GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης της Μεσσηνίας...

Από το http://www.moriasnews.gr/ Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης της Μεσσηνίας! Εχουν πλέον μεγάλη σημασία οι λόγοι της παραίτησης και τα...

Από το http://www.moriasnews.gr/

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης της Μεσσηνίας!Εχουν πλέον μεγάλη σημασία οι λόγοι της παραίτησης και τα όσα λέει στους δημοσιογράφους..!
Αυτή την στιγμή ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης μιλά στα ΜΜΕ του νομού.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι πριν απο 2 περίπου ώρες έστειλε στην Τρίπολη την... απόφαση της παραίτησης του..!!!
Η ρήξη του με τον Πέτρο Τατούλη έφτασε στα άκρα και πλέον αναμένονται πολυ σημαντικές εξελίξεις στην πλειοψηφία.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη..!
Δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν ούτε οι συνεργάτες του, ούτε και τα πολλά στελέχη που απο το πρωί τον πίεζαν να μην κάνει παραίτηση.
Εχουν πλέον μεγάλη σημασία οι λόγοι της παραίτησης και τα όσα λέει στους δημοσιογράφους..!
ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣΜόλις έφτασε και ανακοίνωση απο το γραφείο τύπου της περιφέρειας το οποίο λέει τα εξής:
"Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Χρήστου Μαλαπάνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε τον κ. Μαλαπάνη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους."

10 σχόλια

  1. ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ζητήματα ηθικής τάξης παραίτησε τον Αντιπεριφέρειάρχη του ο Πέτρος Τατούλης
    Με γνώμονα την προστασία της παράταξης του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης 'παραίτησε' τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 12 Ιουλίου.
    Η αντίδραση του Πέτρου Τατούλη για το θέμα του έργου που αφορά τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της Καλαμάτας ήταν άμεση κατά την διάρκεια της εισήγησης στην οποία ο κ. Μαλαπάνης προωθούσε ουσιαστικά τα συμφέροντα κατασκευαστικής εταιρίας για την αναδοχή υλοποίησης του. Ο Πέτρος Τατούλης με την ολοκλήρωση της εισήγησης διαφώνησε κάθετα με το περιεχόμενο της και ζήτησε άμεσα ψηφοφορία για αναβολή συζήτησης του θέματος, ενώ πρότεινε και την σύσταση τριμελούς επιτροπής με την συμμετοχή και Περιφερειακού Συμβούλου από την αντιπολίτευση για την προετοιμασία μιας περισσότερο εμπεριστατωμένης εισήγησης.
    Η πρόταση Τατούλη έγινε αποδεκτή με αυξημένη πλειοψηφία και η αναβολή της 'παραταξιακής διαπόμπευσης' και ταύτισης με τα συμφέροντα της συγκεκριμένης κοινοπραξίας απεφεύχθει τελικά μετά την άμεση αντίδρασης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
    Εν τέλη υπάρχουν ακόμα συμφέροντα που δεν βλέπουν ή δεν ακούν τι γίνεται στην χώρα, και υπάρχουν πρόθυμοι να τα υπηρετήσουν. Ευτυχώς που υπάρχουν και απρόθυμοι που χαρίσουν ένα νέο δρόμο στην άθλια αυτή πορεία συμψηφισμού και συνενοχής που έρχεται από το βαθύ παρελθόν της χώρας που ευθύνεται και για την σημερινή κατάντια.

    To video με την εισήγηση Μαλαπάνη
    http://youtu.be/1BbU__ynoTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραιτήθηκε τελικά ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας... δεν άντεξε τις προσβολές του Μέγα Τατούλη

    http://www.report24.gr/wp-content/uploads/0317.jpgΣτην επιστολή παραίτησής του αναφέρει:

    Όταν πριν από 10 περίπου μήνες αποφάσισα να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, αν και η αρχική μου απόφαση ήταν να αποσυρθώ μετά από 30 περίπου χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά, καθώς θεωρώ ότι η πολιτική ζωή του τόπου σε όλα της τα επίπεδα πρέπει να ανανεώνεται, γνώριζα καλά ότι ο δρόμος που τελικά επέλεξα δεν ήταν ο πλέον εύκολος.

    Και δεν ήταν εύκολος γιατί ούτως η άλλως ο δρόμος των πολιτικών δεν είναι τέτοιος. Επιπλέον γνωρίζαμε ότι το κάθε νέο, όπως ο θεσμός της αιρετής αυτοδιοίκησης, σε μία τόσο δύσκολη μάλιστα κρίση που διέρχεται η χώρα μας, θα αποτελούσε μια επιπρόσθετη και μάλιστα βαρύνουσα δυσκολία. Ξεπερνώντας όλα αυτά, και ανταποκρινόμενος στη θέληση και τις ελπίδες ψηφοφόρων του κόμματος που ανήκω αλλά και αρκετών φίλων που έδειχναν στο πρόσωπό μου την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους, αποφάσισα να προσφέρω κι εγώ το λιθαράκι μου στα πρώτα βήματα του νέου θεσμού που πίστεψα και πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αρκετά στην χώρα μας, τούτη την περίοδο μάλιστα που δοκιμάζεται.

    Τα στοιχεία που σας προανέφερα καθοδηγούσαν την πορεία μου τους 6,5 μήνες στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Όλο αυτό το διάστημα αρκετές φορές αντιπαρήλθα ακόμα και προσβολές προς το πρόσωπό μου. Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη μου έναντι όλων των ψηφοφόρων που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, και θεωρώντας ότι πρέπει να παλέψουμε για το στέριωμα του νέου θεσμού της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης, απέφυγα να δημιουργήσω θέμα στο παρελθόν, όταν κατ’ επανάληψη μου δόθηκαν τέτοιες ευκαιρίες. Μετά όμως τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη, αλλά και την μη στήριξη από την πλειονότητα των περιφερειακών συμβούλων της Μεσσηνίας του συνδυασμού μας, με εξαίρεση μόνο δυο, τους οποίους κι ευχαριστώ για τη στάση τους, με λύπη μου και μετά από πολλή σκέψη, σταθμίζοντας το βάρος της απόφασής μου, αναγκάστηκα να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον κ. Τατούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρούσα ότι η όποια αντίθεσή του προς την εισήγησή μου θα μπορούσε να διευθετηθεί με πολλούς άλλους τρόπους, όχι όμως με την αντιμετώπιση που αυτή έτυχε. Και το χειρότερο, τι θα μπορούσε να κάνει ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος και όχι αντιπεριφερειάρχης, όταν πετάνε με αυτόν τον τρόπο την εισήγησή του στα σκουπίδια και αναθέτουν σε τριμελή επιτροπή στην οποία μετέχει και ο ουσιαστικά αντίπαλός του στις εκλογές για να συντάξει νέα εισήγηση. Αν μια τέτοια ενέργεια επιθυμούσε ο περιφερειάρχης από μένα, το πέτυχε.

    Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι παραίτησή μου δεν ενέχει χαρακτηριστικά παρορμητικότητας, καθώς αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου έναντι όλων των ψηφοφόρων που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

    Πέρα όμως από την ευθύνη ενός στελέχους κάποιου φορέα και την υπομονή που πρέπει να επιδείξει, καθώς η πολιτική δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα υπάρχει και η αξιοπρέπεια, που πρέπει να μας διακατέχει ως ανθρώπους, αλλά κυρίως όσους ενασχολούμαστε με την πολιτική. Προσωπικά, τις τρεις δεκαετίες που ασχολούμαι με τα κοινά αυτή ήταν η πυξίδα μου.

    Θα επιθυμούσα όμως να πω και δυο λόγια για την ουσία της εισήγησής μου που αφορούσε τον εκσυγχρονισμό του Αερολιμένα της Καλαμάτας και κινήθηκε στο master plan της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Περιείχε άμεσες ενέργειες προγραμματισμένες με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις καθώς και αίτημα σύνταξης μελετών, όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες δράσεις που θα αποτελούσαν αντικείμενο διεκδίκησης.

    Κλείνοντας, για μια ακόμη φορά εκφράζω τη λύπη μου σε όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, ζητώντας την κατανόησή τους για την ενέργειά μου αυτή, η οποία είναι θέμα αξιοπρέπειας, την οποία κατανοείτε ότι και ως άνθρωπος και ως πολιτικός οφείλω να τη διαφυλάξω.
    Τέλος, θα σας παρακαλούσα να μην υποβάλετε ερωτήσεις γιατί στον παρόντα χρόνο δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θεωρώ ότι αυτό το κατανοείτε, όπως άλλωστε γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και τα οποία άντεξα με προσωπικό κόστος.

    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκαλυψη

    Στην Μεσσηνια η Καραμανου εχει μετατρεψει το τμημα Φιλολογιας και Ιστοριας σε δικο της φεουδο τη δεξιας

    Οι Βουλευτες Πασοκ καθολου δεν ενδιαφερονται για τις παρανομιες της δεξιας καραμανου

    Αυτοι ειναι οι βουλευτες Πασοκ καλαματας!!

    Ντροπη τους

    πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκαλυψη

    Στην Μεσσηνια η Καραμανου εχει μετατρεψει το τμημα Φιλολογιας και Ιστοριας σε δικο της φεουδο τη δεξιας

    Οι Βουλευτες Πασοκ καθολου δεν ενδιαφερονται για τις παρανομιες της δεξιας καραμανου

    Αυτοι ειναι οι βουλευτες Πασοκ καλαματας!!

    Ντροπη τους

    πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως ξέρει κανείς για την κατασκευαστική εταιρεία συμφερόντων αδελφού Τατούλη υπέρ της οποίας ο μέγας ΠΕΤΡΟΣ κάνει τα πάντα αρκεί να πάρει έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα ντόμπρος ο Μαλαπάνης. Εκανε μεγάλη προσπάθεια να αντέξει τον Τατούλη τόσους μήνες. Δυστυχώς η Ελλάδα θα συνεχίσει να κυβερνάται απο τύπους σαν τον Τατούλη μέχρι την τελική της καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση