GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είχα ερωτική συνεύρεση με τον Στρος-Καν...»

Νέα βόμβα από σοσιαλίστρια πολιτικό στη Νορμανδία Νέα τροπή στην υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν φέρνει η καταγγελία της μητέρας της Τρισ...

Νέα βόμβα από σοσιαλίστρια πολιτικό στη Νορμανδία
Νέα τροπή στην υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν φέρνει η καταγγελία της μητέρας της Τριστάν Μπανόν, της 31χρονης που κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για απόπειρα βιασμού. Η 65χρονη σήμερα Αν Μανσουρέ, σοσιαλίστρια πολιτικός από τη Νορμανδία, κατέθεσε ότι το 2000 η ίδια είχε ερωτική συνεύρεση μαζί του.
Η μητέρα της μηνύτριας του Στρος Καν έδωσε κατάθεση επί έξι ώρες στη γαλλική αστυνομία. Είπε πως εκείνη η μοναδική ερωτική συνεύρεσή τους δεν...
έγινε ενάντια στη θέλησή της, αλλά πως ο τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας «συμπεριφερόταν σαν αρπακτικό» και «με την αισχρότητα ενός κοινού στρατιώτη». Η κατάθεσή της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού «L'Express».
Η κόρη της, η Τριστάν Μπανόν έχει καταγγείλει τον Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα βιασμού, όταν είχε πάει να του πάρει συνέντευξη για ένα βιβλίο το 2003. Η μητέρα της τότε την είχε συμβουλέψει να μην προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του Σοσιαλιστή πολιτικού.
Την εποχή εκείνη η Τριστάν «είχε αποθαρρυνθεί από τη μητέρα της να καταθέσει μήνυση», όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος της. Η μητέρα της Αν Μανσουρέ, περιφερειακή σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δυτική Γαλλία.Τώρα, η μητέρα αποκαλύπτει και την δική της δυσάρεστη εμπειρία σκοπεύοντας να διαψεύσει την εικόνα του «άκακου γόη», την οποία προωθούν οι φίλοι του Ντομινίκ Στρος Καν. Τον περιέγραψε ως «έναν άντρα που θέλει απλά να κατακτά γυναίκες και όχι να τις ευχαριστεί».
Η αστυνομία θα ανακρίνει την Τετάρτη και τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ για την υπόθεση της Μπανόν.
Η μηνύτρια του επικεφαλής του ΔΝΤ κατέθεσε πως είχε επικοινωνήσει δύο φορές με τον Ολάντ κατά την περίοδο της καταγγελλόμενης επίθεσης, τότε αρχηγό του κόμματος.
Ο Φρ.Ολάντ επιβεβαίωσε μια συνάντησή τους, όπου την είχε συμβουλεύσει «εάν το επιθυμεί, να προχωρήσει σε μήνυση ενάντια στον Στρος Καν».
Ο Σοσιαλιστής βουλευτής ζήτησε την Τρίτη να καταθέσει ως μάρτυρας «το συντομότερο δυνατό».
«Αυτό που δεν δέχομαι είναι η εκμετάλλευση αυτής της υπόθεσης που δεν με αφορά, που δεν αφορά το Σοσιαλιστικό Κόμμα, για πολιτικούς σκοπούς. Απαιτώ να σταματήσει αυτό. Αρκετά!» είπε ο Φρ.Ολάντ.
Την Τρίτη οι δικηγόροι της καμαριέρας του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη και οι δικηγόροι της Τρ.Μπανόν συναντήθηκαν με εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις τους.
Ο Στρος-Καν θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις αρχές Αυγούστου. Τότε θα αποφανθούν οι δικαστές εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του για την απόπειρα βιασμού καμαριέρας ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάιο.
Πηγή: http://news.in.gr/

9 σχόλια

  1. Κανένας εισαγγελέας θα πιάσει το θέμα.
    Κανένας δημοσιογράφος θα πιάσει το θέμα και να πιάσει λαυράκι η όλοι είναι κότες και φοβούνται ;;;;
    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι viagra παίρνει ο άνθρωπος?
    Κάτι που κινείται απήδηχτο άφησε?
    Τελικά του χρωστάμε χάρη.
    Μας έδειξε τον τρόπο και τον δρόμο για να διεκδικήσουμε μια θέση στο ΔΝΤ, γ.....τα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΣ ΑΝ ΠΕΙΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΙΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΒΛΙΑΓΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΝΙΘΑ ΑΓΑΜΗΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΒΛΙΑΓΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΝΙΘΑ ΑΓΑΜΗΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.12 ,O KΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περσινά ξινά σταφύλια, τώρα το θυμήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΨΟΥ ΚΑΙ...ΑΠΟΦΆΓΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλές πουτάνες μάνα και κόρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση