GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια επιστολή στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Αρείου Πάγου...

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων , Μαρία Στρατηγάκη στη Ρένα Ασημακοπούλου για τον διορισμό της στη θέ...

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Μαρία Στρατηγάκη στη Ρένα Ασημακοπούλου για τον διορισμό της στη θέση της Προέδρου του Αρείου Πάγου. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων θέλω να σας συγχαρώ θερμά και να σας εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση του θεσμού πριν 177 χρόνια, όπου μια γυναίκα τοποθετείται από την Κυβέρνηση στη θέση της Προέδρου του Αρείου Πάγου.
Χαιρετίζουμε την εξέλιξη αυτή ως ιστορικής σημασίας στην πολυετή προσπάθεια προς την επίτευξη της ουσιαστικής... ισότητας των φύλων σε όλους τους τομείς της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας μας.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις έργο σας»
Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει επίσης τον ορισμό γυναίκας, της Ελένης Διακομανώλη, για πρώτη φορά, στη θέση της Γενικής Επιτρόπου Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων.

5 σχόλια

  1. να εχεις τις επιτυχιες Σανιδα. Παραπλανημενοι υπουργοι και αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ....
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ..... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ !!!!!

    ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΑΛΙΑ .....

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΛΠ)ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα,χα χί,
    θα δέρνει τον άντρα της "με το νόμο"
    Τέλος πάντων,ΆΞΙΑ-ΆΞΙΑ!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΕΙΑ

    Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011 07:30 ΟΛΜΕ:ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

    Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θεωρεί απαράδεκτη την νέα επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (18/7/2011) με την οποία αποκλείονται από την επιλογή για σχολικούς συμβούλους όσοι εξ αυτών επιλεγούν ως διευθυντές σχολείων. Στην εγκύκλιό του το Υπουργείο Παιδείας επικαλείται γι αυτό νέα ρύθμιση που θα ψηφιστεί σε επόμενο νομοσχέδιο!!

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ?

    ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση