GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η NΔ έρχεται για να διώξει κόσμο. Περιμένουν 100.000 “νέα παιδιά”...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Θα το πουν εφεδρεία , και θα το πουν απόλυση, θα το εξωραΐσουν  θα το πασπαλίσουν επικοινωνία, μα στην ουσ...


Θα το πουν εφεδρεία, και θα το πουν απόλυση, θα το εξωραΐσουν  θα το πασπαλίσουν επικοινωνία, μα στην ουσία θα καταστρέψουν ζωές και οικογένειες στην πιο παραγωγική τους ηλικία.  Οικογένειες με μωρά παιδιά. Ανθρώπους 30 και 40 χρονών. Αθώους.
Μάλιστα ο Μιχελάκης και ενώ ρωτήθηκε δεν απάντησε αν στο στόχαστρο της παρέας του Σαμαρά θα είναι 150.000 οικογένειες περισσότεροι ή λιγότεροι. Το ένστικτο της καταδίωξης δεν...
 υπόκειται σε περιορισμούς, απλώς κάποια στιγμή εξαντλείται.
Πάντως  από την blogosfaira έρχονται εισηγήσεις  Για 100.000 νέα παιδιά  που θα πρέπει να προσληφθούν μέσα από το ΑΣΕΠ   (όπως πάντα)  και  για απολύσεις σε όσους μπήκαν με ρουσφέτι.
Φράση που Δημοσιεύθηκε στο Αntinews  στο κειμενο  Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που ξέραμε δεν υπάρχουν
και που Τώρα λείπει…
Κάποια “εμπλοκή” στον server να  υποθέσω. Τρώει παραγράφους :)
Είναι σαφές ότι η  πολυπόθητη  άρση της μονιμότητας θα αναστήσει εκ βάθρων τα κόμματα και για αυτό είναι “πολυπόθητη” από τα κόμματα.

26 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΕ Γιάννη Παπαϊωάννου ΕΜΜΙΣΘΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ
    ΟΛΩΝ ΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...Α Λ Η Τ Η ..ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑ.

    Α Π Ο Λ Ο Γ Η Σ Ο Υ ..ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣTΑΡΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ............
    ================================================
    ================================================


    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;;;

    απάντηση.
    Πούστη Παπουτση και πόρνης Δαμουνάκης
    ΝΑΙ...ΦΥΣΙΚΑ !!!!!

    Μ. Δαμανάκη: Η δικαίωση του Πολυτεχνείου !!!
    ____________________________________________
    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά
    ΚΑΙ ΝΑΙ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    ----------------------------------------------
    Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2011.

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά..

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
    - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
    Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
    Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

    Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη....θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

    Και ερωτώ:
    1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

    2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
    Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
    ΑΛΕΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΦΙΑΙΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

    Δυστυχώς, όμως, είναι πολύ ευρύτερο απ' όσο καταγγέλλεται το φάσμα των υποκινητών αυτών των αθλιοτήτων. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο σκηνοθέτης τον οποίο κατήγγειλε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά και μπλογκ, που συστηματικά κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή, οργανώνοντας κινήσεις εναντίον πολιτικών προσώπων, καλλιεργώντας συνειδητά τον φανατισμό και στοχοποιώντας όποιους αυθαίρετα αποφασίσουν πως θα πρέπει να είναι οι αποδέκτες της λαϊκής "οργής".

    Γι' αυτό και η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική. Και όχι μόνο πολιτική. Σε μια τέτοια προσπάθεια οι ευθύνες κατανέμονται σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, που αντιλαμβάνονται ότι ειδικά η χώρα μας γνωρίζει πολύ καλά τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης δράσης των όποιων αντιφρονούντων. Θύμα τέτοιας πρακτικής υπήρξε ο Γρ. Λαμπράκης. Και κανένας σώφρων πολίτης δεν μπορεί ν' αποκλείσει ότι δεν θα εισχωρήσει στις τάξεις των "αγανακτισμένων" κάποιο ακραίο στοιχείο που θα δράσει ως σύγχρονος Γκοτζαμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε τόσο μαλάκες νομίζεις ότι είμαστε για να φάμε τη προπαγάνδα σου ΑΛΗΤΑΡΑ.

    Ο ΓΑΠ που διέλυσε πόσες χιλιάδες οικογένειες .. τουμπεκί..τι θα κάνει η ΝΔ αμα βγεί..

    Έπρεπε να σε είχα μπροστά μου..θα σε γαμούσα μέχρι να πεθάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι τρώνε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δες τι γνώμη έχει για σένα ο κόσμος κ. Παπουτσή ! ! ! και το ΠΑSSOK !

    Και εμείς ενοχλούμαστε από διάφορους λαθραίους στα σπίτια μας, στους δρόμους και στις δουλειές μας αλλά εσένα δεν ιδρώνει τ' αυτάκι σου καθώς έχεις 45 Αστυνομικούς να σε φυλάνε και μένεις και σε καμιά Πολιτεία και δεν έρχεσαι σε επαφή μαζί τους...
    - Για να μη συζητήσουμε για τους 82 του ΣΑΜΙΝΑ που δεν πρόλαβαν καν ν' απειλειθούν και βλέπουν τα ραδίκια ή τα ψάρια ανάποδα και δεν......
    ίδρωσε τ' αυτάκι σου να πεις παραιτούμαι ρε παιδιά κι ας μη φταίω...

    Άσε λοιπόν τις μαλακίες ότι απειλείται η ζωή σου από τη διαμαρτυρία του Κολλάτου,
    γιατί γίνεσαι γραφικός και αναξιόπιστος σαν την καμαριέρα του συντρόφου Στρος Καν...

    Αναγνώστης
    ____________________________________Αντί να παραιτηθείς κι εσύ και οι υπόλοιποι αυτόκλητοι διασώστες...μας απειλείται εκ τους ασφαλούς ως αιρετοί άρχοντες του τόπου!Προβάλλοντας αστείες παιδαριώδεις κι άνανδρες δικαιολογίες- ρουκέτες με φρέσκα δακρυγόνα-και με μετεμφυλιακές γελοίες κορώνες σαν αδέσποτες κραυγές από το αρρωστημένο Σας μυαλό! Να Σας χαίρονται αυτοί που Σας ανέδειξαν κυβερνήτες με την ψήφο Τους.Για τους υπόλοιπους πρέπει να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια για να διασωθείτε γιατί όπως πάμε,σε λίγο θα ψάχνουμε στο χάρτη μόνο την Ελλάδα μας..Κρίμα!!!

    Αναγνώστης
    ------------------------------------
    ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕς ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΑΜΙΝΑ? Η ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙς ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΙΑ ΑΛΛ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙς.ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ____________________________________

    Άφησε ΕΣΥ κλέφτη και προδότη ήσυχη την οικογένειά μου μην μας πουλάτε ούτε σε ψήφησα ούτε σε εκτίμηση σε έχω Κάτω τα χέρια απο την ΠΑΤΡΙΔΑ Μου.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ 301.

    αναγνώστης
    _________________________________
    Ο Παπουτσής και η παρέα του για αυτό που θέλουν μας πείσουν είναι να μην ταράξουμε την γαλήνη της οικογένειας του...φυσικά αυτοί μπορούν να ταράξουν την δική μας όπως και όποτε θέλουν.
    Θα σας βαράμε παντού όπου σας βρίσκουμε προδότες ...

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙ "ΑΤΟΜΑ" ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΕΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ...

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩ !
    ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΓΩ ΚΙ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ !!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΕΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΜΕΑ ΜΟΥ!!!!
    _______________________________________________
    το επιβεβαίωσε ΑΠΟΛΥΤΑ
    ο αλήτης της Πιποκράτους Γιάννη Παπαϊωάννου..

    για όσους έχουν αυταπάτες............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ?
    ΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔΟΥΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?
    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ,ΔΕ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!
    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦΩΕΙΔΗ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΚΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΑΛΑΖΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥΣ!!!!
    ΠΙΟ ΤΕΡΙΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η ΝΔΟΥΛΑ,ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Ο Νεος ΝΟΜΟΣ ΑΕΙ ΤΕΙ...

    Παιδεια: Ποιος να κρινει ποιον ελεγε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη....

    Ο παραλογισμός: Το θέμα είναι αν ο Καθηγητής Α΄ βαθμίδας έχει ο ίδιος τα προσόντα για την θέση του και μετά να κρίνει για τους άλλους, γιατί άλλα συμβαίνουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, δηλ. ο Π.Δ. 407 Λέκτορας, να έχει πιο πολλά ουσιαστικά προσόντα από το Καθηγητή Α΄ βαθμίδας!
    Πρέπει να υπάρξει ένα νέο θεσμικό όργανο ή υπηρεσία μέσα στο Υπουργείο Παιδείας όπου θα ελέγχει την νομιμότητα εκλογής καθηγητών, τα πλαστά πτυχία και γενικά κάθε παρανομία!
    Η διάρκεια των σπουδών πρέπει και λόγω της κρίσης να είναι 3ν = 12 έτη ελάχιστα και με δυνατότητα παράτασης και διακοπής για όσους έχουν κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα.
    Αντισταθείτε στην υποβάθμιση και στη νέα επαναφορά της «έδρας του Καθηγητή».

    Αυτα

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΦΑΛΑ 3:11 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ Ε?
    ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
    ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:12
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΠΑ,ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ,ΠΕΟΖΗΤΙΑΝΑ?
    ΒΑΛΕ ΤΗ ΚΥΛΟΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ,ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΗ ΤΗΣ
    ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ,ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΑ 'ΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ
    ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ.ΑΝ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΡΩΤΗΜΑ
    Οταν δηλώνει ένας βουλευτής ότι ψήφισε μετά από άσκηση πίεσης και απειλών για τη ζωή του, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ είναι η διαδικασία;

    Ενας νομικός υπάρχει εδώ μέσα να μου απαντήσει;;;

    ...Ο κύριος βουλευτής δεν πρέπει να δώσει το όνομα αυτού που τον απείλησε;;;

    Γιατί στις ειδήσεις δε σχολιάστηκε καθόλου;;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;

    Με τη μύνηση κατά τη; ΕΛΑΣ τί θα γίνει;'

    Πέρασε μια βδομάδα.

    Υπογράφουμε κάπου;;;

    Πάμε λίγο πράξεις επιτέλους, όχι και εμείς οι πολίτες λόγια-λόγια-λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:35
    ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜ-ΑΛΗ ΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗ?
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΕΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΘΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
    ΑΠΟΨΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.
    ____________________________________________
    Όλα δείχνουν πως οι μέρες της ανεμελιάς για τους πολιτικούς που προσκύνησαν, έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί.

    Η Ελληνική κοινωνία αφυπνίζεται, επιχειρεί να οργανώσει την αντίστασή της, αρνείται να παραδοθεί, αρνείται να συγχωρήσει όλους αυτούς που ασέλγησαν στην εμπιστοσύνη της.
    Το πολιτικό μίσος απέναντι στον πολιτικό και εθνικό δοσιλογισμό, αναγορεύεται πλέον σε κυρίαρχο συναίσθημα, και σηματοδοτεί την καθημερινότητα στις μικρές και μεγάλες της αντιστάσεις.
    Κυνηγά – και καλά κάνει – στους δρόμους και τις πλατείες, όλους εκείνους που της τσαλάκωσαν το όνειρο και την αξιοπρέπειά της…
    Κυνηγά - και καλά κάνει – τους ηθικούς αυτουργούς που δολοφονούν καθημερινά τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν πνιγμένοι από τη δυστυχία και την απόγνωση.
    Προσπαθεί να εκδικηθεί – και καλά κάνει – για λογαριασμό των μαυροφορεμένων οικογενειών που τους χτύπησε την πόρτα ο θάνατος, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι υπεύθυνοι που τον άφησαν να ζυγώσει στο κατώφλι του γείτονά της.

    Όλοι αυτοί που «έφυγαν», και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν κοντά μας, έχουν κι αυτοί οικογένειες κύριε Παπουτσή ++++++++++++++++

    Και οι δικές τους οικογένειες, δεν είναι προστατευμένες στην υπουργική χλιδή μεγάλε επαναστάτη.
    Τα δικά τους παιδιά, δεν τα προστατεύουν πληρωμένοι από την Ελληνική κοινωνία αστυνομικοί μεγάλε αγωνιστή, ούτε μπράβοι του δολοφονικού παρακράτους.
    Σε όλους αυτούς – όλοι εσείς – στερήσατε το δικαίωμα της αξιοπρεπούς ζωής κύριε υπουργέ του ξυλοκοπούμενου πολίτη.
    Δεν πήραν αυτοί τις αποφάσεις κύριε Παπουτσή…
    Δεν άδειασαν αυτοί τα κατακρεουργημένα ταμεία πράσινε λεβέντη…

    Όλοι εμείς είμαστε τα ανυποψίαστα θύματα των εγκληματικών πολιτικών που ήταν δικές σας και φέρουν τις δικές σας υπογραφές, όπως και οι ταπεινωτικές συμφωνίες που υπογράψατε.

    Κι αν είσαι τόσο παλικάρι εσύ πολυτεχνίτη της ΕΦΕΕ, σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τις ασπίδες των κουμπουροφόρων.
    Τόλμα να βγεις από το θωρακισμένο αυτοκίνητο και να κοιτάξεις την κοινωνία στα μάτια…
    Τόλμα να περπατήσεις απροστάτευτος από μπράβους εκεί που περπατά ο καθημερινός άνθρωπος – θύμα των εγκληματικών σου επιλογών.

    Και τότε θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6:57
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
    ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (= ΚΛΕΙΟΥΣ 56)

    ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 7/7/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ''ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    (2 βήματα από το Μετρό Χολαργού,έξοδος : Μεσογείων,
    πρός Σταυρό)

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
    ΔΙΟΤΙ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , για τις....
    28 &29 Ιουνιου, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Α Μ Ε Σ Ω Σ.



    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 210 7250898 & 210 7250907
    ΚΙΝ.698 57 07 087 ΗΛ-ΔΙΕΥΘ: dkoillato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΤΕΧΝΗ Η ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.


    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ


    ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!


    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΛΑ (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ)Η ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ !!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8...... αντε γαμήσου αλλού ΠΟΥΣΤΗ
    ΠΑΣΟΚΕ...στην Ιπποκράτους
    δείνουν και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    για τα τελευταία πιστά τους
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...σαν και σένα
    σάπιο αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ελληνική κοινωνία αφυπνίζεται, επιχειρεί να οργανώσει την αντίστασή της, αρνείται να παραδοθεί, αρνείται να συγχωρήσει όλους αυτούς που ασέλγησαν στην εμπιστοσύνη της.

    Το πολιτικό μίσος απέναντι στον πολιτικό και εθνικό δοσιλογισμό, αναγορεύεται πλέον σε κυρίαρχο συναίσθημα, και σηματοδοτεί την καθημερινότητα στις μικρές και μεγάλες της αντιστάσεις.

    Κυνηγά – και καλά κάνει – στους δρόμους και τις πλατείες, όλους εκείνους που της τσαλάκωσαν το όνειρο και την αξιοπρέπειά της…
    Κυνηγά - και καλά κάνει – τους ηθικούς αυτουργούς που δολοφονούν καθημερινά τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν πνιγμένοι από τη δυστυχία και την απόγνωση.

    Προσπαθεί να εκδικηθεί – και καλά κάνει – για λογαριασμό των μαυροφορεμένων οικογενειών που τους χτύπησε την πόρτα ο θάνατος, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι υπεύθυνοι που τον άφησαν να ζυγώσει στο κατώφλι του γείτονά της.

    Όλοι αυτοί που «έφυγαν» + + + + + + + + + και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν κοντά μας, έχουν κι αυτοί οικογένειες κύριε Παπουτσή.

    Και οι δικές τους οικογένειες, δεν είναι προστατευμένες στην υπουργική χλιδή μεγάλε επαναστάτη.
    Τα δικά τους παιδιά, δεν τα προστατεύουν πληρωμένοι από την Ελληνική κοινωνία αστυνομικοί μεγάλε αγωνιστή, ούτε μπράβοι του δολοφονικού παρακράτους.

    Σε όλους αυτούς – όλοι εσείς – στερήσατε το δικαίωμα της αξιοπρεπούς ζωής κύριε υπουργέ του ξυλοκοπούμενου πολίτη.

    Δεν πήραν αυτοί τις αποφάσεις κύριε Παπουτσή…
    Δεν άδειασαν αυτοί τα κατακρεουργημένα ταμεία πράσινε λεβέντη…

    Όλοι εμείς είμαστε τα ανυποψίαστα θύματα των εγκληματικών πολιτικών που ήταν δικές σας και φέρουν τις δικές σας υπογραφές, όπως και οι ταπεινωτικές συμφωνίες που υπογράψατε.

    Κι αν είσαι τόσο παλικάρι εσύ πολυτεχνίτη της ΕΦΕΕ, σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τις ασπίδες των κουμπουροφόρων.

    Τόλμα να βγεις από το θωρακισμένο αυτοκίνητο και να κοιτάξεις την κοινωνία στα μάτια…

    Τόλμα να περπατήσεις απροστάτευτος από μπράβους εκεί που περπατά ο καθημερινός άνθρωπος – θύμα των εγκληματικών σου επιλογών.

    Και τότε θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…
    ΛΛΗΤΗ δουλάκι της ΜΙΜΗΣ.........
    με σόι - "οικογένεια" ...αληταράδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΠΑΡΑΚΙ Κ-ΑΡΧΙΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΄ΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΘΑ
    ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΖΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΑΚΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑλΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ! ! !

    ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από ….μικρομεγαλισμό»!!!
    Την παπαριά την είπε Τρίτη, 5-7-2011, στις 19.40′ μ.μ., στον Παυλόπουλο του ALTER.

    Το πουρό εμφανίστηκε με νέο γλίφτιν και πλεόνασμα μπότοξ.

    Είναι η ίδια ΓΙΑΝΝΑΚΑ, η οποία πριν το βουλευτιλίκι, υπηρετώντας σε διάφορους οργανισμούς, έβγαινε στις ΤιΒές και απειλούσε να ρίξει την πρώην …κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αν τολμούσαν να την.....αντικαταστήσουν.

    Έτσι κατάφερνε και έπαιρνε …προαγωγή για μεγαλύτερο πόστο. Εμένα πάντως δεν θα με τρελάνουν οι μεγαλοΠΑΣΟΚοι, στη πρεμούρα τους να δώσουν ρόλο στον ακίνητο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μαζευτούν και να μαντρωθούν κάπου στη σαπίλα οι αγανακτισμένοι.

    Με τέτοιες παρέες ΜΑΡΓΑΡΕΤ-ΝΙΚΟΛΑΚΗ-ΓΚΙΩΡΓΑΚΗ...που κάνει τι περιμένεις ???
    Έμαθε να γαυγίζει πιο δυνατά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση