GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για καρκίνο χειρουργήθηκε ο Τσάβες...

Ο Τσάβες δήλωσε πως υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρεθούν καρκινογόνα κύτταρα και πως η εγχείρηση ήταν απολύτως επιτυχής. Σύμφωνα με ...

Ο Τσάβες δήλωσε πως υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρεθούν καρκινογόνα κύτταρα και πως η εγχείρηση ήταν απολύτως επιτυχής.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και βρίσκεται στο στάδιο πλήρους ανάρρωσης.
Το Γαλλικό Πρακτορείο, πάντως, μεταδίδει πως θα...
χρειαστεί μία ακόμη επέμβαση για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Τσάβες.
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τσάβες, η οποία έγινε επειδή ήθελε να πάψουν οι φήμες που τον έφεραν να είναι βαριά άρρωστος.
Μετά από την τηλεοπτική εμφάνιση του Τσάβες, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος τη χαρακτήρισε «συγκινητική», επισήμανε πως η κυβέρνηση της χώρας του είναι απολύτως ενωμένη.
Στο τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Τσάβες επισήμανε πως «οι εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη ενός όγκου και καρκινικών κυττάρων που καθιστούσαν αναγκαία και μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί πλήρως ο όγκος».
«Ήταν μια δύσκολη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε χωρίς επιπλοκές. Ακολουθώ όλες τις ενδεδειγμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των διαφορετικών κυττάρων που εντοπίστηκαν μέχρι την πλήρη αποθεραπεία μου», σημείωσε και παραδέχτηκε ότι έκανε «μεγάλο λάθος» παραμελώντας την υγεία του όλα αυτά τα χρόνια.
Στην 15λετπη ομιλία του μπροστά στη σημαία της Βενεζουέλας και σε μια εικόνα του Σιμόν Μπολιβάρ, φάνηκε αδυνατισμένος και συγκινημένος.
Πηγή: tvxs.gr

3 σχόλια

  1. Πασοκ

    Αν θα γινουν εκλογες θα γινουν 11 Σεπτεμβριου ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σε πολυαριθμη συγκεντρωση πρασινοφρουρων!


    Αλλα δεν χρειαζονται αυτη την στιγμη εκλογες

    χρειαζεται να ζητησουν τα 757 δις απο αυτα που χρωσταει η Γερμανια απο τον Β Παγκοσμιο πολεμο στην Ελλαδα, οπως ειπε και ο Ζακ Ντελπλα ο συμβουλος Σαρκοζι!

    Αν ειναι κανεις πολιτικος με @@@ ας τα ζητησει
    και αφου οι πολιτικοι δεν τα ζητουν γιατι δεν τολμανε να τα ζητησει η εισαγγελλια το ΣΔΟΕ η αστυνομια αντι να χτυπανε διαδηλωτες!

    Οι τσακωμοι οι στημενες δηθεν κοντρες μεταξυ των πολιτικων αρχηγων πλεον δεν πειθουν κανεναν

    Μιλτος Πασοκ

    2 Ιουλ 2011 12:52:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρκίνου του παχέως εντέρου, χωρίς μεταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου ευχόμαστε καλά ανάρρωση!! Συνέχισε να πολεμάς την αμερικανοκρατεία και να παλεύεις για τον λαό σου, ώστε να μην καταντήση σαν και εμάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση