GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΑΣΠ αντίθετη στο νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου...

Από την Π Α Σ Π  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ   Πρωτοφανής επίθεση ενάντια...

Από την Π Α Σ Π  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ 
Πρωτοφανής επίθεση ενάντια στο δημόσιο Πανεπιστήμιο, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αποτελεί το σχέδιο νόμου για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ που ήρθε χτες στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις προ δεκαετίας και ξεπερασμένες πλέον αποφάσεις τις συνόδου της Μπολώνια, διαμορφώνεται το πλαίσιο για την 3ετή φοίτηση, την υποβάθμιση και την πλήρη εμπορευματοποίηση των σπουδών.
Το μοντέλο της αυτοδιοίκησης με τη δημοκρατική συμμετοχή όλων των φορέων της ακαδημαϊκής κοινότητας, που...
καθιερώθηκε από το νόμο πλαίσιο 1268/82, αντικαθίσταται από ένα ολιγαρχικό σύστημα διοίκησης, με ισχυρή παρουσία εξωπανεπιστημιακών, διορισμένους –αντί εκλεγμένους- πρυτάνεις και κοσμήτορες, αλλά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο, ακριβώς αυτό το οποίο υποτίθεται ότι θέλει να πολεμήσει, την αδιαφάνεια κ τη διαφθορά.
Η κατάργηση της συμμετοχής των εκπροσώπων φοιτητών αλλά και των υπόλοιπων ακαδημαϊκών φορέων στα όργανα συνδιοίκησης (που καθίσταται ως διακοσμητική ή απλά συμβουλευτική), συνοδεύεται επιπλέον από τη διαγραφή όσων φοιτητών ξεπερνούν το 6ο έτος και την πλήρη κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου, ενώ τα ζητήματα της υποχρηματοδότησης, της έλλειψης σύγχρονων υποδομών, της ανεπαρκούς φοιτητικής μέριμνας, καθώς και η επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της έρευνας, αγνούνται επιδεικτικά.
Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων κλιμακώνει τον αγώνα που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, ενάντια στην αδιαφάνεια, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, όχι απλά «ποιεί την νήσσαν» σε σχέση με τις αναρίθμητες καταγγελίες και υποθέσεις διαφθοράς που αποκαλύψαμε, αλλά στοχοποιεί τους φοιτητές με στόχο προκλητικό και προωθεί αλλαγές εκ διαμέτρου αντίθετες με τις αρχές της παράταξης μας και το δημοκρατικό, ανθρώπινο και σύγχρονο πανεπιστήμιο που οραματιζόμαστε.
Η ΠΑΣΠ πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των φοιτητών της περιόδου 2006-07 ενάντια στο νόμο Γιαννάκου. Σήμερα οφείλει ξανά πρώτη να σηκώσει το λάβαρο του αγώνα και να συνταχθεί μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους και όλους τους φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία σύσσωμη καλείται να ενημερώσει, να αντιδράσει, να αγωνιστεί και τελικά να αποτρέψει την ψήφιση του νομοσχεδίου-έκτρωμα, που θα μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε επιχείρηση και θα αλλοιώσει ολοκληρωτικά τη φύση, το χαρακτήρα και την αποστολή του.

18 σχόλια

  1. πρασινοσκούφικα,πρασινοφρουρούλια μου σακάτικα τώρα βγάλατε τη πράσινη αλοιφή από τα μάτια και τ αυτιά σας και πήρατε πρέφα τί τρέχει στα πέριξ;
    Παρακάτω να δείτε τί έχει να γίνει.
    Τί θ' απογίνουν τώρα τα ορφανά τα ψηφαλάκια σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιδια της και των αλλων σε ιδιωτικα σχολεια τα πανε και μετα στο εξωτερικο να φτιαξουνε το βιογραφικο και μετα συστημενοι να μπουνε σε δουλειες δεν εχει καμια γνωση απο δημοσια σχολεια και πανεπιστημια.και επιτελους οι κομματικες παραταξεις στα πανεπιστημια και στα τεχνικα ιδρυματα ειναι οτι πιο σαπιο και σιχαμερο υπαρχει.αυτα αν διαλυσει θα την παραδεχτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα πιο διεφθαρμένα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας αποτελούν τα πανεπιστήμια...........

    Δεν υπάρχει εκλογή καθηγητή που να μην είναι στημένη.... Ο χώρος του ποδοσφαίρου ωχριά μπροστά στην γελοία πανεπιστημιακή κοινότητα........

    Εάν η τωρινή υπουργός τους βάλει χέρι θα προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στις επόμενες γενιές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ" Η ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΑΣΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ" ΖΗΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Αννούλα...βρήκες την λύση για τα προβλήματα των Πανεπιστημίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ! ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ! ΖΗΤΩ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους καταργείται ο νόμος που κατέστρεψε το Πανεπιστήμιο αλλά και όλη τη κοινωνία τη τελευταία 30ετία.Εξου και το πνευματικό βάραθρο που πέσαμε αφού το Πανεπιστήμιο αντί να παράγει δημιουργικό πνευματικό κόσμο τι παρήγαγε?Οικογενειοκρατία,πλήρη κομματισμό και αναξιοκρατία.Ξαδέλφια,κομματικά στελέχη,δημοσιογράφοι κλπ έγιναν Πανεπιστημιακοίδάσκαλοιχωρίς εργασίες,με υποκλοπές επιστημονικού έργου με κολλητιλίκια με φοιτητικές παρατάξεις κλπ.Αναξιοκρατία πλήρης,ήρθαν σοβαροί Έλληνες επιστήμονες από το εξωτερικό και ξαναπήραν τα μπογαλάκια τους και έριξαν μαύρη πέτρα και έφυγαν.Τα κονδύλια ανεξέλεγκτα έλεγχος ποιότητας κανένας γιαυτό στη διεθνή κατάταξη τα Ελληνικά ΑΕΙ ούτε καν υπάρχουν.Η παγκόσμια πρωτοτυπία του εκτρώματος που λέγεται Ελληνικό Πανεπιστήμιο ευτυχώς παύει να υφίσταται.Πιστεύω βέβαια γιατί οι αντιδράσεις των βολεμένων θα είναι λυσσαλέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην τα ισοπεδωνετε ολα...περασα κ εγω ως φοιτητης απο την πασπ μεγαλου πανεπηστιμιου με ιδιαιτερα προσεκτικη και στοχευμενη δραση προς οφελος του απλου φοιτητη και εχω αποκομισει αρκετα απο τη συμμετοχη μου αυτη οπως επισης πιστευω οτι προσεφερα και κατι ως συλλογικοτητα...οταν ο συνδικαλισμος ειναι αγνος τοτε ειναι για καλο, οταν μπασταρδευεται με διαφθορα, λεφτα, μαγαζια, ξυλο, κατεστημενα κλπ τοτε γινεται παρασιτικος. το να λεει καποιος οτι το βασικο προβλημα της παιδειας σημερα ειναι να φυγουν οι παραταξεις απο τα πανεπιστημια τοτε λυπαμαι αλλα βλεπει το δεντρο και χανει το δασος..ολες οι σχολες πασχουν απο προβλημα εγκαταστασεων και κτιριακα προβληματα, η χρηματοδοτηση καθε χρονο μειωνεται, οι καθηγητες εχουν μετατρεψει τις γενικες συνελευσεις σε χωρο προωθησης των προσωπικων τους συμφεροντων αγνοωντας τα φοιτητικα προβληματα...για να μην πω για μαζικα κοψιματα σε μαθηματα. και για να προλαβω τους περιργους κανεις δε λεει οτι οι παραταξεις ειναι αγιες, εχουν κ αυτες διαφορους σκοπους που εξυπηρετουν αλλα αυτο ειναι πταισμα μπροστα στα υπολοιπα που συμβαινουν στο χωρο της παιδειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ====================================
    Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ΣΔ αλλά οι σύνεδροι θα συνεχίσουν τις διακοπές στον ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης.....ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ !

    -πρωκτός έγιναν Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι

    Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε η σύνοδος της ΣΔ στον ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης όπως αρμόζει στους ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ.
    Η σύνοδος αποφάσισε να αλλάξει για να μη βουλιάξει και ενδεχομένως να μετονομαστεί σε κεντροδεξιά διεθνής.
    Στο τέλος κατά την έγκριση των ψηφισμάτων Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι διαφώνησαν για το ψήφισμα αν και προηγουμένως είχαν συμφωνήσει!

    Φαντάζομαι ότι οι Σύνεδροι θα εξέφρασαν τη λύπη τους που δεν έχουν πια ανάμεσά τους τρια εκλεκτά μέλη της ΣΔ που βρίσκονται φυλακή ή εξορία, δηλ...
    τον Μπεν Αλί,
    τον Μουμπάρακ και
    Γκμπαγκμπο της Ακτής Ελεφαντοστούν

    Ενώ θα εξέφρασαν τη χαρά τους που ο Πρόεδρος Δικτάτορας συνεχίζει να κυβερνά την Ελλάδα.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αννα να διαβαζεις τα υπομνηματα του δρ κουτσουκου

    θα σε προλαβαινουν απο κακοτοπιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 1981 ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΤΑΛΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΩΞΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασπίτη μέ σήμα από το καιρό της CCCP,
    στό Πανεπιστήμιο δέν σε πληρώνει η μάνα σου
    γιά να μάθεις τη...Μπολώνια.
    Γιά τα γράμματα σε πληρώνει.
    Εκτός άν έχεις σίγουρη την αποκατάσταση.
    Οι κομματικές φοιτητικές νεολαίες είναι
    παγκόσμιο Ελληνικό φαινόμενο.
    Όοοολοι οι άλλοι είναι άσχετοι.
    Μόνο εμείς ξέρουμε.
    Σάν τη θεία Όλγα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Τα λαμογια του λαιτ πασοκ συνεργαζονται με τους απατεωνες της ΝΔ
    να...


    Συνέντευξη του Ειδικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Βασίλη Παπάζογλου, ο οποιο καλυπτει συστηματικα το σκανδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μακρη Μποτσαρη κλοπη ευρωπαικω προγραμματων στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα


    Αν ειναι μαγκας ο Παπαζογλου Βασιλης ας ξηλωσει την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια αντι να θελει νεους νομους για την αξιοκρατεια στην παιδεια

    ΑΜ δεν ειναι, ητοι κουραδομαγας και λουτσοπνιχτης
    Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη έχει σταθερές αξίες, πιστεύω και ιδανικά και δεν πρόκειται να τις αφήσει και να τα αλλοιώσει για οποιοδήποτε κόμμα (ακόμα και το ΠΑΣΟΚ) και για οποιονδήποτε βουλευτή..

    Βγάλτε επιτέλους τα γαλάζιο-κόκκινα γυαλάκια σας και ελάτε να πορευτούμε σ'έναν κοινό αγώνα και την ενίσχυση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση