GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έκτο πανευρωπαϊκό ραντεβού των «Αγανακτισμένων»...

Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν για 40η συνεχόμενη μέρα οι «Αγανακτισμένοι», στο έκτο τους πανευρωπαϊκό ραντεβού, εκφράζοντας τη...

Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν για 40η συνεχόμενη μέρα οι «Αγανακτισμένοι», στο έκτο τους πανευρωπαϊκό ραντεβού, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του Μνημονίου και ζητώντας την απόσυρση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού νόμου.
Οι διαδηλωτές, με συνθήματα, αποδοκιμάζουν και τις αστυνομικές δυνάμεις για...
 τη στάση που κράτησαν στη διάρκεια των συλλαλητηρίων της περασμένης εβδομάδας.
Μερίδα «αγανακτισμένων» πολιτών πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη συνέχεια στην πρεσβεία του Ισραήλ. Φωνάζοντας συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απαγόρευση απόπλου του αμερικανικού πλοίου Audacity of Hope, καθώς και των άλλων πλοίων που βρίσκονται σε ελληνικά λιμάνια, για τη Γάζα.

10 σχόλια

  1. Παράκληση

    Εγω ειδα τον δρ Κουτσούκο στα σκαλια του Συντάγματος στις 10.15 μμ να μιλαει σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ και να ζητα τα 757 δις και τιο 1,3 τρις απο την Μερελ!!

    Απο αυτους που προβαλλετε οπως την κ. Γουτα ποσα ζητησε απο την Μερκελ??
    Ντροπη!

    Λευτέρς Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Στην Ελλάδα μέχρι και 45!

    Description: http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/PORTRAITA-PROSOPA-SYNANTHSEIS/cache/papoytsis1-474x316.jpg

    Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

    Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.

    “Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωσστόσο σωστά επισημαίνει:

    “Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

    Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια..

    Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!

    Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου"

    Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.

    Εμείς τι να πούμε. Να τους εκατοστήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πω τι να πεις Αλευρομάγειρε, να του πεις υπουργέ αν τολμήσει κανείς από τους επαγγελματίες τραμπούκους της αριστεράς, της ΣΠΙΘΑΣ και του υπόκοσμου να γρατσουνίσει ένα μόνο πλακάκι πεζοδρομίου έξω από το σπίτι σου, θα τον τσακίσω εγώ προσωπικά τον μπαγάσα ιδίοις κόποις και εξόδοις. Ο Παπουτσής ξέρει ότι είσαι έντιμος και θα το δεχθεί. Αν δεν είσαι σε θέση να το πεις αυτό Αλευρομάγειρε, άσε, μην κουράζεσαι να γράφεις σε μπλογκ τις απόψεις σου για την επιχειρησιακή ασφάλεια του υπουργού δημόσιας τάξης στη συγκεκριμένη χώρα που αποκαλείς - εσύ υπερήφανα, εμείς βάζουμε και έναν αστερίσκο - πατρίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν χρόνια σαν σήμερα, μια ομάδα στρατιωτικών με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο αναλαμβάνουν δια της βίας την διακυβέρνηση της χώρας.
    χρόνια αργότερα η γενιά (που υποτίθεται ότι μας έσωσε απ΄ τον δικτάτορα εμας και την χώρα μας) την οδήγησε την Ελλαδα μας σε μια άλλου τύπου «χούντα» με κέντρα αποφάσεων εκτός Ελλάδας πλέον κι απρόβλεπτη συνέχεια για τον δύστυχο λαό της.
    Για την ιστορία οι δικτάτορες (που άφησαν 0 «μηδέν» εξωτερικό χρέος ), δικαίως πέθαναν στην φυλακή;;. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η γενιά που ανέλαβε να αποκαταστήσει τις αδικίες και την δημοκρατία, θα πρέπει τουλάχιστον σήμερα να ντρέπεται… και ένα σεβαστό κομμάτι της να οδηγηθεί επιτέλους στην φυλακή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοψτε την μαλακια

    και βαλτε δρ Κουτσουκο

    εχουμε ξενερωσει...

    4 Ιουλ 2011 8:24:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω ειδα τον δρ Κουτσούκο στα σκαλια του Συντάγματος στις 10.15 μμ να μιλαει σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

    Ναι; Σε πιό; Να τον δούμε να γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 Ιουλ 2011 9:56:00 π.μ. ρτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση