GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμίρηδες και κακομοίρηδες‏...

  Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω...   Οι αεροπλανάτοι ζουν σε κρεπάλη  τρελής χαράς... Και ενώ από τους  πολίτες αυτής της χώρας πε...

Οι αεροπλανάτοι
ζουν σε κρεπάλη
 τρελής χαράς...
Και ενώ από τους  πολίτες αυτής της χώρας περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, η ανεργία μαστίζει, μπαίνουν λουκέτα σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις και μαγαζιά και απειλείται ακόμη και στάση πληρωμών, κάποιοι  υπουργοί πηγαινοέρχονται με κυβερνητικά πολυδάπανα αεροπλάνα σε Βρυξέλες, Δαμασκό, Νέα Υόρκη και αλλαχού, επιβαρύνοντας -εν μέσω μνημονίου- το διακονιάρικο κράτος... Και το χειρότερο δεν τα λέμε μόνο εμείς, μας ξεφωνίζουν και οι ξένοι, που σχολιάζουν ότι οι υπουργοί της καθημαγμένης Ελλάδας ταξιδεύουν ως Ωνάσηδες…
Πρόκειται για τους αεροπλανάτους που παραφράζοντας  το γνωστό άσμα αλωνίζουν με αεροπλάνα και βαπόρια και πίσω τους τρέχουν πεινασμένα σκυλιά... Οι εκλεγέντες από το λαό για να  σώσουν το τόπο, σε υπουργικούς θώκους,  ταξιδεύουν ως Εμίρηδες εν μέσω κακομοίρηδων...  Αυτοί θέλουν γιαούρτωμα και φάπα, αλλά που να τους πετύχεις εκεί ψηλά που ταξιδεύουν μέσα στη κρεπάλη της τρελής χαράς... 

7 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ 06/07/2011
    "ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ."
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΩΝ 108 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!!
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ , ΠΡΟ 4 ΕΤΩΝ, ΤΗΣ ALFABANK ΤΟΥ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ BENJIAMIN DE ROTHSCHILD , ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ LIBERATION ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΥΡΕΡ DE ROTHSCHILD ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η τελική λύση γιά τούς ανάπηρους του κυρίου Βενιζέλου - ΧΊΤΛΕΡ;
    Γιά αυτό ο benjamin de rothschild έφερε τα πάνω κάτω γιά να βάλει τόν Βενιζέλο υπουργό οικονομικών καί τήν lagarde στήν διεύθυνση τού διεθνούς νομισματικού ταμείου;
    Γιά να ετοιμάσουν τούς θαλάμους αέριων γιά τούς ανάπηρους και όχι μόνο;
    Τί άλλο περιμένατε από έναν "συνταγματολόγο" πού έφτιαξε τόν νόμο περί μή ευθύνης υπουργών;
    Ο benjamin de rothschild αφού εξαφάνησε όλα τά ζώα τής αφρικής γιά να τα χρησιμοποιήσει σάν διακοσμητικά αντικείμενα στήν βίλλα του στήν Γενεύη , τώρα θέλει να εξαφανίσει τούς ανάπηρους καί όλο τόν ελληνικό λαό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ. Δαμανάκη: Η δικαίωση του Πολυτεχνείου !!!
    ____________________________________________
    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά
    ΚΑΙ ΝΑΙ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    ----------------------------------------------
    Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2011.

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά..

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
    - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
    Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
    Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

    Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη....θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

    Και ερωτώ:
    1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

    2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
    Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
    ΑΛΕΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δ. Ρέππας και ο υπουργός Υποδομών Γ. Ραγκούσης, 4-5 ημέρες στις ΗΠΑ γιά ...επιμόρφωση σε ζητήματα Διαφάνειας.
    Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα γίνει στην Ουάσιγκτον 11 Ιουλίου 2011, αλλά οι υπουργοί με την συνοδεία τους, θα μείνουν πρώτα στη Νέα Υόρκη (γιά ψώνια, τουρισμό κ.ά., 8-10 Ιουλίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση