GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι περιφερειάρχες δίνουν τη διέξοδο στους ταξιτζήδες που διακόπτουν την απεργία...

«Παράθυρο» για λήξη των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί άνοιξε σήμερα, καθώς οι αυτοκινητιστές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις δ...

«Παράθυρο» για λήξη των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί άνοιξε σήμερα, καθώς οι αυτοκινητιστές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις δεσμεύσεις που έλαβαν το πρωί από τους περιφερειάρχες, με τον πρόεδρό της Ομοσπονδίας τους Θ. Λυμπερόπουλο να εισηγείται λύση της απεργίας.
Μετά τη συνεδρίαση του ΣΑΤΑ με τους 13 περιφερειάρχες -στην αρμοδιότητα των οποίων έχει περιέλθει η έκδοση αδειών- ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ξεκαθάρισε πως δεν θα υπογραφεί καμία άδεια, η οποία...
 έχει κατατεθεί μετά την απελευθέρωση του επαγγέλματος, αν δεν κατατεθεί ο νόμος και αν δεν προηγηθεί διαβούλευση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι ίδιοι.
Οι περιφερειάρχες δεσμεύθηκαν ακόμη ότι θα ειναι αυτοί οι εγγυητές του διαλόγου που θα ξεκινήσει στο τέλος του Αυγούστου και ζητησαν να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις. Δεν δεσμεύτηκαν ωστόσο για την άρση των διώξεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε βάρος αυτοκινητιστών για παρακώλυση συγκοινωνιών, αντιπαραθέτοντας ότι ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται.
«Ο κλάδος μπορεί να αισθάνεται ασφαλής με τη στήριξη των 13 περιφερειαρχών», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος, συμπληρώνοντας πως «το κλίμα αλλάζει» και πως θα καλέσει έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις προς την κατεύθυνση λύσης της απεργίας.
Αργότερα έγινε γνωστό πως η συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων, ΠΟΕΙΑΤΑ. Προηγήθηκαν δηλώσεις του κ. Λυμπερόπουλου στο ρ/σ Βήμα FM, με τις οποίες έστειλε επίσης μήνυμα εκτόνωσης. «Πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, τις αντοχές μας, να λάβουμε υπόψη ότι κλείνει η Βουλή. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα, αλλά θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χθες οι αυτοκινητιστές είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και το Σάββατο, οπότε επρόκειτο να συνεδριάσει το κλαδικό τους συμβούλιο.

12 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ
    ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο
    ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ..
    ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ______________________________________


    1981. ΠΑΣΟΚ: ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ !
    2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑssΟΚ-ΔΝΤ.

    χέρι- πόδι, με την Κόρη και το Βόδι

    Και με ένα αναμένο ΜΠΑΦΟ Νάααααααααα..!

    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάτοι και οι γελοίοι περιφερειάρχες, συνεπικουρούμενοι από τον Πανμέγιστο Κωλοτούμπα (ενίοτε ακούει και στο όνομα Καρατζαφέρης), που διατείνονται ότι δεν εφαρμόζουν (ή δεν θα εφαρμόσουν) τον νόμο της απελευθέρωσης. Καλό θα ήταν ο Ραγκούσης να τους ξεβρακώσει όλους, φέρνοντας τον εφαρμοστικό νόμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Κάθε περιφερειάρχης που θα αρνηθεί να εφαρμόσει τον νόμο, θα ΠΑΥΕΤΑΙ από τη θέση του. Άντε γιατί πολύ θάρρος πήραν μερικοί σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβερνηση ειναι για γελια, αφου δεν μπορεσε για μια ακομη φορα να τα βαλει με μια ακομα συντεχνια, για να μη γινει ρεζιλι ρυχνει το μπαλακι με στους περιφεριαρχες. Θα παιξει καθηστερηση μεγαλης διαρκειας και το θεμα θα ξεχαστει .Απελευθερωση ενα ακομα ΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαψομαλιά και κιτρινιάριδες '' Τον πούλο '' Σιγά σιγά σας τον χώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΧΩΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΒΟΔΙΑ.Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 Αυγ. 10:29 μμ
    Μήπως είσαι ταξιτζής; Μήπως διαθέτεις μάντρα εμπορίας ταξί; Γιατί είναι φασίστας ο Ραγκούσης ρε σούργελο; Επειδή προσπαθεί να εφαρμόσει το αυτονόητο; Γελοίε! Είτε το θέλετε είτε όχι, το αυτονόητο θα εφαρμοσθεί σε αυτή τη χώρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση. Κανένας περιορισμός, για κανένα, ποτέ και πουθενά. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NAI ΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΧΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΓΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΖΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΗΤΑΝ (ΚΑΚΩΣ) ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΥΡΟ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΑΡΙΦΟΓΛΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΡΙΣΚΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΠΛΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΑΡΙΦΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ταριφόσκυλα, μαλακοταρίφες, τι έγινε;;; Τη φάγαμε τη παπάρα; Τον ήπιαμε κανονικά; Που είναι οι λεονταρισμοί σας; Κοτούλες! Κο-κο-κο-κο-κο-κόοοοοοοο-οοο! Το κάνατε το αυγουλάκι! Ξαναβάλτε το τώρα στο κώλο σας και βγάλτε το από το στόμα. Και μετά φτου και από την αρχή. Σούργελα! Θέλατε και συμπαράσταση από την κοινωνία! Όλα εδώ πληρώνονται. Να που καταλήγει η βρωμερή συμπεριφορά σας τόσα χρόνια στους πελάτες σας, Έλληνες και ξένους. ΚΑΦΡΟΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ! Σκασμός και τσιμουδιά τώρα. Προσαρμοστείτε και βουλώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση