GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Γ. Παπακωνσταντίνου για την εξοχική κατοικία του στη Σέριφο...

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις «τερατώδεις» όπως τις χαρακτηρίζει, «ανακρίβειες» σχετικά με την κατοικία του στη Σέ...

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις «τερατώδεις» όπως τις χαρακτηρίζει, «ανακρίβειες» σχετικά με την κατοικία του στη Σέριφο, κάνει γνωστή σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού της ΝΔ Διονυσίας Αυγερινοπούλου και ο Υπουργός ενημερώνει την βουλευτή σημειώνοντας τα εξής: «Η κατοικία μου στη Σέριφο έχει κτιστεί νομίμως με αριθμό πολεοδομικής αδείας 100/2000 για νέα διώροφη κατοικία με πισίνα. Στο σώμα της οικοδομικής άδειας η πισίνα περιγράφεται ως...
 κολυμβητική δεξαμενή και φυσικά όχι ως υδατοσυλλέκτης. Οι σχετικές οικοδομικές εργασίες, κατά την έγγραφη βεβαίωση της οικείας πολεοδομίας, έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την άδεια, η οποία προφανώς δεν θίγεται από το μεταγενέστερο προεδρικό διάταγμα της Σερίφου».
Ο υπουργός Περιβάλλοντος σχολιάζοντας αναφορά της βουλευτού ότι «το ΣΔΟΕ γνώριζε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε πάρει για υδατοσυλλέκτη και όχι για πισίνα αλλά απέκρυψε τα στοιχεία» απαντά στην κ. Αυγερινοπούλου ότι «το ΣΔΟΕ ασχολείται με παρανομίες που ανήκουν στη σφαίρα όχι του φανταστικού αλλά της πραγματικότητας και συγκεκριμένα επιτελεί σημαντικό έργο στην πάταξη του οικονομικού εγκλήματος μετά από τις θεσμικές τομές με το Ν. 3842/2010 και ιδίως το Ν. 3943/2011 για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».
Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε στην ερώτηση της ότι η κατασκευή πισίνας στη Σέριφο απαγορεύεται και επιτρέπεται μόνο εντός τουριστικών μονάδων και εφόσον η αναγκαιότητά τους έχει διαπιστωθεί από το αρμόδιο υπουργείο. Με τα ερωτήματα που έθετε καλούσε τον κ. Παπακωνσταντίνου να απαντήσει αν ισχύει ότι η συγκεκριμένη κατοικία στη Σέριφο είναι αυθαίρετη, αν η πισίνα έχει κατασκευαστεί με άδεια υδατοσυλλέκτη, αν το ΣΔΟΕ γνώριζε την παράνομη κατασκευή και δεν προέβη στις κατάλληλες ενέργειες και τι προτίθεται να πράξει ο υπουργός για την αποκατάσταση της έννοιας της νομιμότητας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

11 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________________


    1981. ΠΑΣΟΚ: ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ !
    2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑssΟΚ-ΔΝΤ.

    χέρι- πόδι, με την Κόρη και το Βόδι

    Και με ένα αναμένο ΜΠΑΦΟ Νάααααααααα..!

    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!

    ξεκινησαν ενα χρονο πριν tiσ απολυσεις!!!!κλεφτες και απατεωνες...
    να λογοδοτησουν τωρα οι κοπριτες του ΠΑ-ΣΟΚ που απελυσαν δημοσιους υπαλληλους!!!
    1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
    2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΗΝΗΣ (LOL).
    3.ελισαβετ γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!!!

    ΟΜΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε . Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Δήμας, ο Γραμματέας του Σωματείου Νίκος Παραμάνας και έπειτα ακολουθεί ο Βασίλης Βράκας, δεν έβγαλαν άχνα ...Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Την ζημιά την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re lamogio poy ta vrikes ta lefta re?
    ego mia zoi stin oikodomi kai meno sto noiki..
    palio kleftare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΙΤΕ ΞΥΠΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ;ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΣΟΚΟ,Η ΒΙΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΣ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ.Ο ΠΑΠ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΑΣΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Η ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛ.....ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ......ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ....ΟΙΚΟΔΟΜΕ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ....ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόβεται το τεμπελιό ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ;
    Μάλλον όχι...

    Στη Σέριφο βρίσκεται για "ολιγοήμερες" διακοπές, ο ΓΑΠ μαζί με τον Παπακωνσταντίνου... θα ακολουθήσουν άλλες "ολιγοήμερες" σε καμιά Κρήτη, ξέρετε στο παράνομο ξενοδοχείο
    (έχουν αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία) της γυναίκας Σηφουνάκη,
    και θα ακολουθήσουν ακόμα μερικές "ολιγοήμερες" σε κανά άλλο νησί...

    Κατά τ' άλλα άφησε πίσω του τα τέρατα της πολιτικής Ραγκούση, Λοβέρδο να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα, και ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργος Παπανδρέου: Διακοπές στην πολυτελή έπαυλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στο σπίτι του κολλητού του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στη Σέριφο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου παραθερίζει άπό χθες Πέμπτη στην πολυτελή πέτρινη έπαυλη που νοικιάζει τους θερινούς μήνες ο υπουργός του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάνω από 6.000 ευρώ την εβδομάδα !

    Έχοντας ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις διακοπές του στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, νησί με το οποίο έχει στενότατη σχέση ο άλλος υπουργός που δέχεται τα πυρά όλης της Ελλάδας, ο Γιάννης Ραγκούσης ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε για λίγες ώρες μόνο στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, την Τετάρτη για να δει την ομάδα πόλο γυναικών και στις τέσσερις το απόγευμα, έφευγε με προορισμό το αγαπημένο του νησί των Δυτικών Κυκλάδων, την ωραία Σέριφο.

    Στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντα και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας. Εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το «Speedrunner»
    (αν και οι κάτοικοι του νησιού επιμένουν ότι «άκουσαν» την άφιξη του με ελικόπτερο), που πραγματοποιεί τη διαδρομή Πειραιάς – Σέριφος – Σΐφνος – Μήλος, ξόδεψε περί τα 65 ευρώ το άτομο για μια θέση VIP και 58 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που μετέφερε.
    Το κανό, άλλωστε, θεωρείται ακόμα αποσκευή !

    Γνωστός για τη δεινότητα του στην κολύμβηση, και ουχί μόνον όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ, ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Εθεάθη λοιπόν -παρά την αδυναμία του στην παραλία Λια του νησιού- να κολυμπάει κατά την προ-ηγούμενη παραμονή του στο νησί στον Πλατύ Γιαλό, συνοδεία βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος και σκάφους.

    ΑΥΤΑ....! ..θνητοί, φόρου Ζωής υποτολείς Ιθαγενείς άχρηστοι και διεφθαρμένοι, συν τεμπέληδες.
    .λαμόγια φοροκλέφτες Έλληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΤΙ ΦΟΥΡΝΙΑ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 12.35 ΤΕΜΠΕΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ; Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΗΝ ΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΚΤΟΡΕΣΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΡΟΡΑ;ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΕΒΓΑΖΕ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση