GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την αμαρτωλή "Αγρογή" της ΝΔ, σύμβουλος τώρα του Σγουρού...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Απάτη και απιστία κατ' εξακολούθηση : Αυτές είναι οι σοβαρές κατηγορίες με τις οποίες τον Απρί...


Απάτη και απιστία κατ' εξακολούθηση: Αυτές είναι οι σοβαρές κατηγορίες με τις οποίες τον Απρίλιο του 2010 ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τα ταμεία της αμαρτωλής εταιρείας ΑΓΡΟΓΗ»,  κατά της κυρίας Κατερίνας Αδαμοπούλου, που είναι σήμερα βασική οικονομική σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού!
Μάλιστα, παρότι η υπόθεση η οποία σύμφωνα με νομικούς κύκλους επισύρει...
 ποινές φυλάκισης από 5 έως και 20 χρόνια, εκκρεμεί στον 6ο Τακτικό Ανακριτή (αριθμός δικογραφίας: Α09/6097) εδώ και σχεδόν 16 μήνες ( σ.σ. αλήθεια, υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να προχωρήσει κύριε Καρακωνσταντή;)  η κ. Αδαμοπούλου ήταν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής του ΛΑΟΣ στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 και κατόπιν , η πρόσληψή της ήρθε ως «αντίτιμο» του κ. Σγουρού στην εκλογική και μετεκλογική στήριξη του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και του επικεφαλής της «Αττικής Οδού», Άδωνη Γεωργιάδη.  Και δεν αποκλείεται, όπως έλεγε χαριτολογώντας στέλεχος της περιφέρειας στην aftodioikisi.gr, «σε λίγο καιρό να την δούμε αντιπεριφερειάρχη και, γιατί όχι και περιφερειάρχη»....
73.000 μ' ένα απλό σημείωμα
Σύμφωνα με τη δικογραφία η κ. Αδαμοπούλου προσελήφθη ως διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία «ΑΓΡΟΓΗ» (σ.σ. πρόκειται για την αμαρτωλή εταιρεία την οποία κατάργησε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ρουσφετολογικές προσλήψεις, όργιο φαυλότητας, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και αναξιοκρατίας),  στην οποία μοναδικός μέτοχος είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  το 2004 όταν υπουργός ήταν ο Ευάγγελος Μπασιάκος. Ο μισθός της ήταν 6100 ευρώ (μικτά) και 400 ευρώ αποζημίωση για κάθε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Ωστόσο, η σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής δεν αρκέσθηκε στον παχυλό μισθό της: Όπως αναφέρεται στη δικογραφία «στις 6.7.2007 συνέταξε και υπέγραψε το, με την ίδια ημερομηνία, έγγραφο άνευ αριθμού πρωτοκόλλου, υπό τον τίτλο «Εσωτερικό Σημείωμα», το οποία απεύθυνε στη διευθύντρια Οικονομικών στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Για την απασχόληση της Δ/νουσας Συμβούλου αναφορικά α) με τον όλο χειρισμό των ασφαλιστικών μέτρων για τον διαγωνισμό 'παροχή επεξεργασμένων ορθοφωτοχαρτών (!),  β) για τον χειρισμό της υπόθεσης περιουσίας της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. στο Λιτόχωρο Πιερίας, γ) για το συντονισμό του έργου «Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Αγροτικών Δεδομένων» παρακαλώ όπως μου καταβληθούν 1) 30.000 ευρώ το μήνα Ιούλιο και 2) 25.000 ευρώ το μήνα  Αύγουστο». Το πιο πάνω ιδιόχειρο σημείωμα της διευθύνουσας συμβούλου δεν συνοδευόταν από κάποια ειδική σύμβαση οιουδήποτε είδους ούτε από κάποια ειδική ή γενική απόφαση τακτικής ή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων περί καθορισμού ή έγκρισης της παραπάνω αμοιβής της, ούτε οι αποφάσεις για την ανάθεση των υπό τα στοιχεία (α) και (γ) έργων της «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.»..... προέβλεπαν κάποια ειδική ή γενική αμοιβή της διευθύνουσας συμβούλου, υπό οιαδήποτε ιδιότητά της».
Δηλαδή, με άλλα λόγια, η κ. Αδαμοπούλου μ' ένα απλό σημείωμα πήρε από την εταιρεία που είχε διορισθεί διευθύνουσα σύμβουλος (δηλαδή από τον έλληνα φορολογούμενο) 73.333 ευρώ (εκτός από τις 55.000 ευρώ και 18.333 ευρώ για την καταβολή των σχετικών φόρων). Μάλιστα, από τη δικογραφία αποκαλύπτεται ότι το ποσό των 25.000 συμψηφίστηκε εν μέρει με άλλο ποσό 18.566,39 ευρώ που είχε καταβάλει η εταιρεία στις 10.8.2007 «για την πληρωμή της εταιρικής της κάρτας ALPHA VISA για προσωπική της χρήση». Δηλαδή, η κ. Αδαμοπούλου εκταμίευσε τα παραπάνω ποσά από τα ταμεία της "ΑΓΡΟΓΗ" για να πληρώσει την πιστωτική κάρτα που είχε χρεώσει στην ίδια της την εταιρεία!
Ποινικές ευθύνες και από την διοίκηση της «ΑΓΡΟΓΗΣ» επί ΝΔ
Σύμφωνα δε με πληροφορίες ανάλογη πρακτική (με χρεώσεις της εταιρικής της κάρτας για προσωπική της έξοδα αλλά και για συνεχή χωρίς αντικείμενο ταξίδια στο εξωτερικό) ακολουθούσε σε όλο το διάστημα της θητείας της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις πρακτικές που ακολουθούσε η κ. Αδαμοπούλου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λίγο πριν τις εκλογές του 2007 (στις 28/8/2007, δηλαδή εν μέσω προεκλογικής περιόδου) όταν από το υπουργείο στην ουσία είχε αποχωρήσει ο Ε. Μπασιάκος και λίγο μετά τις εκλογές 19 Σεπτεμβρίου ανέλαβε υπουργός, ο μέχρι τότε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός.
Μάλιστα, στις 22.7.2009 και ενώ ήταν ακόμη κυβέρνηση η ΝΔ και υπουργός ο Α. Κοντός η νέα διοίκηση της «ΑΓΡΟΓΗ» με υπόμνημά της στέλνει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών: «α) το από 6.7.2007 εσωτερικό σημείωμα της πρώην Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Αικατερίνης Αδαμοπούλου προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, β) τις δύο από 6.8.2007 και 17.8.2007 εντολές πληρωμής της Αδαμοπούλου Αικατερίνης προς τη Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών και την γ) από 4.6.2008 και με ΑΠ 442 Έκθεση Διαχειριστικού & Οικονομικού Ελέγχου της εταιρείας, καθώς και το από 21.1.2008 «Γνωμοδοτικό Σημείωμα» της νομικής υπηρεσίας του Σ.Ο.Λ. (Σώμα Ορκωτών Λογιστών)», ζητώντας  να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειές  «και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών σε κάθε αυτουργό, συναυτουργό ή συνεργό των αξιόποινων πράξεων από την οποία προκλήθηκε ζημία της εταιρείας».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, καθώς από την Έκθεση  Διαχειριστικού & Οικονομικού Ελέγχου της εταιρείας διαπιστώθηκαν παρανομίες από την κ. Αδαμοπούλου, η «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.» απευθύνθηκε στη νομική υπηρεσία του Σ.Ο.Λ., η οποία στο  «Γνωμοδοτικό Σημείωμα» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διαπιστώθηκε η έλλειψη νομιμότητας στις ενέργειες της κας Αδαμοπούλου και ειδικότερα συμπεραίνεται ότι η λήψη αμοιβών που εκτίθενται και αναλύονται παραπάνω με εντολή που έδωσε η ίδια και αφορά στο συμφέρον της ως αιτιολογία είναι παράνομη, ως αυτοσύμβαση είναι άκυρη και ως πράξη μπορεί να υπαχθεί στην αντικειμενική υπόσταση των αδικημάτων του Ποινικού Κώδικα».
Τα παραπάνω στοιχεία βρήκε η νέα διοίκηση της «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.» με διευθύνοντα σύμβουλο τον Κωνσταντίνο Πιλαφτσή και παρέπεμψε στα τέλη του 2009 το θέμα στον Εισαγγελέα. Εκείνος άσκησε την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά της κ. Αδαμοπούλου αλλά, όπως προαναφέρθηκε, η υπόθεση έχει «κολλήσει» στον 6ο Τακτικό Ανακριτή.
Άλλωστε, πού να ασχοληθεί κανείς με μόλις 73.333 ευρώ όταν η κατηγορούμενη εκτός από αυτή του Γ. Καραταφέρη έχει και την έμπρακτη στήριξη του «μικρού πρωθυπουργού» της Αττικής....

13 σχόλια

  1. 'Ολ' αυτά ωραία κ' 'καλά' , μέσα θα μπει κανένας όμως ή θα τρελαινόμαστε με τους δοσίλογους που έφτασαν τη χώρα μου στη καταστροφή..? Βρωμεροί κ' τρισάθλιοι όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ήταν άλλος ένας λόγος που μεταξύ άλλων ως περιφερειακός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη Σγουρού το 2012 ανεξαρτητοποιήθηκα.ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΗΣ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον κ. Σγουρό.Κάθε μέρα και κάποιος μας απογοητεύει.
    Πίστευα ότι Σγουρός θα είναι λίγο καλλίτερος από τους υτπόλοιπους.Αποδεικνύεται όμως .οτι και αυτός λειώνει και χάνεται στα "κάλλη"της κάθε τσαπερδώνας.Αλλά ολα έχουν όρια.
    Οταν παραβλέπεται η ηθική,η λογική,η δυαφάνεια και η εμπιστοσύνη που ο λαός σου δείχνει θα τα βρεις μπροστά σου και θα φύγεις κραγμένος.Ζήσε λοιπόν Περιφερειάρχα μου την ομορφιά της ζωής γιατί σε περιμένουμε στη κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ..ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το αυθαίρετο της μάνας του μάγου.........

    Την ώρα που εμβρόντητη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ύπαρξη οικογενειακού αυθαίρετου του κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τις οποίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας αυτήν την Κυριακή το Πρώτο Θέμα, ο υπουργός Περιβάλλοντος καταφεύγει άλλη μια φορά στη συνήθη μέθοδο της συκοφάντησης- και, βεβαίως, στις απειλές και στις ύβρεις κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος.

    Μετά από τα πρωτοφανή κατορθώματά του στην οικονομία, όπου σε χρόνο ρεκόρ έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας , ο κ. Παπακωνσταντίνου σπάει ένα ακόμη ρεκόρ, προφανώς παγκόσμιο: γίνεται ο πρώτο υπουργός Περιβάλλοντος με αυθαίρετο οικογενειακό εξοχικό σε δασικό χώρο που ταυτόχρονα μέλος της οικογένειάς του κάνει δικαστικό αγώνα για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από αναδασωτέα, ώστε το αυθαίρετο να νομιμοποιηθεί!

    Ο υπουργός Περιβάλλοντος παραδέχεται δηλαδή την ύπαρξη του αυθαιρέτου, αλλά δεν παραιτείται. Θυμίζουμε όμως ότι η Άντζελα Γκερέκου είχε παραιτηθεί από υφυπουργός Πολιτισμού όταν είχε αποκαλυφθεί χρέος του συζύγου της προς την Εφορία...

    Η περίπτωση Μαγγίνα, που ως υπουργός Εργασίας είχαμε αποκαλύψει ότι απασχολούσε ανασφάλιστους αλλοδαπούς και, τελικώς, είχε ο ίδιος την ευαισθησία να υποβάλει την παραίτησή του, ωχριά μπροστά στο φαινόμενο Παπακωνσταντίνου.

    Μια απορία μόνο για τον κ. υπουργό Περιβάλλοντος: αν δεν κερδηθεί ο δικαστικός αγώνας για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής ως αναδασωτέας κι αφού, όπως υποστηρίζει στην απάντησή του, της ρύθμισης για τα αυθαίρετα θα εξαιρεθούν οι αναδασωτέες περιοχές, τι θα κάνει με το συγκεκριμένο σπίτι;

    Μήπως θα κατεδαφίσει το οικογενειακό αυθαίρετο;

    Η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκάλυψε με στοιχεία,που και ο ίδιος παραδέχεται την ύπαρξη οικογενειακού αυθαιρέτου την ώρα που ο ίδιος είναι Υπουργός Προστασίας Περιβάλλοντος και η νομοθετική ρύθμιση των αυθαιρέτων αποτελεί ευθύνη του Υπουργείου, του οποίου προϊσταται. Πρόκειται για πολιτικό και ηθικό ζήτημα μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος και ως τέτοιο, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,όπως και οποιαδήποτε εφημερίδα έχει το καθήκον και την υποχρέωση να αναδείξει και να ενημερώσει τους ΄Ελληνες πολίτες. Ο έλεγχος της δημόσιας εξουσίας καθώς και η άσκηση πολιτικής κριτικής αποτελεί αποστολή του Τύπου και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει αποδείξει στην πορεία του πως ασκεί τον έλεγχο αυτόν αδιακρίτως και προφανώς ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση.

    Ως προς δε τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και τις ύβρεις, με χαρακτηρισμούς της πρώτης εφημερίδας της χώρας, ως "κίτρινου τύπου", απλώς επισημαίνουμε ότι αυτά δεν του έκαναν καλό όταν ήταν τσάρος της οικονομίας – και κυρίως ούτε και στην οικονομία βέβαια - και δεν θα του κάνουν ούτε τώρα.

    Παραδίδουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου στην κρίση της κοινής γνώμης.

    Εμείς, ετσι κι αλλιώς, θα τα ξαναπούμε με τον mr. Αυθαίρετο υπουργό
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα.... δεν το πιστεύω οι ΠΑΣΟΚΟΙ τέτοια πράγματα…

    Περιμένω την ίδια φασαρία με το αυθαίρετο Σουφλιά…

    Είναι σαν να περιμένουμε τα νταβατζοΜΜΕ να ψάξουν (και να κάνουν πρώτο θέμα) το αν κάποιος Υπουργός έχει ανασφάλιστο τον κηπουρό του (σαν τον Ινδό του Μαγγίνα, για όσους ξεχνούν εύκολα).

    Δεν είναι Οικογενειακό αυθαίρετο.
    Είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ Αυθαίρετο.

    Σιγά που προκύπτει σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον κ. Υπουργό !
    Καταλαβαίνουν αυτοί από τέτοια ?
    Ούτε που ιδρώνει τ’ αυτί τους.

    Όταν έγινε το σκάνδαλο με το αναψυκτήριο του Μαγγινα, οι δημοσιοκάφροι στα κανάλια το είχαν κάνει τεράστιο θέμα με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τότε υπουργός.

    Τώρα ούτε θέμα γίνεται σε κανένα κανάλι, ούτε παραιτείται ο Παπακωνσταντίνου.

    Ας βγάλει λοιπόν ο κόσμος τα συμπεράσματα του… εξαιρούμενων βεβαία όλων αυτών που έχουν επιλεκτική μνήμη ή καθόλου μνήμη γιατί υπάρχει και αυτή η κατηγορία ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηρθε η ωρα για φαγοποτι παλι η σοσιαλιστικη αλητεια επι το καθηκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να το έχεις δίπορτο,
    στρέφεις κεφάλι δεξιά κι΄αριστερά.
    Το ρήμα "στρέφεις",ομοιάζει παρά φύση
    της γραμματικής με τό ρήμα "δίδεις".
    Η επιτυχία είναι να δουλέψει το
    ιδιωτικό γραφείο σου,χωρίς να προσ-
    τρέξεις στην Κρατική-Πολιτική συναλλαγή.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ",ΣΓΟΥΡΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. foivos
    Κυριοι, το πασοκ βλεποντας οτι παει κατα διαολου θα συνεχισει απροκαλυπτα τις λαμογιες για τους πρασινοφρουρους του βαθιου πασοκ , γιατι ειναι ενα εργο που το ξερει αριστα και αυτο πληρωνουμε τωρα.Ας οψεται ο "χοντρος" που δεν τους εκλεισε φυλακη ΟΛΟΥΣ και να ειναι σημερα ΕΘΝΙΚΟς ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.Βεβαιως για να μη σας ζαλιζω, ας μου κοβονταν και μενα το χερι τη στιγμη που ψηφιζα "τζεφρυ". Αλλα ηθελα τοσο πολυ να φυγει ο γελοιος σουβλατζης !! με την "επανιδρυση" και τα αντιστοιχα λαμογια της δεξιας !!!
    ΥΓ. Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος κερατα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 2017 Η ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΩΗΝ Δ/ΣΑ ΣΥΜΦΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΔΙΕΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΖΕΤΑΙ ,,,,ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΑΔΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση