GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιάννης Οικονόμου (Γραμματέας ΔΗΣΥ) για τον Γιάννη Μανώλη (βουλευτή ΝΔ)...

12 σχόλια

  1. Και τώρα πόλεμος !
    - Δεν τα βρήκαν ταξιτζήδες – Ραγκούσης
    – Δεν θα προαναγγέλονται οι κινητοποιήσεις.

    - Κλειστή η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου!
    - Κομένη στα δυο η Δυτική Ελλάδα!
    - Επεισόδια με χημικά μετά την άκαρπη συνάντηση – Πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο
    - Αποκλεισμένο επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων
    - 300 ταξί από την Πελοπόννησο ανεβαίνουν στην Αθήνα
    - Εμφραγμα από την πορεία εκατοντάδων ταξί στην Θεσσαλονίκη

    'Εκοψαν στα δυο την Δυτική Ελλάδα, έχουν αποκλείσει αεροδρόμια στην Κρήτη και με αυτό τον τρόπο νομίζουν οτι ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους!
    Μέρα με την ημέρα οι ιδιοκτήτες ταξί μπήγουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου οδηγώντας δεκάδες κλάδους σε απόγνωση!

    Η σύγκρουση με την κυβέρνηση έχει οδηγηθεί πλεον στα άκρα και μάλιστα από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα γίνει η επόμενη κινητοποίηση των ταξιτζήδων.

    Η άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υποδομών αλλά και τα όσα ακολούθησαν δείχνουν οτι πηγαίνουμε σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων. Κάποιοι πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, κάποιοι άλλοι έκλεισαν τη Μεσογείων και πήγαν να χτυπήσουν έναν οδηγό λεωφορείου που διαμαρτυρήθηκε.

    Στη συνέχεια αποχώρησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που αποφασίστηκε είναι να μαθαίνουν ΜΟΝΟ οι ταξιτζήδες με μηνύματα που θα γίνεται η επόμενη κινητοποίηση.
    Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι το επόμενο "χτύπημα" θα γίνει απόψε....

    Αποκλεισμοί σε όλη την Ελλάδα
    Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων "Δασκαλογιάννης", πήραν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στα Χανιά. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, έφθασαν στο αεροδρόμιο Χανίων με μηχανοκίνητη πορεία, έχοντας λάβει αρχικά την απόφαση για 2ωρο αποκλεισμό της εισόδου.
    Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου στα Χανιά, Ηλίας Καραπατάκης,"μετά τις εξελίξεις στην Αθήνα αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, μέχρι νεωτέρας ."
    Οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει οχήματα στην είσοδο του αεροδρομίου και έτσι οι επιβάτες αναγκάζονται να μπαίνουν πεζοί.

    'Ιδιο σκηνικό νωρίτερα και με τους ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, που απέκλεισαν το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".
    Η ταλαιπωρία των τουριστών ήταν μεγάλη, καθώς περπατούσαν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία.

    300 ταξί από νομούς της Πελοποννήσου ανεβαίνουν στην Αθήνα και δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα...

    Ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης έκαναν πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

    Στην Αχαϊα, ενώ είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδιων σε πολλά σημεία της εθνικής και στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, στο άκουσμα της είδησης οτι ήταν άκαρπη η συνάντηση με τον υπουργό έκλεισαν για αρκετή ώρα την γέφυρα προκαλώντας μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Από τις 14.30 το μεσημέρι αποφάσισαν να ανοιγοκλείνουν την γέφυρα κάθε 20 λεπτά.

    Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγω λεω στην συμπαθη και ακομματιστη αυτη ταξη των κιτρινων Ταλιμπαν, σε ενδειξη διαμαρτυριας να τα καψουν τα ταξι τους, οπως λεει και το τραγουδι "θα τα καψω τα ρημαδια τα λεφτα μουουουου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα: ο Μανώλης είναι συνεπής, σε αυτά που λέει, και σ' αυτά που κάνει!

    Συνεπώς: πάρε το μπούλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΡΙΦΑ. ΠΙΣΤΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
    ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα…. καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!

    Η κακομαθημένη κωλόγρια (πρώην συμμαθήτρια του Μιζοφοράκου), συνεχίζει το πολιτικό της αυτομαστίγωμα.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού (η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολίτικη σκήνη υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της χωράς.

    ΑΕΡΑ –ΑΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΟΡΙΑ ,ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ντόρα με την ατέρμονη αρχομανία της , συνεχίζει να βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες της πάνω από το συμφέρον της καταχρεωμένης πατρίδας την οποία αφαίμαξε.

    Ασχολούμενοι οι πολίτες μεν την εκπεσούσα της εξουσίας γυνί ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία.

    Ντόρα από τα πολλά που μου ‘χεις καμωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια,
    τα σωθικά μου τα ‘χεις φαγωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια.

    Δε μ’ αρέσουν πλέον τα χαζογελάκια,
    δεν ποθώ τα κρεμασμένα προγουλάκια,
    παίζω και γελώ,
    τον ΣΑΜΑΡΑ αγαπώ.

    Μάθε το άλλη μια πως δε σε θέλω πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Ντελιβεράς της Πάρου
    με τα βρώμικα χάμπουργκερ
    ήταν αντιταρίφας από τότε που οδηγούσε παπάκι.

    Τελικά από ταξιτζήδες θα τόβρει.

    ""Ραγκούση θα΄ρθει η ώρα σου", είπαν μέσα από το φέρετρο οι ταξιτζήδες της Λαμίας"

    Το κονβόι ξεκίνησε από τη Λαμία για τα διόδια της Αγ. Τριάδας, όπου σήκωσαν και σήμερα τις μπάρες οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας.

    ''Είμαστε ακόμη ζωντανοί μέσα στο φέρετρο. Κύριε κοινοτάρχα θα ΄ρθει η ώρα σου, είμαστε νέοι άνθρωποι, δεν είμαστε για το φέρετρο''...

    έλεγαν μεταξύ άλλων στη....κηδεία του "επαγγέλματος" οι ταξιτζήδες.

    Η απεργία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί θα έχουμε νέο γύρο κινητοποιήσεων με προσυνάντηση στην έκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ (ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ),ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟΣ, Η ΠΟΛ.ΑΝ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση