GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α. Λυκουρέντζος: «Eχουμε υψηλού επιπέδου δημοκρατία»...

Από to hassapis-peter.blogspot.com Ναι ναι, όπως το διαβάσατε . Σήμερα το πρωϊ στην ΝΕΤ, σε συζήτηση μεταξύ Λυκουρέντζου, Ξυνίδη και Σκο...

Από to hassapis-peter.blogspot.com

Ναι ναι, όπως το διαβάσατε. Σήμερα το πρωϊ στην ΝΕΤ, σε συζήτηση μεταξύ Λυκουρέντζου, Ξυνίδη και Σκουρλέτη, ο Γραμματέας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αφού καταδίκασε τους προπηλακισμούς εναντίον των βουλευτών, τόνισε ότι έχουμε μια ισχυρή δημοκρατία, μια δημοκρατία υψηλού επιπέδου, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δηλαδή ο κ. Λυκουρέντζος είναι ευχαριστημένος με τη δημοκρατία που έχουμε σήμερα, όπου ένα κόμμα που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να συγκεντρώνει το 20%, λαμβάνει τις αποφάσεις που λαμβάνει σε βάρος του λαού. Είναι υψηλού επιπέδου η…. πρωθυπουργοκεντρική δημοκρατία, έτσι όπως την...
κατάντησε ο Α. Παπανδρέου μετά την αποψίλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 1986. Είναι υψηλού επιπέδου η σημερινή δημοκρατία, με τις βουλευτικές ασυλίες, με την μη ευθύνη των υπουργών, με την αυτοαθώωση μεταξύ των κομμάτων για τα μεγάλα σκάνδαλα.
Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία, όταν δεν ερωτάται ο λαός με ένα δημοψήφισμα για τα σοβαρά θέματα που αφορούν την Εθνική Κυριαρχία, τη ζωή και την περιουσία του. Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία, όταν οι βουλευτές αντί να είναι εκπρόσωποι των πολιτών, έχουν μετατραπεί σε πολιτικά “ποίμνια” των κομματικών αρχηγών και διαγράφονται αποβαλλόμενοι από το μαντρί, όταν ψηφίζουν κατά συνείδηση…
Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία μας τη στιγμή που καταφθάνουν στη χώρα μας ξένοι επίτροποι τοποτηρητές, γιατί η δημοκρατία μας πάει προφανώς κατά διαόλου.
Θα πρέπει εξάλλου να πληροφορήσουμε τον Γραμματέα της ΝΔ ότι, το ίδιο του το κόμμα έχει συστήσει ειδική επιτροπή (αλήθεια που είναι αυτή;;) για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Εάν λοιπόν έχουμε ισχυρή και υψηλού επιπέδου δημοκρατία, τότε γιατί το κόμμα του θέλει να την αναθεωρήσει;; ή μήπως η επιτροπή αυτή έχει γίνει για το θεαθήναι;;
Καλείτε κ. Λυκουρέντζο τους αγανακτισμένους και εκνευρισμένους πολίτες να αυτολογοκριθούν και να υποταχτούν στην υψηλή σας δημοκρατία.
Την απάντηση θα την πάρετε από τις πλατείες και τους δρόμους.
Μετά σου λένε ότι δεν υπάρχει συναίνεση…

13 σχόλια

  1. Ασφαλως και εχουμε υψηλου επιπεδου δημοκρατια αφου μπορουν οι υπουργοι και βουλευτες να κλεβουν ασυστολα σαν οι τελευταιοι τυχοδιωκτες χωρις κανεις να τιμωρειται.
    Βεβαιως του θυμιζω του γελοιου Λυκουρεντζου οτι υπαχρουν και τα αυγα και οι ντοματες
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πάγκαλος έγινε «κατακκόκινος»!

    Νέο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ πολιτών και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλου, εξελίχθηκε σε ταβέρνα στην περιοχή της Τζιας.

    Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αποκάλυψε, στο “Real FM”, ότι την παρέα του κ. Πάγκαλου πλησίασε νεαρό ζευγάρι, με τη γυναίκα να....
    ρωτά τον Αντιπρόεδρο γιατί της κόβουν το μισθό, ενώ η ίδια έχει διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ, φωνάζοντας του, μάλιστα, δυνατά: «Μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε»!

    Ο νεαρός φίλος της, που έμοιαζε εξοργισμένος, ζήτησε από τον κ. Πάγκαλο,σε αυστηρό ύφος, το λόγο που «ξεπουλούν» την πατρίδα του, με τον Αντιπρόεδρο, εμφανώς τρομαγμένο, να απορεί «καλά, μόνος μου, τα κάνω όλα αυτά;»

    Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Πάγκαλος, σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, είχε γίνει κατακόκκινος σαν παντζάρι…

    6 σχόλια:
    είπε...
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    είπε...
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ
    ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.......

    είπε...
    ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..

    είπε...
    ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

    είπε...
    Τελικά έφαγε το παστίτσιο του ο Πάγκαλος ή έμεινε νηστικός ;

    είπε...
    Δεν το εχετε καταλαβει ακομα και νομιζετε πως μπορειτε να κυκλοφορειτε χαλαροι και να τρωτε.
    Κακως κακιστα η κοπελια και το παληκαρι δεν το χοντρυναν.
    Και οι μαλακες απο διπλα που ταχα μου το επαιξαν ειρηνοποιοι να πανε να πηδηχτουνε.
    Δικηγορους εχει το παχυδερμο και τα υπολοιπα λαμογια και δεν χρειαζονται αλλους.

    Αλλα θα ερθει η ωρα που θα πεσουν και σε "σωστους" ανθρωπους και θα γελασει καθε πικραμενος......
    Καλομελέτα κι έρχονται οι σωστοί άνθρωποι. ΓκΑΠα..γκουπα...... χαχαχα

    Ο Πάγκαλος έτρωγε στην ταβέρνα
    ή έτρωγε την ταβέρνα ?

    O Chuck Norris ξερει..... ποσα κιλα ειναι ο Παγκαλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο βλάκας είναι ο άνθρωπος. Ολιγαρχία έχουμε ηλίθιε και όχι δημοκρατία. Εσείς κόβετε και ράβετε και ο κόσμος την πληρώνει. Κατάργησε την βουλευτική ασυλία να έχουμε ακόμα καλύτερη δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ραγκούσης-Νταλάρας-Κάποιος να του δώσει τα χάπια του: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο σαν Υπουργός... Εσωτερικών !!!

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάνναρος στη Νέα Υόρκη όπου κάνει διακοπές εις υγεία των κορόϊδων που πήζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν λεφτά ούτε για να πάνε για μπάνιο, φέρει όντως βαρέως το ότι ο Γιωργάκης τον υποβάθμισε από πρίγκηπα σε κομπάρσο...
    επιβεβαιώνοντας το ξένο ρητό που λέει: "η έπαρση προηγείται ελαφρώς της τελικής πτώσης".

    Δείτε τι λέει, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στο ελληνικό προξενείο Νέας Υόρκης, ο άνθρωπος που αρνείται να δει την πραγματικότητα και ζει σε άλλο κόσμο όπου είναι ακόμα υπ. Εσωτερικών:

    "Σκοπός της συνάντησης είναι να ευδοκιμήσει η προσπάθεια ώστε, στα πλαίσια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, να συσταθεί μια ένωση κρατών τα οποία έχουν κάνει πρόοδο σ' αυτούς τους τομείς και κυρίως να δεσμεύονται για "περαιτέρω βήματα" σ' ότι αφορά την ανοικτότητα της διακυβέρνησης [opengov], τόνισε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προσθέτοντας ότι σ' αυτή τη συνάντηση η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με δυο Υπουργεία και με προσκεκλημένους τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελή Τζωρτζάκη και τον ίδιο, με την ιδιότητα που είχε ως υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι διοργανωτές επιθυμούσαν να λάβει μέρος για να συζητήσουν την ανταλλαγή εμπειριών, με βάση τα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα το τελευταίο 20μηνο στους συγκεκριμένους τομείς."

    Θα τρελαθούμε τελείως ;
    Τον Σεπτέμβριο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο Ραγκούσης σαν Υπ. Εσωτερικών (εννοείται πως οι άλλες χώρες θα στείλουν τους κανονικούς υπ. Εσωτερικών και όχι τους μαϊμού)
    για να τους δώσει τα φώτα του για το πρόγραμμα Διαύγεια !!!!!

    Ο απόλυτος διασυρμός της χώρας και το απόλυτο ψώνιο του Ραγκούση-Νταλάρα... στον οποίο εννοείται ότι ο Ρέππας θα στείλει μαζί σαν μπράβο για να τον προσέχει τον υφυπουργό του Τζωρτζάκη !!!

    AI ΣΙΧΤΙΡ....ΛΗΓΜΕΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν χρόνια σαν σήμερα, μια ομάδα στρατιωτικών με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο αναλαμβάνουν δια της βίας την διακυβέρνηση της χώρας.
    χρόνια αργότερα η γενιά (που υποτίθεται ότι μας έσωσε απ΄ τον δικτάτορα εμας και την χώρα μας) την οδήγησε την Ελλαδα μας σε μια άλλου τύπου «χούντα» με κέντρα αποφάσεων εκτός Ελλάδας πλέον κι απρόβλεπτη συνέχεια για τον δύστυχο λαό της.
    Για την ιστορία οι δικτάτορες (που άφησαν 0 «μηδέν» εξωτερικό χρέος ), δικαίως πέθαναν στην φυλακή;;. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η γενιά που ανέλαβε να αποκαταστήσει τις αδικίες και την δημοκρατία, θα πρέπει τουλάχιστον σήμερα να ντρέπεται… και ένα σεβαστό κομμάτι της να οδηγηθεί επιτέλους στην φυλακή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α. Λυκουρέντζος: «Eχουμε υψηλού επιπέδου δημοκρατία»...
    Ως πότε, πολιτικατζή εσύ, «ν’ αρπάζεις και να δωροδοκείσαι, ο δε λαός… σφιγμένος από την ανάγκη, τη μιζέρια να κρέμεται από σένα με το στόμα ανοιχτό: Συ μεν αρπάζης και δωροδοκείς… ο δε δήμος … υπ ανάγκης άμα και χρείας και μισθού προς σε κεχήνη» (Αριστοφάνης).
    «Εδώ ‘ναι η στάχτη ενός λαού, που είταν αιώνια φλόγα (Κώστας Βάρναλης)».
    «Το σωστό που ο μικρός το ξεστομίζει
    Πικραίνει τους τρανούς και φαντασμένους:
    Οι γαρ πνέοντες μεγάλα τους κρείσσους λόγους
    πικρώς φέρουσι των ελασσόνων ύπο.».
    ( Ευριπίδης)

    «Ήχος στεκάμενος κούφιος.». (Γ. Σεφέρης).

    Με τους πονηρούς πολιτευτές να πλουτίζουν με άδικα έργα. «πλουτούσιν δ’ αδίκοις έργμασι.». (Σόλων).

    Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους. «Ου γαρ επίιστανται κατέχειν κόρον.». (Σόλων).

    Με τους χορτασμένους, κορεσμένους, κοκορόμυαλους που αυθαδιάζουν. Γιατί «Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον: τίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος η.». (Σόλων).

    Με τους βατοπεδινούς και τον Εφραίμ «να μην σέβονται ούτε ιερά ούτε δημόσια κτήματα: ουθ’ ιερών κτεάνων ούτε τι δημοσίων φειδόμενοι.». (Σόλων). Και μόνο «τι να πρωταρπάξει ο καθένας σκέφτονται: κλέπτουσιν εφ’ αρπαγή άλλοθεν άλλος.». (Σόλων).

    Με τους κομματόφρονες δικαστές (όσοι από αυτούς), που δεν «φυλάσσουν τις σεμνές αρχές της Δίκης: ουδέ φυλάσσονται σεμνά δικής θέμεθλα.». (Σόλων). Μια δικαιοσύνη που την έκαναν υποχείριο των κομματικών τους επιδιώξεων, σανιδώνοντάς την.

    Από το τρίγωνο Ελβετίας Αυστρίας Γερμανίας, Από το Λιχνενστάιν που τόσο Αγαπάτε, Μια και το χρήμα φέρνετε εδώ και τ ακουμπάτε….
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι μπετόβλακας είναι αυτός ρε;
    άντε κρύψου ρε ντροπή της Αρκαδίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουμε υψηλού επιπέδου μακάκες....

    Έχουμε υψηλού επιπέδου ηλιθιότητας...

    Και είναι και πολλοί ρε γ...
    και δεν εμφανίζονται και οι άλλοι, τι θα γίνει, τόση ηλιθιότητα σε μορφή μπελντέ δεν έχω ξαναδεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ Η ΟΧΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2009

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ 30, ΑΝΤΕ 40 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ 120!!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ!!!!

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΠΡΙΑ..
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ..ΣΑΝ ΤΟ 8.32

    Πολίτες της Βέροιας, βρήκαν έναν αρκούντως εύγλωτο τρόπο να αναδείξουν την πολιτική εικόνα στην Ημαθία.

    Ο κλήρος, έπεσε στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου................
    Γιός του Βουλευτού Μόσχου Γικόνογλου......................
    Έλουσαν λοιπόν, κυριολεκτικά, το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Βέροιας, με....κοπριές.
    ____________________________________
    Γουρουνίσιες κοπριές απο ότι λένε οι δημοσιογράφοι.
    Έστω και έτσι, με αυτό το απίστευτης βρώμας πυρομαχικό, "χτύπησαν" την πολιτική βρώμικη εικόνα του τόπου.

    σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΩΝ
    ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ;;

    Ανώνυμος είπε...
    Μου αρέσει έτσι να τους κυνηγάμε όπου τους βρίσκουμε τους ξεφτιλισμένους.

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! !ΜΠΡΑΒΟ !! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ !
    ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!

    Ανώνυμος είπε...
    Συγχαρητηρια, όλοι και περισσότεροι στην αντίδραση.

    είπε...
    ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ !
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ !!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ....!!!
    ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ !!!

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Ανώνυμος είπε...
    ο καημενος στο πλυντηριο που θα το πλενει τί φταιει !

    Ανώνυμος είπε...
    ΩΡΑΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού το λέει ο λυκουρέτζος... έτσι θάναι.
    ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση