GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "γαλάζιο" σκάνδαλο στον χώρο του αθλητισμού...

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς-ΛΑ.Ο.Σ . Ανατολάκη Γεώργιου ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦ...

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς-ΛΑ.Ο.Σ.
Ανατολάκη Γεώργιου

ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ. Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ 
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ., Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Γ. Ανατολάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το αίτημα της Εισαγγελίας του Α.Π. που διαβιβάστηκε προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με το οποίο ζητείται η διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών του πρώην Υφυπουργού Πολιτισμού κ. Γ. Ορφανού, δήλωσε τα εξής:....
«Πράγματι, στις 5 Ιουλίου 2011, διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής, από τον κ. Εισαγγελέα του Α.Π., η δικογραφία που αφορά στην διοργάνωση από την Ελλάδα της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών 2006, για την οποία προέκυψαν στοιχεία τα οποία έχουν σχέση με αξιόποινες πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν από τον τότε Υφυπουργό Πολιτισμού.
Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στις 5 Ιουλίου 2010 ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παν. Μπιτσαξής, με την οποία ζητούσε την διερεύνηση πιθανών ποινικών ευθυνών του τότε Υφυπουργού Γ. Ορφανού.
Δεδομένου ότι η υπόθεση τον ερχόμενο Οκτώβριο, δηλαδή σε 3 μήνες από τώρα παραγράφεται, καθώς επίσης και ότι το ποσό που διατέθηκε για τον σκοπό αυτό, ανέρχεται περίπου στα 14 εκ. ευρώ, θεωρώ υποχρέωση της κυβέρνησης να ζητήσει άμεσα την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.
Με εντολή του Προέδρου μας κ. Γ. Καρατζαφέρη, η Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ θα προσυπογράψει το σχετικό αίτημα που πρέπει να υποβληθεί έγκαιρα και προσκαλώ τόσο τους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ, όσο και της Ν.Δ να συμβάλλουν με την κοινοβουλευτική τους δύναμη, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο της παραγραφής.
Σε μια περίοδο που ο κοινοβουλευτισμός αμφισβητείται έντονα από την δοκιμαζόμενη κοινωνία, θεωρώ εντελώς απαράδεκτο η Βουλή να μην σπεύδει άμεσα και καταλυτικά, να ξεκαθαρίζει οποιεσδήποτε "σκιές" δημιουργούνται σε βάρος πολιτικών».

3 σχόλια

  1. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το κινούμενο καθημερινο ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    του συνεταίρου στην ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΛΑγΕ μπουκωμένε με ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΡΕΠΑ,
    μήπως άκουσες στο κουμάσι σου ?


    ΚΑΙ Η σπατάλη της "κυβέρνησης"..
    των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΟΛΩΝ....συνεχίζεται...

    Η σπατάλη συνεχίζεται...
    ( για επίσκεψη Παπανδρέου στην Κω...)
    ο ΠρωθυπΟυργΟς επισκέφθηκε την Κω για μερικές ώρες για σύσκεψη(!) με θέμα τον τουρισμό.
    Η σπατάλη που έγινε ήταν τεράστια και σύμφωνα με υπολογισμούς που έγιναν φτάνει τα...250.000 ευρώ.

    Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, ασφαλίτες, ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργοί, αστυνομικοί ειδικοί στα....χημικά, ειδικό αεροσκάφος με συνοδούς, προσωπική ασφάλεια,τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα από Αθήνα-Ρόδο- Κω.

    Βάλτε μεροκάματα, υπερωρίες, εκτός έδρας,
    καύσιμα, ξενοδοχεία, αστακούς,σφυρίδες...
    Kαι όλα τα καλούδια που εμείς δεν θα τα δούμε ποτέ.
    Σε δύσκολους καιρούς ο Πρωθυπουργός μας δείχνει το καλό παράδειγμα. Αφήστε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης...αποφάσισαν ότι πρέπει να ξανασυναντηθούν...

    - ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ.. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    - Ειναι που τον αγαπαει ο κοσμος και του συμπαραστεκεται....
    Ασε που εχει κανει και νεο ρεκορ γκινες ως ο ανθρωπος που κατεχει τις περισοτερες μουνζες και σκατοψυχισματα στον κοσμο !!!

    - Που να πάθει καρκίνο ο καταραμένος !
    Και τα λεφτά που έχει κλέψει από το φτωχό κοσμάκι να τα φάει στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

    Το απόβλητο...του σάπιου σπέρματος
    σε χαλασμένη μήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πιο καταστροφικός πρωθυπουργός της νεώτερης Ελλάδας, του Gerd Hoehler

    Μετά το άρθρο του γαλλικού περιοδικού Μarianne που κατέτασσε τον Κώστα Καραμανλή ανάμεσα στα «7 καθάρματα της κρίσης» και τη συνέχεια που δόθηκε στο επόμενο τεύχος του, η πιο δημοφιλής εφημερίδα του Λουξεμβούργου, η Luxemburger Wort, επίσης τον χαρακτηρίζει τον πιο καταστροφικό πρωθυπουργό της νεώτερης Ελλάδας.

    Σε ανταπόκριση του δημοσιογράφου Gerd Höhler από την Αθήνα, με τίτλο «Εξαπάτηση, τρίπλα, ανάπαυση», αναφέρονται τα εξής: «Οι μικροί συλλαμβάνονται, οι μεγάλοι αφήνονται να διαφύγουν – με αυτό το σύνθημα διαχειρίζονται στην Ελλάδα τα πολιτικά σκάνδαλα. Όταν ευρίσκεται ένας αποδιοπομπαίος τράγος, οι πολιτικοί παραμένουν ανενόχλητοι. Και τούτο διότι όλα τα κόμματα έχουν πτώματα κρυμμένα στο κελάρι.

    Εάν ο κ. Γιάννης Αγγέλου είχε κάνει σχέδια για διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να τα ξεχάσει. Από την εβδομάδα αυτή δεν μπορεί ο πρώην επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του συντηρητικού πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Έτσι απεφάσισε η ανακρίτρια, κ. Ειρήνη Καλού. Ακόμη χειρότερα: ο κ. Αγγέλου απειλείται με προφυλάκιση, εάν δεν καταβάλει συντόμως εγγύηση 400.000 ευρώ. Συμφώνως προς τους δικηγόρους του, δεν δύναται να πληρώσει αυτά τα λεφτά. Τώρα ο κ. Αγγέλου ελπίζει ότι κάποιος θα καταβάλει την εγγύησή του. Ίσως το πρώην αφεντικό του, ο κ. Καραμανλής; Ή το κόμμα; […]

    Σκάνδαλα, όπως η υπόθεση του Βατοπεδίου, έχουν προκαλέσει στην Ελλάδα διαρκώς αυξανόμενη αγανάκτηση για τους πολιτικούς. Συμφώνως προς δημοσκόπηση που έγινε αυτόν τον μήνα, το 79% των εκλογέων είναι δυσαρεστημένοι με τους κυβερνώντες από τον Οκτώβριο του 2009 Σοσιαλιστές και το 88% είναι δυσαρεστημένοι με τους Συντηρητικούς, οι οποίοι έχασαν τότε τις εκλογές.

    Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην δημοσιονομική κρίση και στην πολιτική λιτότητας αλλά και στην δίχως προηγούμενο έκπτωση της πολιτικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση των μιζών, τις οποίες επί χρόνια κατέβαλε ο γερμανικός όμιλος της Siemens σε Έλληνες πολιτικούς και δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση