GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απελευθέρωση και ανταγωνισμός για όλους...

Από το marketingweek.gr Η απελευθέρωση των επαγγελμάτων αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Η σύγκρο...

Από το marketingweek.gr

Η απελευθέρωση των επαγγελμάτων αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Η σύγκρουση εκδοτών και εφημεριδοπωλών αποκάλυψε τη συντεχνιακή διάρθρωση, η οποία υπήρχε στο συγκεκριμένο επάγγελμα, αλλά αναδεικνύει και την ολιγοπωλιακή δομή του συστήματος διανομής Τύπου, καθώς στον χώρο υπάρχουν δύο ισχυρά πρακτορεία.
Η πραγματικά ανταγωνιστική και ορθολογική λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου είναι όρος επιβίωσης μεγάλου αριθμού εφημερίδων και περιοδικών, που πιέζονται από την πραγματικότητα της ελληνικής κρίσης και της κατάρρευσης της υπερτροφικής ανάπτυξης του κλάδου των Μ.Μ.Ε. την τελευταία δεκαετία, που βασίστηκε στα...
φθηνά δανεικά και στην πρόσβαση στο κρατικό χρήμα υπό διάφορες μορφές.
Όπως και να δει κανείς τον τρόπο λειτουργίας του «επαγγέλματος» των εφημεριδοπωλών, προκύπτει αβίαστα ότι πρόκειται για συντεχνιακά οργανωμένη δραστηριότητα. Προστατευμένο ποσοστό κέρδους, κλειστή η είσοδος στο επάγγελμα, ειδικές διατάξεις φορολογίας που θεσμοποιούν τη φοροδιαφυγή. Οι ίδιοι εμφανίζονται ως «μεροκαματιάρηδες που αψήφησαν καύσωνες, βροχές, χιόνια, σεισμούς για να είναι παρόντες στο καθήκον της ενημέρωσης». Οι σεισμοί και οι καύσωνες είναι μάλλον σπάνια γεγονότα που δεν δικαιολογούν τεράστια και προστατευμένα κέρδη από μια συνήθη δραστηριότητα, ενώ αν τα χιόνια και οι βροχές αποτελούσαν κριτήριο τότε όλη η Βόρεια Ευρώπη θα έπρεπε να οργανώσει συντεχνιακά τα μισά χειρονακτικά επαγγέλματα (οικοδόμοι, μπογιατζήδες) κ.λπ.
Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για μια προσοδοφόρα επαγγελματική ομάδα, η δουλειά της οποίας προστατευόταν απολύτως από τον ανταγωνισμό και προσέφερε κέρδη μονοπωλιακά σε όσους την ασκούσαν. Η απελευθέρωση όμως δεν μπορεί να αφορά μόνο στους εφημεριδοπώλες, πρέπει να αφορά σε όλους τους εμπλεκόμενους στο συγκεκριμένο κύκλωμα, έτσι ώστε ολόκληρη η αλυσίδα να λειτουργεί ανταγωνιστικά και προς όφελος του καταναλωτή, δηλαδή του τελικού αγοραστή των εφημερίδων και περιοδικών.
Για τον σκοπό αυτό και επειδή η διαδικασία αφορά στην ουσία τη λειτουργία ενός δικτύου και γνωρίζουμε όλοι ότι τα δίκτυα τείνουν να λειτουργούν ολιγοπωλιακά ή μονοπωλιακά, είναι ανάγκη εκτός από την απελευθέρωση από πλευράς του «επαγγέλματος» των εφημεριδοπωλών, να υπάρχει και ένα σοβαρό κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του κλάδου. Ένα πλαίσιο, το οποίο να διασφαλίζει τη μη κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης, την οποία τείνουν να αποκτούν οι μεγάλοι διανομείς και τη δυνατότητα εισόδου και λειτουργίας ανταγωνιστών, στη συγκεκριμένη αγορά, χωρίς κανενός είδους παρεμπόδιση.
Για τον σκοπό αυτό η πολιτεία θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει σε διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και να φροντίσει να έχει προτείνει μια δραστική αναμόρφωση του σχετικού πλαισίου, το οποίο όπως είναι σήμερα έχει έντονα τα στοιχεία του υφιστάμενου συστήματος, της συντεχνιακής δηλαδή οργάνωσης και λειτουργίας συγκεκριμένων αγορών, που ενδιαφέρουν το πολιτικό σύστημα, όχι στη βάση αρχών, αλλά στη βάση πελατειακών σχέσεων και πολιτικών ωφελημάτων.
Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγές, οι οποίες θα στηρίζονται σε αρχές και στην εφαρμογή τους με διαφάνεια και διάλογο. Προφανώς δεν μπορούν να υπάρχουν πλέον βολικά κλειστά «επαγγέλματα», όπως αυτό του εφημεριδοπώλη, που διαμορφώθηκε πριν από πολλές δεκαετίες, επειδή οι πολιτικοί μας ήθελαν να έχουν τον καλό λόγο των πάλαι ποτέ εφημεριδοπωλών, που μοιράζοντας εφημερίδες μιλούσαν και για τους έλληνες πολιτικούς στους αγοραστές εφημερίδων. Πρέπει όμως, με αντίστοιχη επιμέλεια να διασφαλιστεί και η διαφανής και ανταγωνιστική λειτουργία όλων των πτυχών της αγοράς αυτής.

6 σχόλια

  1. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα φίλε φυσικά και χρειάζεται αλλαγές
    ομως οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να βασίζονται
    σε δίκαια και δημοκρατικά προγράμματα.

    Θα ήταν δίκαιο αν εσυ είχες πληρώσει πέρυσι 200χιλ
    για μια άδεια ΤΑΞΙ και για την ίδια άδεια έγω τώρα
    να μην πληρώσω τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΦΑΓΕ ΑΓΡΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ...

    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΜΜΕ.
    Εντελώς ανεπαρκής ο Καρχιμάκης σε ρόλο πράσινου Γκέμπελς.

    Πέρα από ορισμένους βλαμμένους και μερικούς αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναναστρέφεται, οι υπόλοιποι ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν την προπαγάνδα του,
    καθαρά...ερασιτεχνικού επιπέδου.

    Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σήμερα του τηλεφώνησε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.
    Του ζήτησε να εξαφανιστεί τις προσεχείς ημέρες από τα ΜΜΕ με υψηλή εντολή από το Μαξίμου.
    Η αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε αυτούς που αποδοκίμασαν τη Μερεντίτη ήταν και στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ τον εξέθεσε άγρια.

    Πιο άγρια όμως εξετέθη, όταν στο κυβερνών κόμμα κατάλαβαν ότι η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον καλό κάνει στον Τσίπρα και το κόμμα του παρά κακό.
    Και τον... απέσυραν εντελώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ -ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 300.000. ΕΥΡΩ! ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΑΥΡΑ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΕΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΝΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΠΛΟΚΟΥΡΣΕΣ, ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ... ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ... ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΑΡΙΦΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ... ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΝΔ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση