GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αρχιστράτηγος του μπάχαλου ο Τσίπρας»...

Από το http://spnews.gr/ Ο πόλεμος ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ να εξαπολύει νέους κεραυνούς εναντίον του Αλ...

Από το http://spnews.gr/

Ο πόλεμος ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ να εξαπολύει νέους κεραυνούς εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «αρχιστράτηγο του μπάχαλου».
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης καυτηρίασε τις επιθέσεις πολιτών εναντίων πολιτικών, καταδεικνύοντας ότι...
 πίσω από αυτές βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία «υποκινούν τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών και θεσμικών εκπροσώπων και οδηγούν στην κατάρρευση των θεσμών του κοινοβουλευτικού συστήματος και της κοινωνίας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί το μπάχαλο, κινείται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Υπονομεύει μέσα από αυτήν την τροφοδότηση, ομιλεί διπλή γλώσσα. Άλλα λέει μπροστά και άλλα υποκινεί κάτω από το τραπέζι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης ενώ λάβρος ήταν και εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ««η μοναδική του συμπεριφορά είναι να το παίζει αρχιστράτηγος του μπάχαλου και να δημιουργεί την ομπρέλα προστασίας σε όλους αυτούς τους ασύδοτους, που κινούνται εκτός ορίου και εκτός κανόνων».

20 σχόλια



  1. Καρχίδια!!!

    Το Βημα, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2011, 12:39

    Ο βουλευτής Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών!
    Με τη λήξη της θητείας του ο πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας υπάγεται στις υπηρεσίες του κυρίου Ρέππα


    Έναν ακόμη υπάλληλο απέκτησε το υπουργείο Υποδομών, καθώς μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχ. Καρχιμάκης – και πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Ο πρώην υφυπουργός εντάχθηκε στο οργανόγραμμα του υπουργείου Υποδομών, έπειτα από την εφαρμογή του Ν.3717/2008, με τον οποίο μετατάσσονται σε φορείς του Δημοσίου οι εργαζόμενοι της πάλαι ποτέ Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Ο κ. Καρχιμάκης «οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως βουλευτή, για οποιοδήποτε λόγο», αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης (ΦΕΚ Γ’ 169/2011).

    Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε σε «συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικού − Οικονομικού».

    Η μετάταξη του κ. Καρχιμάκη εγκρίθηκε ύστερα από γνωμοδότηση αρμόδιας επιτροπής, η οποία είχε συσταθεί τον Ιανουάριο του 2010 με απόφαση του υπουργού Υποδομών, κ. Δημ. Ρέππα, με αντικείμενο τη διεκπεραίωση των αιτήσεων των εργαζομένων της Ολυμπιακής.

    Την απόφαση πρόσληψης του κ. Καρχιμάκη στο υπουργείο Υποδομών, υπογράφουν ο κ. Ρέππας και οι υφυπουργοί Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδης και Εσωτερικών, κ. Γ. Ντόλιος, λόγω της συναρμοδιότητας που προβλέπει ο εν λόγω νόμος.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατ’ αντίστοιχο τρόπο μεταφέρθηκε από την πρώην Ολυμπιακή στην ΕΘΕΛ – από όπου, πάντως, μετατάσσονται εκατοντάδες εργαζόμενοι προς άλλους φορείς του Δημοσίου - η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κυρία Στάβυ Σαλουφάκου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν.3717/2008 αποτέλεσε έμπνευση του πρώην υπουργού της ΝΔ, κ. Κ. Χατζηδάκη, προκειμένου να μεταβιβασθεί η Ολυμπιακή, δίχως να υπάρχουν απολύσεις εργαζομένων, καθώς προβλέπει την μεταφορά τους στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος εκτιμάται ότι θα φτάσει συνολικά θα στοιχίσει 1,4 δισ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά τα λέει ο σύντροφος Μιχάλης.
    ΑΡΙΣΤΑ!
    για του λόγου το αληθές:
    http://pasokhtefra.blogspot.com/2011/07/blog-post_8124.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε συνήγορε... την υποχρέωση έβγαλε ο βδέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μωρή λουλού!
    Το Δεκέμβρη του '08 που κάηκαν τα μαγαζιά του κοσμάκη δε βγήκες να πείς τίποτα για τον Τσίπρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για παραδειγμα η συνδικάλα του Τσιπρα στην ΕΥΔΑΠ που γραφει και ποιηματάκια για τους κουκουλοφόρους

    Φώτα από φλεγόμενα μπουκάλια….από εκρήξεις και ιαχές…

    Αλλά τα πιο φωτεινά ήταν αυτά στα μάτια των παιδιών. Τα φωτεινά μάτια πίσω από τα μαντίλια και κάτω από τις μάσκες.

    Πιο φωτεινά ακόμα και από το φλεγόμενο δέντρο της γέννησης ενός θεού που ανήμπορος να σαλέψει, έβλεπε το χορό ενός νεκρού παιδιού….και δίπλα μια ζωντανή ορχήστρα να παίρνει ρυθμό από τα νίατα που ξεχύνονται στον δρόμο….

    Και βάλθηκες να τα συλλάβεις. Να τα δέσεις. Να τα σημαδέψεις….Παρέα με τον κυρ Μέντιο, πήρες τον ρόλο σου σοβαρότερα από την ζωή σου.

    Σήκωσες την ασπίδα σου, όχι για να με απωθήσεις, αλλά επειδή φοβήθηκες το φως μου. Και η ασπίδα σου μετατράπηκε σε τοίχο. Και κλείστηκες στον ρόλο σου….

    Φύσηξες ένα σύννεφο για να κρύψει τον φόβο σου, και με έκανες να δακρύσω από τον πόνο.

    Μα έγινε το σύννεφό σου ομίχλη, και τρόμαξες κι άλλο όταν την διαπέρασα. Η ανάσα μου σε άγγιξε και γέμισε το άδειο σου κουφάρι με ζωή.

    Πίσω από το κρύο γυαλί της ενημέρωσης με έκανες αλήτη και τέρας. Μα ήμουν τόσο φωτεινός που το γυαλί σου ράγισα, και έβαλα φωτιά στις εικόνες σου. Και το τέρας πήρε την ανθρώπινη μορφή του. Και κάποιοι “άνθρωποι” βγάλαν το τέρας από μέσα τους…

    Και πέρασε ο καιρός, και πίστεψες ότι το φως μου θάμπωσε. Και πως ξεχάστηκε η οργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,
    ΑΝ ΣΕ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ,
    ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ..ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΡΜΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΝΤΟ ΤΟ ΛΑΘΑΚΙ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΚΑΝΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @4 Ιουλ 2011 7:07:00 μ.μ.

    ...και παλι θα τρέχεις να σε φυγαδεύσουν τα ΜΑΤ μέσα στη βουλή. Χέστη. Τον κόμπο στο βρακί σου δεν τον βλέπεις, τσαμπουκά μου θέλεις Λουλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.

    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7.21
    ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
    ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια και οι νενεκοι ανθρωποι ειναι...
    και η ελλαδα παντοτε ειχε πολλους

    να μην εχουν και αυτοι ενα κομμα σαν το πασοκ να εκφραζονται?
    δηλαδη τι θα γινουν αυτοι οι συμπατριωτες σας, να πεθανουν βρε ακαρδοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η βία φέρνει βία.Κι αν είναι δίκαιο να εισβάλλουν στην δική σου την ζωή,να ανατρέπουν τα σχέδια,τον προγραμματισμό ,το δικαίωμα σου στην εργασία, θα απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο.Θα αντιδράσεις.Οπως μπορείς.Δεν θα βρείς το δίκιο σου,γιατί είναι αντίθετο στο δικό τους δίκαιο,αλλά τουλάχιστον εκτονώνεσαι.Και δεν χρειάζεσαι κανένα Τσίπρα να σου υποδείξει τον τρόπο.
    Ολοι κόπτονται για τις επιθέσεις εναντίον των βουλευτών,αλλά εξοργιστικά άνισα από ότι κόπτονται για το δίκιο αυτών που υπομονετικά καρτερούσαν κάποιο δείγμα συνείδησης και μεταμέλειας από τους απέναντι.Αντί γι αυτό εισέπραξαν ασφυξιογόνα,ρόπαλα στο κεφάλι.Το δικό τους το δίκιο πνίγηκε γρήγορα και οι εικόνες έμειναν από τις καταστροφές που άλλοι αδίκως τους χρέωσαν.
    Οσο για τα όνειρα θερινής νυκτός που κάνεις αναφορικά με την περικοπή των δαπανών ενός εκάστου εξ' αυτών που ισοδυναμούν, μόνο με υπολογισμούς ανωτάτης λογιστικής θα μπορούσαν να προσδιοριστούν, με πόσους από εμάς που τραβάμε μόνιμα και σιωπηλά κουπί και μας έχουν γραμμένους,ασφαλώς και εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι είναι καταδικασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα !
    __________________
    Θαυμάστε αλητεία !
    Απολαύστε ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ !

    Geoffrey Παπανδρέου
    Ηράκλειο - 25/9/2009 :
    Όμως, φίλες και φίλοι της Κρήτης, εκείνοι που έζησαν πραγματικά στο πετσί τους αυτά τα χρόνια την αδιαφορία και την περιφρόνηση
    είναι οι αγρότες της Κρήτης.
    Γνωρίζετε εσείς οι αγρότες πολύ καλά ποια
    ήταν η αντιμετώπιση της κυβέρνησης, όταν οι αγρότες του νησιού, της Κρήτης, έφτασαν στον Πειραιά.
    Όταν βρεθήκαμε εκεί όλοι μαζί. Όταν αντί για διάλογο,αντί για συμπόνια, αντί για βοήθεια, αντί για αποζημιώσεις, βρεθήκατε, βρεθήκαμε, να δεχόμαστε δακρυγόνα και αποκλεισμό.

    Την ίδια ώρα του αποκλεισμού και των δακρυγόνων,
    η κυβέρνηση χρηματοδοτούσε ανεξέλεγκτα τις τράπεζες, την ίδια ώρα ευνοούσε τους μεγαλομετόχους των επιχειρήσεων και τα καρτέλ. Την ίδια ακριβώς ώρα, αδιαφορούσε και
    οδηγούσε σε απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά της Κρήτης.

    Ηράκλειο - 5/6/2009 :
    Αλλά δεν μπορούν και δεν θα κάμψουν ποτέ το
    δημοκρατικό φρόνημα της Κρήτης,την ήρεμη δύναμη του λαού της Κρήτης. Όπως θέλησαν να την κάμψουν πρόσφατα, στο Λιμάνι του Πειραιά.
    Εκεί, και πάλι συναντηθήκαμε. Μαζί με τον αγρότη της Κρήτης, που ειρηνικά διεκδικούσε τα δίκαιά του.
    Και η μόνη τους απάντηση ήταν τα δακρυγόνα.
    Όχι, δεν θα κάμψουν την Κρήτη.

    Συνέντευξη Τύπου - 5/2/2009 :
    Δεν θα περίμενα να με υποδεχτούν δακρυγόνα, και βέβαια,τα μάτια μου ήταν λιγότερο πονεμένα λόγω των δακρυγόνων και πολύ περισσότερο από την εικόνα που δίνουμε ως χώρα.
    Γι' αυτό χρειαζόμαστε μια άλλη ελπίδα, ένα νέο δρόμο και μια άλλη συμπεριφορά κράτους απέναντι στους πολίτες.

    Δηλώσεις - 3/2/2009 :
    Είναι απαράδεκτη αυτή η εικόνα. Απαράδεκτη εικόνα, για μια χώρα δημοκρατική, για μια ευνομούμενη χώρα, να μην μπορούν να μιλήσουν οι αγρότες μιας περιοχής, της Κρήτης, ή οποιασδήποτε άλλης περιοχής, και να γίνονται τέτοια έκτροπα, με βία, με χημικά,
    να μην μπορούμε καν να μιλήσουμε ανοιχτά, για να λύσουμε τα προβλήματα αυτού του τόπου.
    Αυτό θα πρέπει να τελειώσει.
    Είναι απαράδεκτη η στάση της κυβέρνησης
    απέναντι στους αγρότες της χώρας μας.


    Βουλή - 21/3/2008 :
    Θα είναι καλύτερες οι παροχές μέσα από τις ενοποιήσεις αυτές; Αντιθέτως. Αφαιρείτε παροχές, όπως για το θέμα
    της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
    Θα είναι καλύτερες οι συντάξεις ;
    Αντιθέτως. Μειώνετε, χτυπάτε τον μεσαίο και χαμηλοσυνταξιούχο.

    Γι' αυτό δεν μπορούσατε να έχετε συναίνεση
    της ελληνικής κοινωνίας και ονομάζετε, αυτό τον κόσμο, που χθες βγήκε και με τα δακρυγόνα τον αντιμετωπίσατε, ότι είναι προνομιούχα ρετιρέ.
    Προνομιούχα ρετιρέ, κ. Καραμανλή κ. πρωθυπουργέ,
    είναι η ALPHA BANK, στην οποία εσείς χαρίσατε 1 δις ευρώ για το ασφαλιστικό χρέος, το οποίο είχε προς τα ασφαλιστικά Ταμεία.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ
    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΜΠΙΝΕ ΠΟΡΝΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΤΡΥΠΙΕ ΓΙΕ !

    Υστερόγραφο :
    Αυτά είναι μόνο λίγα και μόνο η αρχή.
    Είναι τόσο δύσκολο να τα μαζέψουν αυτά
    εκεί στη ΝΔ και να του τα ρίχνουν στη μάπα στη Βουλή ;

    αντε και ενα ΡΙΖΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.
    " αρχίδια και αρχιδάκια μου
    αρχίδια και Καχριμάκια μου
    γιατί είστε ..ευνουχισμένα ; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλοί πατριώτες και δυναμικοί παραγωγικοί άνθρωποι μαζεύτηκαν στα σχόλια και αρχίζω και αισιοδοξώ ότι οι χώρα έχει μέλλον. Τέτοια αναρχικά φυντάνια που αγαπόύν την πατρίδα και τα ξέρουν όλα σίγουρα θα τη σώσουν. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι τέτοιους σαχλαμαράκηδες ο διεθνής ανταγωνισμός τους τρώει για πρωινό αλλά κακίες παντού λέγονται. Κουράγιο παλικάρια!!! Φτύστε το ΠΑΣΟΚ. Εσείς ξέρετε και μπορείτε. Το
    ΠΑΣΟΚ ύφεση, ανεργία, δυστυχία φέρνει. Ενώ εσείς των όμορφων σχολίων είστε η ελπήδα μας πήδα μας πήδα μ εεεεεεε η ελπίδα μας θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βία ;
    Ποια βία ;
    Από χθες ακούγεται στις ειδήσεις των καναλιών ότι υπάρχει έξαρση σε "προπηλακισμούς" και βίαιες ενέργειες, σε πολιτικούς.

    Μα "κύριοι" δημοσιογράφοι και "κύριοι" πολιτικοί αυτό δεν είναι βία, αυτά είναι χαδάκια μπροστά στη βία που ασκείτε εσείς στους πολίτες, μπροστά σ'αυτό που ένιωσαν οι πολίτες στο Σύνταγμα την προηγούμενη εβδομάδα.

    Και που να δείτε παρακάτω τι έχει να....γίνει !
    Η ζωντανή εικόνα Πολιτικού ή Δημοσιογράφου, θα είναι είδηση.
    Θα απολαύσουν τα πολυτελέστατα σπίτια που έφτιαξαν γιατί πλέον δεν θα βγαίνουν από εκεί.
    Θα νοσταλγήσουν τα γιαουρτάκια και τα μπουκαλάκια με νερό γιατί το τι πέτρες έχουν να φάνε, δεν λέγεται.

    Η βία γεννάει βία.
    Ας προσέξουν λοιπόν αυτοί που κλιμακώνουν την βία, γιατί όσο πιο πολύ βία θα εισπράττει ο λαός,
    τόσο πιο πολύ βία θα ασκεί.
    Κι όσο γι αυτά που λένε περί Δημοκρατίας (όταν μας συμφέρει υπάρχει) και Νόμων, όπου δεν εφαρμόζεται ο Νόμος εφαρμόζεται η αυτοδικία.

    ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ !!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ "ΧΑΔΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ !!

    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «Αρχιστράτηγος της ΧΟΥΝΤΑΣ ο δικαστάκος»...

    Συντεχνίες...
    Αφού έβγαλαν νόμιμο το λαθρονόμο... παραιτήθηκε απ' το ΣτΕ για ν' αναλάβει νομικός σύμβουλος στο γραφείο του ΓΑΠ !
    ======================================
    Παραιτήθηκε ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ' Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος Γ. Σταυρόπουλος, παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού και ειδικά εν όψει της προγραμματιζόμενης αναθεώρησης του Συντάγματος.
    Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού ...
    MIA XAΡΑ..ΧΟΥΝΤΑ !!!
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ....
    ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξυπνάτε κορόιδαααα!!!!
    Είναι στημένη δουλειά ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα προκειμένου ο Συνασπισμός να απορροφήσει προσωρινά τους Αγανακτισμένους. Ο μεγαλος φόβος και των δύο ειναι οτι καποια στιγμή οι Αγανακτισμένοι θα κάνουν δικά τους κομματα. Και για αυτό στηνουν αυτό το εικονικό παιχνίδι της δηθεν "ενοχοποίησης" του Τσίπρα. Υπαλληλάκος της εξουσίας είναι και ο Συνασπισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παραλήρημα Καρχιμάκη... χωρίς ναρκωτικά !!!
    "Ο οραματιστής Ανδρέας πολιτευόταν, με γνώμονα τις επόμενες γενιές "!!!
    Τι γνώμονα ; Πως θα τις @@μήσει ;

    Η παρακάτω είδηση δεν είναι ανέκδοτο... αφορά ομιλία του Καρχιμάκη στη Θεσσαλονίκη για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Αντρέα Παπανδρέου και είναι ενδεικτική του λόγου για τον οποίο βιώνουμε το σημερινό χάλι:
    Αντί στην αναφορά του ονόματος "Ανδρέας Παπανδρέου" να πέφτουν ντομάτες και γιαούρτια αναγνωρίζοντάς του ότι ευθύνεται για το σημερινό χάλι... κάποιοι παραληρούν στο άκουσμα του ονόματός του !!
    Μιλάμε για την απόλυτη σχιζοφρένεια...

    Διαβάστε και τους ύμνους Καρχιμάκη:
    `«Οραματιστή ηγέτη», «ακατάβλητο αγωνιστή» και «ρεαλιστή» χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα δεκαπέντε χρόνια από το θάνατό του, με θέμα: «Ο Ανδ. Παπανδρέου και η διαχείριση των κρίσεων»...

    ΤΖΑ...!!! παρακάτω δεν έχει.....
    Εμάς τους κοινούς θνητούς μπορεί να μας πάνε μέσα για ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
    Δεν έχουμε την προστασία των ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ του Πασοκ.

    πάντως ένα είν αι το θέμα άνθρωποι
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση