GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα στον Χολαργό ζει με 50 γάτες στο διαμέρισμά της...

Από το  indobserver.blogspot.com Η παραπλεύρως βίντεο-φωτό είναι από γυναίκα της Σιβηρίας που μοιράζεται το σπίτι της με περισσότερε...

Από το indobserver.blogspot.com

Η παραπλεύρως βίντεο-φωτό είναι από γυναίκα της Σιβηρίας που μοιράζεται το σπίτι της με περισσότερες από 100 γάτες.
Στον Χολαργό Αττικής υπάρχει κυρία η οποία στο διαμέρισμα της (μένει στην οδό Μελά) διατηρεί περίπου 50 γάτες!
Προκαλεί μάλιστα εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι...
πριν από λίγο καιρό δεν είχε γίνει σε βάρος της καταγγελία, δεδομένου ότι στην πολυκατοικία της διαμένουν πολλοί ένοικοι μεταξύ των οποίων και ένας δικαστής!
Το εντυπωσιακό για τα δεδομένα της χώρας φαινόμενο , εντόπισε υποψήφιος ενοικιαστής διαμερίσματος της πολυκατοικίας, ιδιοκτήτρια του οποίου ήταν η κυρία με τις …50 γάτες.
Ο άνθρωπος ενοικίασε το διαμέρισμα, υπέγραψε το μισθωτήριο συμφωνητικό, γνωρίζοντας από την ιδιοκτήτρια ότι στο διαμέρισμά της έχει 2-3 γάτες!!!
«Γιατί να με ενοχλούν 2-3 γάτες;» φέρεται να είπε ο ενοικιαστής.
Έλα όμως που στην πορεία η ιδιοκτήτρια του αποκάλυψε ότι έχει…17 γάτες, μέχρι που πληροφορήθηκε από ένοικο της πολυκατοικίας ότι η ζωόφιλη του είπε …ψέματα. «50 γάτες έχει, όχι 17»!!!
Ο άνθρωπος ένιωσε λες και ζούσε κινηματογραφικό θρίλερ!
Μάζεψε τα πράγματά του, σκαρφίστηκε μια δικαιολογία, ακύρωσε το μισθωτήριο συμφωνητικό με την ιδιοκτήτρια και όπου… φύγει –φύγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση