GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταξίδι του μέλιτος σε... διαφορετικά ξενοδοχεία!

Από το volospress.blogspot.com Μήπως σκέφτεται ακόμη να το σκάσει η Σαρλίν; Ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν έχει πολύ πα...

Από το volospress.blogspot.com
Μήπως σκέφτεται ακόμη να το σκάσει η Σαρλίν;

Ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν έχει πολύ παρασκήνιο, αλλά και πολλά σκάνδαλα! Μετά τις φήμες ότι η Σαρλίν προσπάθησε να το σκάσει, αλλά και ότι ο Αλβέρτος έχει και άλλο εξώγαμο, η νέα είδηση είναι ότι το ζευγάρι πέρασε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία το μήνα του... μέλιτος!
Οι δυο τους ταξίδεψαν στη...
Νότιο Αφρική, αλλά ο μήνας του μέλιτος κράτησε μόνο μια βδομάδα, αφού ο Αλβέρτος έπρεπε να γυρίσει πίσω για να κάνει τεστ DNA. Όμως ακόμη και τη βδομάδα αυτή δεν την πέρασαν σαν νεόνυμφοι, αλλά σε ξενοδοχεία που έχουν απόσταση 16 χιλιόμετρα το ένα από το άλλο!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Σαρλίν έμεινε σε φτηνότερο, αλλά εξίσου πολυτελές ξενοδοχείο και οι μόνες φορές που συναντιόνταν ήταν για εμφανίσεις «για τα μάτια του κόσμου» και... των δημοσιογράφων!

3 σχόλια

  1. Opos tha to skasei mia mera kai o malakas o GAP?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STA ARXIDIA MAS RE MALAKES TI KANOYN OI KARAGKIOZHDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτός είναι "σερβιτόρος", αυτή όμως που τον παντρεύτηκε ενώ ήξερε τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση