GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Λιάνα Γούτα έβγαλε γλώσσα...

Αφιέρωμα Νο1 Από τον Χρήστο Ζεστό Σε ντόρο να γίνεται η πολιτευτής της ΝΔ στην έρμη Θεσσαλονίκη , κ. Λιάνα Γούτα , τα 'βαλε με τ...

Αφιέρωμα Νο1
Από τον Χρήστο Ζεστό

Σε ντόρο να γίνεται η πολιτευτής της ΝΔ στην έρμη Θεσσαλονίκη, κ. Λιάνα Γούτα, τα 'βαλε με την Προεδράρα, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, κι έγραψε κείμενο με aixmές.
Τί είπε ο Μέγας Στιχουργός και του απήντησε η μέλλουσα υποψήφια της ΝΔούλας; Ότι τους είδαμε, τους μάθαμε και πάθαμε τους οικονομολόγους /καθηγητάδες /τσάρους κι ίσως είναι καλύτερα που ήρθε ένας συνταγματολόγος να μας περιορίσει τα έξοδα. Ε, δεν ήθελε πολύ η κυρά Γούτα κι άρπαξε την ευκαιρία για κοντρίτσα διαφήμισης. Αφού στη πόλη που πολιτεύεται δεν ασχολείται κανείς μαζί της, απεφάσισε να σηκώσει σκόνe σε όποια μη θεσσαλονικιώτικα Μέσα δύναται και της το επιτρέπουν. 
Κι απήντησε στον Παπαδόπουλο και τί είπε; N᾽ αναλάβουν, καλύτερα, τα ηνία άνθρωποι της αγοράς. Και ξέχασε η Λιάνα ότι ο κ. Παπαθανασίου ήταν άνθρωπος της αγοράς και τα πρόκοψε κι αυτός όταν πήρε σειρά από...
τον Αλογοσκούφη. 
Και συνέχισε η Λιάνα και διατυμπάνισε ότι κάθε ένας πρέπει να αναλαμβάνει θέσεις με των οποίων τις αρμοδιότητες σχετίζεται (και ακαδημαϊκά και επαγγελματικά). Βέβαια, αν κανείς λάβει ως παράδειγμα την ίδια, συναντά το απόλυτο οξύμωρον, καθώς δίχως σχετικά πτυχία στο.. περιβάλλον και με επαγγελματική εμπειρία στα...πετρέλαια, η κυρά Γούτα μας έχει αλλάξει τα πετρέλαια με την.. πράσινη ανάπτυξη. 
Συμβουλευτικά κι άκρως φιλικά, της γράφω ότι δεν την πολυσυμφέρει η θεωρία του κάθε ειδικός στη θέση του, διότι αν ονειρεύεται υπουργική θέση, δεν υπάρχει κάποια που να της αναλογεί ως πτυχιούχου χημικού μηχανικού.
Της αφιερώνω, εν συνεχεία, για να μην στενοχωριέται, ένα ερωτικό -θα ακολουθήσουν κι άλλα- ανέκδοτο τραγούδι του Λευτέρη Παπαδόπουλου...

Στο σώμα σου να κατοικώ

Στο σώμα σου να κατοικώ και τίποτ᾽ άλλο!
Να σταματήσω να φοβάμαι, ν᾽ αμφιβάλλω.
Σ᾽ αυτό το σώμα το γυμνό, 
που ᾽ναι σα χιόνι και το κρατώ και το φιλώ και όλο λιώνει.
Τί έρωτας αβάσταχτος τρελός γεμάτος από λάμψεις και ταξίδια!
Στα χέρια σου έχω γίνει σαν πηλός.
Ποτέ, καμιά στιγμή, δεν είναι ίδια.
Στο σώμα σου να κατοικώ και τίποτ᾽ άλλο!
Στο σώμα αυτό το μαγικό και το μεγάλο.
Μες στα ρυάκια του να ζω και ν᾽ ανασαίνω 
τη σκοτωμένη μου καρδιά για ν᾽ ανασταίνω.

(Πηγή: 100 ανέκδοτα τραγούδια, σελ. 34, 
Λευτέρης Παπαδόπουλος, 
Εκδόσεις Ιανός, Θεσσαλονίκη 2004)

3 σχόλια

  1. ΡΕ Ζεματισμένε πασόκε
    ξέρεις πόσο ενδιαφέρον έχουν αυτά που μας γράφεις,
    Και εδώ και παρακάτω ?


    όσο άμα έχεις 15 κωλότριχες ή 40 !

    Τόσο πολύ ρε ηλίθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι απέγινε το δήθεν υβριδικό υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας SAAB που εισήγαγε η κα Γούτα παριστάνοντας την οικολόγο και χάριν του οποίου παρήλασε από δεκάδες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης απολαμβάνοντας δωρεάν προεκλογική προβολή. Για τους υποψιασμένους σας θυμίζω ότι το συγκεκριμένο όχημα καταναλώνει βενζίνη και φυσικό αέριο, το οποίο ώ του θαύματος δεν προσφέρεται ως καύσιμο για ΙΧ στη θεσσαλονίκη. Δηλαδή πρακτικά μιλώντας το πολυθτελές ΙΧ της κας Γούτα καίει κανονική βενζίνη και ρυπαίνει την πόλη όπως ένα συμβατικό αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οικονομολογοι κοριτσι μου ειναι τσαρλατανοι επιστημονες δεν ξερουν τι τους γινετε αλλα λενε τωρα αλλα συμβαινουν μετα. Οι προβλεψεις και οι θεωριες εχουν την αξια μιας τρυπας στο νερο.
    Μην παρασυρεσαι τοσο ευκολα εσει που εισαι και μηχανικος, για σκεψου τι θα γινοταν αν εσυ ειχες τα αποτελεσματα αυτων , σαν μηχανικος εννοω.
    Αν δεν τα καταφερεις να βγεις βουλευτης υπαρχει και καποιος Σ......ακης
    Μετα τιμης
    ενας θαυμαστης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση