίσεις για το γεγονός ότι δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα ό,τι ισχύει στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχουν κανόνες που να ισχύουν ενιαία σε όλη την Ευρώπη. Κάθε χώρα διαθέτει το δικό της πλαίσιο λειτουργίας στο θέμα των ταξί», ενώ κατηγόρησε ευθέως τους ιδιοκτήτες ταξί, λέγοντας ότι «επιχείρησαν να πλήξουν καίρια την τουριστική οικονομία, επιχειρώντας να εκβιάσουν την κυβέρνηση. Ολοι οι παράγοντες του τουρισμού μού ζητούν να μην κάνω πίσω στο άνοιγμα των ταξί. Αυτό είναι πολύ θετική εξέλιξη για τον τόπο. Στο παρελθόν η συνήθης αντίδραση ήταν παρότρυνση όσων επλήττοντω από κινητοποιήσεις για υποχώρηση της πολιτείας».
Κατέληξε μάλιστα καταγγέλλοντας ότι «ο Πρόεδρος των οδηγών ταξί δέχθηκε άνανδρη επίθεση αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε μαζί μου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Επίσης, 4 οδηγοί ταξί μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος, απολύθηκαν από τους ιδιοκτήτες της άδειας ταξί επειδή ακριβώς υποστήριξαν την απελευθέρωση του επαγγέλματος».
Πηγή: http://www.tovima.gr/

16 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθινή σπίθα μπορεί να προέλθει από την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους,τη μικρομεσαία αγροτιά,τους νέους των εργατικών οικογένειών που καλούνται να ζήσουν στην πιο βάρβαρη περίοδο των τελευταίων 50 χρόνων.
    Οι άλλες ''σπίθες'',''αριστερές'' και ''δεξιές'',δεν είναι παρά πυροτεχνήματα του συστήματος που πάει να εκτονώσει και να οδηγήσει στην απογοήτευση τμήματα του λαού που ριζοσπαστικοποιούνται.
    Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ,ακόμα και αν δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του για όλα τα ζητήματα.
    Ταυτόχρονα όμως,έχει και το ΚΚΕ την ιστορική ευθύνη να ανοιχτεί πλατιά στο λαό και να μη λειτουργεί φοβικά απέναντι στις αυθόρμητες εκδηλώσεις του όπως δυστυχώς κάνει μέχρι σήμερα.
    Να αναδεικνύει τον ρόλο της όποιας
    ''σπίθας'' χωρίς να απορρίπτει το λαό που κινητοποιείται.
    Είναι μια μεγάλη ευκαιρία,ιστορική θα έλεγα,για το λαϊκό κίνημα να κάνει πολλά βήματα μπροστά,αλλά συγχρόνως και μια μεγάλη στιγμή ευθύνης για το πιο συνειδητό και οργανωμένο κομμάτι του,το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κωλοτουμπα με τα ταξι μου μυριζει.οι ψηφοι πανω απο ολα ,το τσιφλικι του ο καθενας ετσι ψευτογιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το ΚΚΕ περάσει τις εξετάσεις, μαζί με την τοπική κομματική του οργάνωση στο Δήμο Σκύρου, απαιτώντας την προστασία του Δημοτικού βοσκότοπου που το Δημόσιο του παραχώρησε το 1929, τότε θα αρχίσει να αποκτά την εμπιστοσύνη μεταξύ ΛΟΓΟΥ και θέλησης πολιτικής ΠΡΑΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε .. ναι αναμενομενο! το βαθυ πασοκ ειναι αυτοι , θελουν απελευθερωση αλα φαρμακοπωλων , αερα κοπανιστο δηλαδη καλα που ελεγχει η τροικα και υπαρχει μια ελπιδα να μην μας κανουν κουμαντο οι ταριφες οι φαρμακοπωλες και λεμβουχοι επειδη ειναι γονοι χιτων ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO KKE ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 22 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤ ΜΕ ΤΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ 1992 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ
    1ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΗΤΑΝ ΚΥΡΗΓΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΔ με την πρότασή της, να ισχύσουν αυτά που ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ουσιαστικά λέει:

    ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ - ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΚΗΦΗΝΕΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΑ" 100 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ΔΗΛ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!!

    Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΡΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι οδηγοί ταξί στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι παιδιά του λαού και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ραχοκοκκαλιάς της κοινωνίας μας.
    Εργάζονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες,με πολλούς κινδύνους,
    έχοντας να αντιμετωπίσουν ολοένα αυξανόμενα έξοδα.
    Το μεροκάματό τους βγαίνει όλο και πιο δύσκολα.
    Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κατεύθυνση της λεγόμενης απελευθέρωσης οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές και να λαμβάνουν υπόψη πληθυσμιακά κριτήρια και την ανάγκη να μην οδηγηθούν στην καταστροφή χιλιάδες οικογένειες.
    Γενικότερα,οι παρεμβάσεις σε κλάδους όπως οι φαρμακοποιοί,οι φορτηγατζήδες,οι ταξιτζήδες κλπ πρέπει να γίνονται με τους ρυθμούς που αντέχει η ελληνική κοινωνία και όχι με τους ρυθμούς που επιτάσσει η τρόικα.
    Πολλές χιλιάδες οικογένειες ζουν,
    σπουδάζουν,συντηρούνται από αυτούς τους κλάδους.
    Τα τροϊκανά γιουρούσια πάνε να διαλύσουν εντελώς την κοινωνική συνοχή και να μας οδηγήσουν στον πλήρη κανιβαλισμό.
    Και μην πέφτουμε στην παγίδα:τίποτα
    δεν έχει να κερδίσει ο ιδιωτικός υπάλληλος των 700 ή των 500 ευρώ, αν καταστραφούν και τα τελευταία μαξιλάρια της κοινωνικής συνοχής στη χώρα,είτε αυτά λέγονται ταξιτζήδες είτε φαρμακοποιοί είτε όποιος άλλος κλάδος στοχοποιείται σήμερα από τους κυβερνώντες.
    Αντίθετα έχει πάρα πολλά να χάσει.
    Σκεφτείτε τι θα υπάρχει σε λίγα χρόνια,αν κατορθώσουν να περάσουν τέτοιες συνταγές.
    Τι λέτε,θα βελτιωθεί μήπως η θέση των ιδιωτικών υπαλλήλων,των ανέργων,των συνταξιούχων;
    Η' αυτό που θα μείνει θα είναι μια απόλυτη κοινωνική έρημος;
    Αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας απασχολεί και όχι αν μια κινητοποίηση καπελώνεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Ωραία λοιπόν φίλοι,σήμερα καπελώνεται από τη ΝΔ!
    Σιγά την ανακάλυψη!Και λοιπόν;
    Μήπως δεν βλέπουμε ότι η ΝΔ κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και το ΠΑΣΟΚ,
    δηλαδή αισχρό πολιτικαντισμό;
    Μήπως δεν ξέρουμε ότι αν ξαναπάρει την εξουσία θα κάνει τα ίδια και χειρότερα γιατί παίρνει και θα παίρνει εντολές από τα ίδια ακριβώς κέντρα;
    Η ουσία νομίζω πως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.
    Αν τώρα το θέμα μερικών είναι μόνο η ψήφος και όχι η επικείμενη κοινωνική έρημος...ε ρε παιδιά τότε τουλάχιστον μην ξανακάνετε τη μαλακία και στηρίξετε κάποιον από τους πρασινογάλαζους συνεταίρους!
    Γιατί αυτοί εγγυώνται την έρημο του λαού,άρα και τη δική σας!
    Αν την θέλετε,πάω πάσο,υπάρχουν και σαδομαζοχιστές σε αυτή τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι άνθρωποι είναι ή άσχετοι ή πληρωμένοι να μας χρεοκοπήσουν μια ώρα αρχύτερα!
    Δεν μπορούν να διοικήσουν και πρέπει να φύγουν και να μας αδειάσουν τη γωνιά.
    Κάθε μέρα που περνά, την Ελλάδα την χώνουν όλο και πιο μέσα στα σκατά που την έβαλαν με την υπογραφή του Μνημονίου. Βρίσκονται σε πλήρη απραξία οι άνθρωποι, ανίκανοι να πάρουν εξυγιαντικά μέτρα.
    Χθές συνεδρίαζαν στο ΠΑΣΟΚ 80 άτομα-υπουργοί/βουλευτές- και αποδείχτηκαν ανίκανοι, όχι να πάρουν μια απόφαση για τα ταξί, αλλά ανίκανοι για να συμφωνήσουν σε κάποια ακολουθητέα τακτική. Εν τω μεταξύ ο τουρισμός και η Ελλάδα, είναι "ξάπλα" απ' την απεργία, ο τουρισμός φυλλοροεί, και δεν νοιάζεται κανείς. Οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!!!!
    Ο καιρός όμως περνάει. Χάνονται οι μήνες και τα χρόνια τσάμπα. Εν τω μεταξύ μαζί με τα χρόνια που χάνονται, χάνονται και τα λεφτά των ετών αυτών που δίνουμε σε τοκοχρεωλύσια.
    Πρέπει να φύγουν αμέσως γιατί χάνονται συνέχεια λεφτά κάθε μέρα. Χάνονται τα δικά μας τα λεφτά που μας τα παίρνουν με περικοπές των μισθών, με περικοπές των συντάξεων, με κρατήσεις ΛΑΦΚΑ, τέλη κυκλοφορίας, ΕΤΑΚ, ΦΠΑ, και άγρια φορολογία. Τα λεφτά των εντίμων φορολογουμένων, των συνεπών, των υποζυγίων, των μαλάκηδων. Χάνεται πολύτιμο Ελληνικό χρήμα, δυσεύρετο που δεν μπορεί να ξαναβρεθεί. Αν αγαπούν την Ελλάδα, ας φύγουν νύχτα, γιατί όλα τα δάνεια που μας δίνουν πάνε περίπατο λόγω απραξίας τους.
    Το πρόβλημα το βλέπουν όλοι οι Έλληνες. Και οι κυβερνώντες το βλέπουν αλλά κάθονται στις καρέκλες τις εξουσίας γιατί η εξουσία είναι γλυκιά, γιατί έχει οφέλη και πλούτο και γκόμενες, και γιατί οι άνθρωποι είναι άεργοι και ανεπάγγελτοι και αν χάσουν την καρέκλα θα τρώνε από τα έτοιμα.
    Ο μόνος που δεν βλέπει το πρόβλημα είναι αυτός ο βολεμένος μαλάκας ανεγκέφαλος και αφιονισμένος κολοΠΑΣΟΚΤΣΗΣ που γράφει αυτές τις μέρες συνέχεια για τη "ΔΕΞΙΑ" (αυτός μόνο "ΔΕΞΙΑ" βλέπει μπροστά του. Το πρόβλημα της Ελλάδας μας δεν το βλέπει ο αγράμματος) , που είναι φανατισμένος και ταγμένος σε θρησκευτική αποστολή, με τσίμπλες στα μάτια και που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ επειδή ΠΑΣΟΚ ψήφιζε και ο παππούς του, για να μη χάσει τη γραμμή.
    Έχεις δουλέψει ρε φίλε έξω να δεις πως βγαίνει το ψωμί?, έχεις ένσημα ρε παπάρα?
    Σου έκανε καμιά περικοπή το ΠΑΣΟΚ? Πλήρωσες κι εσύ κάτι τί ωστε να γίνει ο κώλος σου βύσσινο? Παπάρα, έ! παπάρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΚΕΝΤΡΟ"ΔΕΞΙΑΣ:

    1.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    2.ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    3.ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    *******************************

    ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ...
    ΟΧΙ 30, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!
    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση