GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

15 προσλήψεις (με κομματικά κριτήρια;) στο ΤΕΜΠΕ...

Από την Τόνια Γεωργίου Η ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρώην ΤΕΜΠΜΕ) στην οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο Αλ. Παπαρσένος (που είνα...

Από την Τόνια Γεωργίου

Η ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρώην ΤΕΜΠΜΕ) στην οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο Αλ. Παπαρσένος (που είναι ταυτόχρονα και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ!) πρόκειται άμεσα να προβεί σε προσλήψεις τουλάχιστον 15 θέσεων, που όμως υπάρχει φόβος ότι θα είναι με κομματικά κριτήρια.
 Ναι μεν οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θέσεων (ως περιγραφή) θα έχουν την έγκριση του ΑΣΕΠ, ωστόσο την όλη διαδικασία πρόσληψης θα την "τρέξει" το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε συνεργασία με...
 τη Διοίκηση του ΕΤΕΑΝ με παντελώς αδιαφανείς, όπως εκφράζονται φόβοι, διαδικασίες.
Δηλαδή το ΑΣΕΠ θα εγκρίνει για παράδειγμα 3 θέσεις οικονομολόγων, αλλά την επιλογή θα την κάνει η πολιτική ηγεσία του φορέα! Την ίδια στιγμή οι υπάλληλοι του ΕΟΜΜΕΧ (παρεμφερής φορέας στήριξης της επιχειρηματικότητας) κινδυνεύουν με απόλυση λόγω του ότι ο φορέας αυτός είναι ανάμεσα σε αυτούς που πρόκειται να κλείσουν!
Ο αρμόδιος υπουργός Μιχ. Χρυσοχοΐδης τι λέει;

5 σχόλια

  1. Τυχεροί στάθηκαν το 2000 οι 1.850 επιλαχόντες του γραπτού διαγωνισμού του 1995 καθώς μετά από πέντε χρόνια αποφασίστηκε ο διορισμός τους.
    ------------------------------------
    Προσλήψεις 27.289 ατόμων από το υπουργείο Γεωργίας
    12 Μαϊ. 2000

    Την πρόσληψη 27.289 υπαλλήλων προωθεί το υπουργείο Γεωργίας, από τους οποίους οι 25.389 θα χρησιμοποιηθούν σε εποχικές θέσεις και οι υπόλοιποι θα προσληφθούν ως μόνιμοι υπάλληλοι.

    Κάποιοι από τους εποχικούς θα προσληφθούν μόνο για διάστημα 80 ημερών για το έργο της δακοκτονίας, ορισμένοι θα απασχοληθούν στο έργο της δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας επί οκτώ μήνες, ενώ σε άλλους τομείς, όπως οι έγγυες βελτιώσεις και η αλιεία, η εποχική σύμβαση θα είναι διάρκειας ενός έτους.

    Οι υπόλοιποι 2.400 υπάλληλοι θα είναι μόνιμοι και θα τοποθετηθούν στις κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες καθώς και στις νομαρχιακές διευθύνσεις του υπουργείου.

    Το υπουργείο έχει ήδη ζητήσει την έγκριση για την πρόσληψή τους, κάτι το οποίο, όπως ανέφερε ο υπουργός Γεωργίας Γιώργος Ανωμερίτης στο Εθνος, είναι θέμα χρόνου. Την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο προχωρεί στην πρόσληψη εξειδικευμένων υπαλλήλων που θα εργαστούν στους τομείς των μεταλλαγμένων τροφίμων, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των διαπραγματεύσεων με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων.

    Newsroom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @στο προβατ του καραμαν/αλη
    αν ξεναγραψεις για τον χουντρουκολ θα βαλω το λκοσκυλο'μ την θεκλα να ρευτει στ'αυτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ,ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΕ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;
    ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...πάλι με κολάν και στριγκακι βγήκε ο ανώμαλος ;

    Ο "ΑΝΤΡΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΛΑΝ.
    Τ΄ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕ ??
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ??
    ΑΙΣΧΟΣ !!
    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ??

    Χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kentrinews.gr, λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και πίσω ακολουθούσαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και κάποιοι άλλοι σε..δύο μοτοσικλέτες.

    Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά : «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα.

    Ο Παπανδρέου , σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο.

    Βέβαια, μία που κατέβηκαν και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @12 Αυγ 2011 12:08:00 μ.μ.

    Ο αντρας με τα στενα κολαν

    Ο καρα αλη καρα αλη πουσλιπει το κατι τι
    πες στου Σμαρα να στου πει. Τα χεται χασει
    και οι δυο, ξυλ που το θελεται στου πισνο.
    Μα να κι αλλς ο πδιλακς μι ξεφουσκοτ αλυσιδα
    ιμπpος ιμπpος μας οδγει. Που ινι βρε και του τσιρπα του
    χασουδι να τα βριτ στου τραγουδι. Να ρθει κ' η Παπριγα
    ουε να καιει τ' πιλικουδ χερι χερι με τον μαυροτζαφερ
    να φουναζν ουλοι θα μας κλασται λινουδια του κατιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση