GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί «έφαγαν» τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ...

Από το  polylitoikairoi.blogspot.com Ο διορισμός του Γ. Μίχα ως προέδρου του ΕΦΕΤ δεν ήταν μόνο μία επιστροφή της κυβέρνησης στο κομματικό...

Από το polylitoikairoi.blogspot.com
Ο διορισμός του Γ. Μίχα ως προέδρου του ΕΦΕΤ δεν ήταν μόνο μία επιστροφή της κυβέρνησης στο κομματικό ΠΑΣΟΚ – άλλωστε αυτό έγινε στο ανώτερο επίπεδο με τον ανασχηματισμό. Είναι και μία νίκη των Γερμανών της LIDL επί του ελληνικού συστήματος ελέγχου τροφίμων. 
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιώργος Νυχάς υποχρεώθηκε να παραιτηθεί επειδή δεν ανακάλεσε την απόσυρση των δύο προϊόντων της γερμανικής αλυσίδας LIDL, τα οποία βρέθηκαν μολυσμένα με το...
παθογόνο βακτήριο E-COLI (πρόκειται για δύο γερμανικά προϊόντα: κατεψυγμένα μπιφτέκια από βοδινό κιμά και για κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κιμά).
Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ βρήκε ότι πρόκειται για το γνωστό επικίνδυνο βακτήριο, αλλά όχι για το ίδιο στέλεχος που προκάλεσε θανάτους. Έτσι την 1η Ιουλίου ζήτησε την ανάκληση και την απόσυρση του συνόλου των προϊόντων.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προϊόντα αποσύρθηκαν από τα ράφια, αλλά δεν έχουν καταστραφεί και η LIDL θέλει να τα επαναφέρει στα ράφια της.

12 σχόλια

  1. Η LIDL ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΘΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΣΤΑΣΙΟ [ ΚΟΝΤΡΑ ]ΕΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΤΟΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΚΑΦΡΟ ΧΙΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.ΤΟ 1992 Η ΡΩΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΣ .ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MHΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και Πρόεδρος αυτού ...ο ΜΙΧΑΣ

    ο γνωστός..
    Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ
    Ο ΑΛΗΤΗΣ
    Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΣΤΕΡ
    ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.
    Ο ΟΞΥΓΟΝΝΟΚΟΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑΥΠΗΓΟΣ.
    Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ
    Ο ΡΙΧΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΤΟ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕ
    ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΝ..
    ΚΑΙ..ΚΑΙ..ΚΑΙ...
    ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.....
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑ +

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωστόσο σαυτά τα ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΓΑΖΑ μια στρατια απο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πηγαίνουν και ψωνίζουν
    είναι οι ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που ανέχονται και κάθονται αμέριμνοι σαν ΖΟΜΠΥ
    την ώρα που η κυβένηση ΤΖΕΦΡΥ και ΣΙΑ ξεπουλάει την πατρίδα του.Δεν τούς λυπάμαι καθόλου.Να ψοφίσετε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιο τοπική πολιτική παράγοντες δεν συνράμουν "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ψήφο του" σημειώστε το τι φιγούρα του, και έχετά τον υπ΄ όψι για τις επόμενες εκλογές

    ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΛΙΚΙΑ ΜΠΟΙΚΟΤ στη ΛΙΝΤΛ
    http://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=99&appid=2309869772&p%5B0%5D=1156161321&p%5B1%5D=173057552761320

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι γινεται φιλε μου οταν ψηφιζεις εναν μπουχεσα να 'επανυδρισει' ενα κρατος που εχει βρει εναν στοιχιωδη βηματισμο σημαινει οτι εισε και συνυπευθηνος σε οτι επακολουθο οπως και για τις αποφασεις του μον@ρχη το 1960

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελεία και παύλα! Πολυκαστρινοί και δημότες Δήμου Παιονίας, ΔΕΕΕΝΝ ψωνίζουν ΠΟΙΑ στο ΛΙΝΤΛ! ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΛΙΚΙΑ! ΜΠΟΙΚΟΤ στη ΛΙΝΤΛ μέχρι να αναγκαστούν να τα κλείσουν .. κι έπεται συνέχεια .. μέχρι να νοιώσουν τη γλύκα από το δάχτυλο τις Αφοδίτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ!! με λίγα λόγια!!

    Τελεία και παύλα! Πολυκαστρινοί και δημότες Δήμου Παιονίας, ΔΕΕΕΝΝ ψωνίζουν ΠΟΙΑ στο ΛΙΝΤΛ! ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΛΙΚΙΑ! ΜΠΟΙΚΟΤ στη ΛΙΝΤΛ μέχρι να αναγκαστούν να τα κλείσουν .. κι έπεται συνέχεια ..μέχρι να νοιώσουν βαθιά τι γλύκα από το δάχτυλο τις Αφροδίτης!!!

    και να αναγκαστούν να τα κλείσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από κοινού συνδρομή όλων των τοπικών κοινωνιών "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ" για προετοιμασία αγοράς των κτηρίων της ΛΙΝΤΛ για ΕΝΑ ΕΥΡΟ, τιμής ένεκεν των κατοίκων τις Γερμανίας και μόνον, κι ΌΧΙ των μετόχων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΣ, για σύμπραξη αξιοποίησής των τοπικών παντοπωλών και αγροτών, σε συνεταιριστική ΒΑΣΗ!

    Όποιοι τοπική πολιτικοί παράγοντες των διαφόρων κομμάτων δεν συνδράμουν "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ψήφο του" και απεναντίας σπέρνουν τη διχόνοια, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, σημειώστε το τι φιγούρα του, και έχετε τον στα υπ΄ όψι για τις επόμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΟΛΟΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ -
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ......
    ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    17 Ιουλ 2011 2:50:00 μ.μ

    Όχι φίλε δε φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι, αφού το δημόσιο έχει μισθοτούς σε δημόσιες σχολές κατάχρησης δημόσιας περιουσίας .. όπως η ..
    ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. με Έδρα τη Σκύρο.
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    Αυτό όμως δεν πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά όταν έστω ΑΚΟΜΑ κι ΕΝΑΣ υπάλληλος του δημοσίου προσπαθεί να κάνει σωστά τι δουλειά του.

    Από κει και πέρα ότι θέλει κανείς μπορεί να φανταστεί, ΑΚΟΜΑ κι ότι ήταν μια προσπάθεια για εκβιαστική ΜΙΖΑ κάτω από το τραπέζι, και γι αυτό τον αντικατέστησαν, όμως μέχρι αποδείξεως του εναντίων η σχέσει των πραγμάτων πρέπει να εκλαμβάνεται ως την αναφέρει το ΠΡΕΣΣ-ΤΖΡ. Στο κάτω κάτω αν είναι όντως Γερμανικά τα ΛΙΝΤΛ θα πρέπει ούτως ή άλλως να μποικοταριστούν ΜΕΧΡΙ τις καταβολής των Γερμανικών αποζημειώσεων, και την κατάσχεσή τους, έτσι κι αλλιώς δεν είναι του Γερμανικού λαού αλλά των ιδωτών τραπεζιτών, όπως ακριβώς κι η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αν την πάμε αυτή φαλιμέντο δε θάχουν μισθό οι λεγεωνάριοι που καλύπτουν τους ιδιώτες ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ των αεριτζίδικων λογιστικών υπεραξιών των τευτεριών τους.

    Θα είναι προτιμότερω να την αγοράσουν με "ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΙΓΡΗΣ" από την ΚΙΝΑ,και να περάσει και το Ισραήλ από τους Ροτσιλντ στους Κινέζους οπότε θα λυθεί και το Παλαιστινιακό και θα λύσουν και τις ανάγκες τους για την ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ..TA ΔΑΣΗ Ο ΑΕΡΑΣ Η ΓΗ ΘΑΛΑΣΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΛΟΣ Ο
    ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ.. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ(ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) .. ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2000 (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση