GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους Σοσιαλιστές τα φορτώνει τώρα ο Κολ για την Ελλάδα...

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ διαψεύδει δημοσίευμα του Spiegel που τον εμφανίζει να ασκεί σκληρή κριτική στην «επικίνδυν...

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ διαψεύδει δημοσίευμα του Spiegel που τον εμφανίζει να ασκεί σκληρή κριτική στην «επικίνδυνη» ευρωπαϊκή πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ. Στη δήλωση διάψευσης ο Κολ εκφράζει ανησυχία για τις οικονομικές εξελίξεις, και προσδιορίζει δύο αίτια για τη σημερινή κρίση, ρίχνοντας την ευθύνη στους Σοσιαλδημοκράτες: Το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν θα...
 έπρεπε ποτέ να χαλαρώσει και η Ελλάδα δεν θα έπρεπε ποτέ να ενταχθεί στην Ευρωζώνη.
Το δημοσίευμα του Spiegel επικαλείται πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Χέλμουτ Κολ, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην καγκελάριος θεωρεί «πολύ επικίνδυνη» την ευρωπαϊκή πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ. «Αυτή μου καταστρέφει την Ευρώπη» φέρεται να έχει δηλώσει ο Χέλμουτ Κολ για την πρώην προστατευόμενή του.
«Φαντασιώσεις» χαρακτηρίζει ο Κολ με δήλωσή του στην Bild της Δευτέρας την προδημοσίευση του περιοδικού Spiegel.
«Είμαι -όπως και πολλοί άλλοι- ανήσυχος για την εξέλιξη στην Ευρώπη και το ευρώ» αναφέρει και προσδιορίζει δύο αίτια για τη σημερινή κρίση: «Πρώτον το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν έπρεπε ποτέ να χαλαρώσει», λέει ο κ. Κολ.
«Και δεύτερον η Ελλάδα, χωρίς βαθιές μεταρρυθμίσεις της -αρκούντως γνωστής στους ειδικούς- κατάστασής της, δεν έπρεπε ποτέ να ενταχθεί στην Ευρωζώνη».
Αυτές οι δύο «λανθασμένες επιλογές» έγιναν από το διάδοχό του Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον υπουργό Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, λέει ο Κολ.
«Και τα δύο λάθη πρέπει σήμερα να αποκατασταθούν από τη σημερινή κυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών - Φιλελευθέρων», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, παρ' όλη τη συζήτηση για το δέον γενέσθαι σήμερα».

9 σχόλια

  1. γιωργάκη ΒΛΕΠΩ το ...μέλλον σου.

    Αίγυπτος: Σε κώμα ο Χοσνι Μουμπάρακ

    Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος ανατράπηκε τον Φεβρουάριο και κρατείτο σε νοσοκομείο στο θέρετρο Σαρμ ελ-Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, έχει πέσει σε κώμα, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του.
    "Ενημερώθηκα για την αιφνίδια επιδείνωση της υγείας του Μουμπάρακ και τώρα κατευθύνομαι στο Σαρμ ελ-Σέιχ. Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι ο πρόεδρος είναι σε πλήρες κώμα", δήλωσε στο Ρόιτερς ο δικηγόρος του Μουμπάρακ, Φαρίντ ελ Ντιμπμ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σοσιαλισμός εμφανίζεται σαν μια ωραία πεταλούδα
    που στο τέλος πάντοτε φεύγει σαν βρωμερό σκουλήκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ?!?!?
    ΔΙΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ !!!!
    ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ !!!
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Χέλμουτ Κολ διαψεύδει δημοσίευμα για κριτική στην Α. Μέρκελ...
    ----------------------------------
    παρόλα αυτά τα ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν να μεταδίδουν την "είδηση"
    ----------------------------------
    Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ διέψευσε δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να ασκεί σκληρή κριτική στην νυν καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. «Φαντασιώσεις» χαρακτήρισε ο κ. Κολ με δήλωσή του στην ‘Bild‘ της Δευτέρας προδημοσίευση του περιοδικού ‘Spiegel‘ που τον έφερε να παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία την ευρωπαϊκή πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ.

    Το δημοσίευμα του ‘Spiegel‘ επικαλείται πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του κ. Κολ, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην καγκελάριος θεωρεί «πολύ επικίνδυνη» την ευρωπαϊκή πολιτική της κ. Μέρκελ.

    Αντιδρώντας στο δημοσίευμα του ‘Spiegel‚, ο κ. Κολ δηλώνει στη ‘Bild‚: „Είμαι - όπως και πολλοί άλλοι - ανήσυχος για την εξέλιξη στην Ευρώπη και το ευρώ». Προσδιορίζει μάλιστα δύο αίτια για τη σημερινή κρίση: «Πρώτον το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν έπρεπε ποτέ να χαλαρώσει», λέει ο κ. Κολ. «Και δεύτερον η Ελλάδα, χωρίς βαθιές μεταρρυθμίσεις της - αρκούντως γνωστής στους ειδικούς - κατάστασής της, δεν έπρεπε ποτέ να ενταχθεί στην Ευρωζώνη». Αυτές οι δύο «λανθασμένες επιλογές» έγιναν από το διάδοχό του Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον υπουργό Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, λέει ο κ.Κολ. «Και τα δύο λάθη πρέπει σήμερα να αποκατασταθούν από τη σημερινή κυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών-Φιλελευθέρων», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, παρόλη τη συζήτηση για το δέον γενέσθαι σήμερα».

    Στο δημοσίευμα του ‘Spiegel‘ που βασίζονταν σε ‘συνοδοιπόρο’ του πρώην καγκελάριου, ο Χέλμουτ Κολ εφέρετο να δηλώνει για την καγκελάριο Μέρκελ ότι «αυτή μου καταστρέφει την Ευρώπη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ..TA ΔΑΣΗ Ο ΑΕΡΑΣ Η ΓΗ ΘΑΛΑΣΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΛΟΣ Ο
    ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ.. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ(ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) .. ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2000 (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έχεις πάθει κόρη μου
    17 Ιουλ 2011 11:09:00 μ.μ.
    17 Ιουλ 2011 10:41:00 μ.μ.
    17 Ιουλ 2011 10:15:00 μ.μ.
    καιπατε σα συγκαμένες;
    σας κάναν Οθωμανικό η μπλογκερ??…
    Σας άρεσε; Μας άρεσε Θα ξαναπάται;
    Δεν ξέρω. Καλό το πισωκολλητό μα τώρα υποφέρω…
    Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο
    Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω
    Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις
    έπειτα θέλει άλλες εφτά μέχρι να συνεφέρεις
    ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν
    του κώλου τα εννιάμερα πως λες εσύ να βγήκαν;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κόλ τα πήρε πίσω.Δυστυχώς.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση