GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ;;..

Από το γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πρασίνων Σχολιάζοντας την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγω...

Από το γραφείο Τύπου
των Οικολόγων Πρασίνων
Σχολιάζοντας την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε:
«Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση ανοίγει μέτωπα χωρίς να επιλύει κανένα πρόβλημα. Η απελευθέρωση θα πολλαπλασιάσει τα ταξί, που στην Αθήνα είναι ήδη...
διπλάσια αναλογικά με τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το ταξί πρέπει να αποκτήσει συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή της πόλης, αυστηρά συμπληρωματικό με τη δημόσια συγκοινωνία, που πρέπει κι αυτή να αναβαθμιστεί. Κάθε πολιτική για τις άδειες και το άνοιγμα, το κόμιστρο ή τις λεωφορειολωρίδες, θα πρέπει να κρίνεται πρώτα με αυτό το πρίσμα».

17 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κολοχανείον "Το ωραίο ΠΑΣΟΚ":
    Βουλευτής ζητάει την παραίτηση Ραγκούση-Νταλάρα ο οποίος απαντά "εφαρμόζω το νόμο που ψήφισες"...

    Με την επισήμανση ότι η νομοθεσία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί ψηφίστηκε από τη Βουλή, επισημαίνει ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, αντέδρασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, στη ραδιοφωνική δήλωση του βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου που τον κάλεσε να παραιτηθεί

    "Ο κ. Γρηγοράκος ζητά την παραίτηση μέλους της κυβέρνησης που προωθεί την εφαρμογή ενός Νόμου, που και ο ίδιος ο βουλευτής ψήφισε πριν από 4 μόλις μήνες, και σύμφωνα με τον οποίο συντελέστηκε η απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων από τις 2 Ιουλίου", αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης.

    "Ένα είναι το πραγματικό και κρίσιμο για την πορεία της χώρας ερώτημα: Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την εφαρμογή ενός νόμου που έχουμε ήδη ψηφίσει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή θα υποταχθούμε στο φόβο του μικροπολιτικού κόστους και στα επιμέρους συμφέροντα συντεχνιών;", προσθέτει ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος στις 6 το απόγευμα αναμένεται να ενημερώσει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ που συνέρχεται με διευρυμένη σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΩ ΠΩ! Βγήκαν στον αέρα οι Έλληνες Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, φρουρήστε καλά τα υπουργεία και τους χώρους υποδοχής των μεταναστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε τι Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube παπαδοπουλος γεωργιος το τραγουδι του παρη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κολοχανείον "Το ωραίο ΠΑΣΟΚ":

    Βουλευτής ζητάει την παραίτηση Ραγκούση-Νταλάρα ο οποίος απαντά "εφαρμόζω το νόμο που ψήφισες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνηθίζεται, ως συνήθως, να καταριέται ο προδότης τον προδότη ..

    Ανώνυμος είπε...
    .. Καταραμένε Παπαδόπουλε..!
    26 Ιουλ 2011 6:35:00 μ.μ.

    ΑΛΛΑ κι από την άλλη μήπως είναι πολύ αυτοί που συμπαραστέκονται με .. ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ! εν τόπω και χρόνο αυτούς που εκ των υστέρων "καταργούνται"?

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    ή μήπως τους στηρίζουν συμπράττοντας εν τόπο και χρόνο με ..
    ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Το ίδιο λοιπόν συνεργοί στην προδοσία του κάθε ηγέτη είναι και σήμερα οι ψηφοφόροι του κάθε κόμματος!

    Θα μου πεις τότε γιατί αυτή την προτροπή προς τα μέλη τους δεν την ξεκινάν τα ίδια τα κόμματα ή και τα κινήματα!

    Βγάλτε συμπεράσματα!
    Είναι έλλειψη παιδείας? ή εσκεμμένη! πολιτική στάση, για να μην βρουν μπροστά τους το αντίπαλο δέος ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    Θα μπορούσε όμως να είναι και συνεννοημένη κοινή συνισταμένη, παθητικής στάσης των διαπλεκόμενων στη διαφθορά και κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας, και οι λίγοι που θα το σκέφτονταν δεν τολμάνε μια τέτοια πρωτοβουλία μη τους κόψουν την καλημέρα τα λαμόγια που συνδιαλέγονται στον ίδιο πολιτικό χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συ Kourdistiri ήμαρτον, το είδαμε, φτάνει, μας έχεις πρήξει, σε λίγο θ' αρχίσω να συμπαθώ τους ταρίφες μόνο και μόνο επειδή μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΔ με την πρότασή της, να ισχύσουν αυτά που ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ουσιαστικά λέει:

    ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ - ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΚΗΦΗΝΕΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΑ" 100 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ΔΗΛ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!!

    Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΡΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι οδηγοί ταξί στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι παιδιά του λαού και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ραχοκοκκαλιάς της κοινωνίας μας.
    Εργάζονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες,με πολλούς κινδύνους,
    έχοντας να αντιμετωπίσουν ολοένα αυξανόμενα έξοδα.
    Το μεροκάματό τους βγαίνει όλο και πιο δύσκολα.
    Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κατεύθυνση της λεγόμενης απελευθέρωσης οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές και να λαμβάνουν υπόψη πληθυσμιακά κριτήρια και την ανάγκη να μην οδηγηθούν στην καταστροφή χιλιάδες οικογένειες.
    Γενικότερα,οι παρεμβάσεις σε κλάδους όπως οι φαρμακοποιοί,οι φορτηγατζήδες,οι ταξιτζήδες κλπ πρέπει να γίνονται με τους ρυθμούς που αντέχει η ελληνική κοινωνία και όχι με τους ρυθμούς που επιτάσσει η τρόικα.
    Πολλές χιλιάδες οικογένειες ζουν,
    σπουδάζουν,συντηρούνται από αυτούς τους κλάδους.
    Τα τροϊκανά γιουρούσια πάνε να διαλύσουν εντελώς την κοινωνική συνοχή και να μας οδηγήσουν στον πλήρη κανιβαλισμό.
    Και μην πέφτουμε στην παγίδα:τίποτα
    δεν έχει να κερδίσει ο ιδιωτικός υπάλληλος των 700 ή των 500 ευρώ, αν καταστραφούν και τα τελευταία μαξιλάρια της κοινωνικής συνοχής στη χώρα,είτε αυτά λέγονται ταξιτζήδες είτε φαρμακοποιοί είτε όποιος άλλος κλάδος στοχοποιείται σήμερα από τους κυβερνώντες.
    Αντίθετα έχει πάρα πολλά να χάσει.
    Σκεφτείτε τι θα υπάρχει σε λίγα χρόνια,αν κατορθώσουν να περάσουν τέτοιες συνταγές.
    Τι λέτε,θα βελτιωθεί μήπως η θέση των ιδιωτικών υπαλλήλων,των ανέργων,των συνταξιούχων;
    Η' αυτό που θα μείνει θα είναι μια απόλυτη κοινωνική έρημος;
    Αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας απασχολεί και όχι αν μια κινητοποίηση καπελώνεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Ωραία λοιπόν φίλοι,σήμερα καπελώνεται από τη ΝΔ!
    Σιγά την ανακάλυψη!Και λοιπόν;
    Μήπως δεν βλέπουμε ότι η ΝΔ κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και το ΠΑΣΟΚ,
    δηλαδή αισχρό πολιτικαντισμό;
    Μήπως δεν ξέρουμε ότι αν ξαναπάρει την εξουσία θα κάνει τα ίδια και χειρότερα γιατί παίρνει και θα παίρνει εντολές από τα ίδια ακριβώς κέντρα;
    Η ουσία νομίζω πως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.
    Αν τώρα το θέμα μερικών είναι μόνο η ψήφος και όχι η επικείμενη κοινωνική έρημος...ε ρε παιδιά τότε τουλάχιστον μην ξανακάνετε τη μαλακία και στηρίξετε κάποιον από τους πρασινογάλαζους συνεταίρους!
    Γιατί αυτοί εγγυώνται την έρημο του λαού,άρα και τη δική σας!
    Αν την θέλετε,πάω πάσο,υπάρχουν και σαδομαζοχιστές σε αυτή τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χμμμ... ο διπαλσιασμός του αριθμού των αδειών ταξί που αναμένεται με την απελευθέρωση θα διπλασιάσει και τον αριθμό των ταξί που θα κυκλοφορούν ανα βάρδια? καλά κατάλαβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει


    Για περισσότερες μάσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση