GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!..

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο Ο Ρέππας έγινε ο αγαπημένος της ελληνικής κονωνίας. Η αντιπολίτευση στάζει μελι όταν αναφερεται στ...

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Ο Ρέππας έγινε ο αγαπημένος της ελληνικής κονωνίας. Η αντιπολίτευση στάζει μελι όταν αναφερεται στο όνομά του. Εικόνισμα τον έχουν κάνει οι κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την κυβερνηση. Γιατί ο Ρέππας δεν θέλει μείωση του δημόσιου τομέα και απολύσεις. Γιατι πασχίζει να κρατήσει τα επαγγέλματα κλειστά. Γιατί, κοντολογής, κοροιδεύει την Τρόικα. Και δεν εφαρμόζει το Μνημόνιο. Η πρόβλεψη είναι πως εκτός των νέων φόρων τίποτε σχεδόν από το μεσοπρόθεσμο και τα άλλα μέτρα δεν...
 πρόκειται να προωθηθούν. Και θα χρεωκοπήσουμε δηλ πιθανότατα και το κράτος θα μας έχει ενδιάμεσα γδάρει. Επίθεση, λοιπόν, στις ανόητες ιδεοληψίες της Αριστεράς.

Χαμός με τις εμπράγματες εγγυήσεις. Κάκιστα η κυβέρνηση προσπάθησε να το κρύψει. Αλλά η υστερία πως "χάνουμε την χώρα" εντελώς ακατανόητη. Δηλαδή, κάποιοι μας δίνουν συνολικά κάπου 170 δισ ευρώ έτσι; Δανεικα κι αγύριστα; Χωρίς κάποια εξασφάλιση; Και πως χάνουμε την χώρα? Θα πάρει καποιος νησιά κι εργοστάσια και θα τα πάει στην...Γερμανία; Ημαρτον...

Αποχώρησε, ακουσα, ο Πρόεδρος της αγροτικής συνομοσποδίας ΠΑΣΕΓΕΣ από το ΠΑΣΟΚ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ; Δεν μάθαμε βέβαια αν προσχώρησε στη ΝΔ.
Θα τους ταίριαζε γάντι, σαν τον Μανώλη.

Πλημμυρίδα παρακμής. Μιά ματιά μόνο στις ασημαντότητες που παροικούν σε πολλά τηλεοπτικά παράθυρα αλλά και που πρωταγωνιστούν στα περισσότερα επίπεδα της δημόσιας ζωής της χώρας, κάνουν το στομάχι να σφίγγεται από αγωνία κι' απογοήτευση. Που οδηγείται ο τόπος; Τι μας επιφυλλάσσει το μέλλον;

Ελλάδα, το μεγαλείο σου!!

21 σχόλια

  1. Ο Ανδριανόπουλος έχει πάντα δίκιο.

    Άντε...
    Να προλάβω να το γράψω, πριν αρχίσουν οι άγριοι σχολιογράφοι με τις μαλακίες τους πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο Ανδρέα
    Επιτέλους ένας άνθρωπος που υπερασπίζεται ανοιχτά τον Ραγκούση χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε στον Ανδριανόπουλο...
    Όπως πάντα εύστοχος στα σχόλια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα που λες κ.ΑΝΔΙΑΝΟΠΟΥΛΕ εχουν αξια, μπραβο , απο τοτε που ξεκινησε να μνυμονιο δεν εχει γινει τιποτα!
    το απολυτο τιποτα. Μονο φοροι για τους πρετοριανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ανδρεα το δημόσιο φταίει για όλα
    μόνο που τα πακέτα δίνονται υπερ των ιδιωτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα παπαριλίκια πρέπει να τα σκεφτόσουνα απ΄τις 22/7.
    ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. +1000 στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΤΟ 85% ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ) ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ (ΕΦΟΡΙΑΚΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ, ΤΕΛΩΝΙΑΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ)

    ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. foivos
    Συμφωνω κ. Ανδριανοπουλε.Ειναι ετσι οπως τα λες.Δεν σε βλεπω ομως να καυτηριαζεις-στο βαθμο που πρεπει-την καιροσκοπικη,μεχρι ηλιθιοτητος, σταση της νδ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άν και ήμουνα μένεα εξοργισμένος ώς τώρα με τον Ραγκούση για την πολιτική του με τους ταξιτζήδες απο τώρα και στο εξής άλλαξα διαμετρικά γνώμη επειδή συμφωνεί μαζί του ο Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!
    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μας λες κυρ Αντρέα τώρα,μα ότι μας έλεγες πάντα το δικό σου το γνωστό τροπάρι οι πλούσιοι πλουσιώτεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
    Ρε προσκυνημένοι είσατε όλοι?
    Δεν υπάρχει ένας Καρα'ι΄σκάκης να μας πει ότι υπάρχει κι άλλος δρομος? είσαστε ορέ όλοι χατζατζάρηδες? Να μας πεί ένας Έλληνας πατριώτης πως θα απελευθερωθούμε από τον ζουρλομανδύα του γαμημένου ευρώ που μας έχουνε φορέσει.
    Τι υπάρχει ορέ ΚΙΟΤΗΔΕΣ πιο πολύτιμο απο την ελευθερία ενός λαου ? Νοιώθετε ελεύθεροι ορέ νενέκοι?
    Χίλιες φορές να ψοφήσουμε ορέ δεξιούληδες από την πείνα και να ψοφήσουμε λεύτεροι και αξιοπρεπείς
    Φτου σας ρε φτου σας.
    Και να ρωτήσουμε τον πολυτάλαντο κυρ Αντρέα σύμφωνα και με το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας 25-7-2011 πως θα εξυπηρετηθούν οι λήξεις των ελληνικών ομολόγων 2011 14.7 δισ 2012 32.8 δισ 2013 28.6 δις 2014 31.5 δις 2015 20.17 δις κλπ και θα μας πει ο κυρ Αντρέας μα φυσικά μας δίνουν δάνειο για να τα ξεπληρώσουμε, και το κεφάλαιο κυρ Αντρέα πότε θα το ξεχρεώσουμε? Σε 200 σε 300 χρονια ή ποτέ, και θα υπαρχει τότε η Ελλάδα που ξέρουμε ή θα έχει χαθεί κι αυτη μέσα απο ΤΙΣ ΔΙΕΔΑΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και τα άλλα τερτίπια που απεργάζονται οι μαφιόζοι για τον σκοπό αυτό.
    Να πούμε ότι λείπουν και 6.5 δις ευρώ εως το Τέλος Αυγούστου αυτά από που θα βγουν? Για πες μας κυρ Αντρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.52 που βριζεις τον ανθρωπο επειδη λεει αυτα που θα ηθελε μα πει ολη η Ελλαδα, για σενα εγινε το 1,2 και απο κοντα το 3 μνημονιο και την πληρωνουμε και εμεις μαζι με εσενα και τους ομοιους σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pasok

    Απεσύρθη η τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό ειπε ο δρ Κουτσουκος και επαινεσε τον Υπουργο που επιτελους εκανε κατι θετικο.

    Απέσυρε ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου την τροπολογία για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό
    Το νομοσχέδιο ξεκίνησε να συζητείται απόψε στη Βουλή αλλά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για «χειρονομία καλής θέλησης».

    Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των
    ημιυπαίθριων χώρων έως 31.12.2011.
    Ο υπουργός προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τα αυθαίρετα.

    Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..!! ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ο ΡΕΠΑΣ θα ξαναβγει ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΜΩΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΩΤΗΘΟΥΝ ΞΕΦΟΥΛΚΩΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ 7% ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούστε ένα φριχτό σενάριο,
    για να βάλουν μέσα τους 600" εγγληματίες" ταξιτζήδες θα αφήσουν να βγουν κάμποσοι
    " κακόμοιροι" Αφγανοί..(Παπανδρέλληνες Πασοκ)..
    και κάποιο ξημέρωμα που θα πηγαίνετε στην δουλειά σας θα ανοίξετε την τσάντα να δείτε αν έχετε μαζί σας κινητό ταυτότητα κτλ. τότε ένας από αυτούς τους "κακόμοιρους" Αφγανούς θα έρθει απο το πουθενά και χράαατςςςςςςςςςς........

    Λοιπόν επειδή η ζωές όλων μας είναι ένα από 1000 πιθανά ή απίθανα σενάρια να προσέχουμε όταν ζητάμε τα κεφάλια ελλήνων πολιτών στο πιάτο, ΑΥΤΑ...
    .....ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΑΣΙΑ Η ΓΝΩΜΗΣΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ)
    ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μεγαλη Μαλβίνα....
    "Ο Πεπας ειναι ο Κρίστοφερ Λή του κινηματος"ειχε πεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
    Το οφείλει στα εκατομμύρια των πολιτών που τον πίστεψαν.
    Πρέπει να ανακόψει την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό.Ξέρει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την πατρίδα.
    Ξέρει ότι οι ψεύτικες ενέσεις αισιοδοξίας των τελευταίων μερών έχουν πολύ κοντά ποδάρια.
    Τον χρειάζεται πολύ και η παράταξη.
    Δεν περπατάνε οι σημερινοί.
    Ο Καραμανλής κένταγε στην αντιπολίτευση.
    Όριζε την πολιτική ατζέντα.
    Όλοι συζητούσαν τις προτάσεις της ΝΔ.Ήταν αληθινός ηγέτης.
    Σήμερα,συμβαίνει το απίστευτο:την πολιτική ατζέντα την ορίζει μια κυβέρνηση που έχει καταβαραρθρωθεί δημοσκοπικά και που έχει χάσει σχεδόν τη μισή της εκλογική δύναμη!!
    Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!
    Και η Συγγρού κοιμάται!
    Στην κυβέρνηση βέβαια,ο Καραμανλής δεν τα πήγε εξ'ίσου καλά.
    Ειδικά από το 2007 και μετά έδειξε να παραδίδεται.
    Ο ίδιος ξέρει γιατί.
    Τώρα οφείλει να επανορθώσει.
    Να ενώσει την κεντροδεξιά,να την οδηγήσει σε νέες νίκες και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση