GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνικές υποκλοπές...

Από το  aioakimides.posterous.com Η υπόθεση παρακολούθησης  των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και υπουργώ...

Από το aioakimides.posterous.com
Η υπόθεση παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και υπουργών της κυβέρνησης του ενώ είχε βαλτώσει, τελικά ύστερα από την ενεργοποίηση του νυν υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και την επιστολή που είχε στείλει πριν από περίπου δέκα μήνες, με την ιδιότητα, τότε, του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζητώντας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε τη συνέχιση της έρευνας, φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της. Η προηγούμενη κυβέρνηση εκτός του ότι ήταν...
το θύμα αυτής της υπόθεσης και παρά την εντυπωσιακή επικοινωνιακά αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών τότε, 11 μήνες αφότου είχαν ενδείξεις ότι παρακολουθούντο, δεν κατάφερε ποτέ να ρίξει φως στην υπόθεση με αποτέλεσμα να επέλθει παραγραφή. Αδυναμίες στην πρόληψη - διασφάλιση απορρήτου συνδιαλέξεων - αδυναμίες στην αναζήτηση των υπευθύνων και τον καταλογισμό ευθυνών και τελικά αδυναμία στο να πουν απερίφραστα την αλήθεια στον ελληνικό λαό ήταν από τις βασικές αδυναμίες της προηγούμενης διακυβέρνησης.

11 σχόλια

  1. Η δικαιοσύνη ποτέ δεν ρώτησε του μηχανικούς έλληνες της Intracom και της SIEMENS που γράφουν το λογισμικό για κέντρα αν τα παραμύθια του Βουλγαράκη και των άλλων λαμογιών στέκουν. Ποτέ δεν ήθελαν την αλήθεια. Βγήκαν τότε εμπειρογνώμονες από τα πανεπιστήμια και έλεγαν την μια μαλακία μετά την άλλη για να καλύψουν τις υποκλοπές. Σήμερα τουλάχιστον θα ρωτηθεί κανένας που εργάζεται σε αυτά τα κέντρα τι ακριβώς συμβαίνει και πως συμβαίνει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μιά ξεφτίλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ακόμη και τριτοκοσμική, θα είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.
    Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ο Εισαγγελέας να κάνει τη δουλειά του μόνον κατόπιν εγράφου από κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο.
    Πού ζεί; Σε γυάλινο κλουβί ;
    Πότε στην Ελλάδα παρενεύει ένας (1) Εισαγγελέας και τιμώρησε για κάτι. ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας Καραμανλής πολεμήθηκε άγρια,
    σπιλώθηκε,δέχτηκε ύπουλα χτυπήματα,
    αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει σημείο αναφοράς.Είναι ο αληθινός ηγέτης της ΝΔ και ο μόνος που μπορεί να επανενώσει την Κεντροδεξιά.
    Ξανάρχεται η ώρα του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.20# Μαλλον σωστα το επιασες το θεμα!! ολη η φασαρια γινεται για να επιστρεψει στην βαση του ο Ξεκούραστος (απο τους πολιτικους φυσικα που το εκμεταλευονται και οχι απο την δικαιοσυνη η οποια κανει καλα την δουλεια της οταν την αφηνουν οι πολιτικοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.37# Και για σενα θα κανει καλα την δουλεια της η δικαιοσυνη και θα σε τσακωσει καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αμερικανική πρεσβεία πίσω από τις παρακολουθήσεις του Κ. Καραμανλή.
    &
    ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟY: ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    __________________________________
    A KILLER IN FRONT OF ME !

    ΤΟ “ΠΑΛΙΚΑΡΙ” ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ.

    Αρκετός κόσμος αναρωτιέται μα καλά γιατί ο Γιωργάκης ανέχεται τον Πάγκαλο ;
    Έναν κοντόχοντρο, πρωτόγονο άνθρωπο που δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει ;
    Τι σχέση έχει ο FIT Γιώργος με αυτόν ;;
    Είναι πολύ απλό φίλε αναγνώστη.

    Ο Πάγκαλος, αντιπροσωπεύει το αληθινό, το πρωτόγονο μίσος που ρέει μέσα στις φλέβες του Γιώργου. Μοιράζονται το μίσος.
    Ένας μίσος ταυτόχρονα εν θερμώ, και εν ψυχρώ, πραγματικό και μοχθηρό. Όταν ο Πάγκαλος βρίζει τους Έλληνες, ο Παπανδρέου θεωρεί –γελώντας ότι με αυτό τον τρόπο ο Πάγκαλος εξιδανικεύει δηλ, τους υποβιβάζει.

    Όταν το παχύδερμο ο Βενιζέλος μιλά για στρατιωτική πειθαρχία, πίσω από τα έδρανα της Βουλής ο Γιωργάκης το παιδί της αλλαγής γελά χαιρέκακα. Όταν ο αιμοσταγής υπουργός Παπουτσής αφήνει αίμα και ξυλοδαρμούς πίσω του τα διαπράττει με επίγνωση.
    Άρα ;;;
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

    ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
    Έχουμε να κάνουμε με έναν αποκρυφισμό της κακίας .
    Μια επίκληση στο μίσος και στο ψέμα όπου μπορούν να κυριαρχούν.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Οι επενδυτές......________________
    Η Αμερικανική πρεσβεία πίσω από τις παρακολουθήσεις του Κ. Καραμανλή

    Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθηνά βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων την περίοδο 2004 - 2005, καταδεικνύει η εισαγγελική ερευνά.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η σύνδεση των τεσσάρων από τα 14 κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής, είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας.

    Εκτός από τον κ. Καραμανλή, παρακολουθούνταn ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, ο αρχηγός της αστυνομίας, υπουργοί και δεκάδες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και το…τέρας" ___________________

    Άλλη μια σοφή δήλωση ΓΑΠ:
    "Ο Καραμανλής δεν μπορεί να παριστάνει το θύμα των υποκλοπών διότι είναι θύτης". !

    «Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι θύμα»
    Οξύτατη επίθεση εναντίον του Κώστα Καραμανλή προσωπικά, για το θέμα των υποκλοπών, εξαπέλυσε χθες από το Λασίθι ο Γιώργος Παπανδρέου, διατηρώντας το θέμα στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας και της αντιπαράθεσής του με τη Νέα Δημοκρατία.

    «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να παριστάνει το θύμα διότι είναι θύτης, δεν μπορεί να αυτοθυματοποιείται», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινοβραδινή ομιλία του στην Ιεράπετρα.
    «Η υπόθεση των υποκλοπών αποτελεί για μας τους δημοκράτες κορυφαίο πολιτικό ζήτημα, κορυφαίο ζήτημα για την προστασία του Ελληνα πολίτη, για την προστασία της δημοκρατίας, για την προστασία της ασφάλειας της χώρας μας», είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Τα ερωτήματα που έχουμε θέσει παραμένουν αναπάντητα. Ποιοι παρακολουθούσαν; Ποιους; Ποια είναι τελικά η λίστα; Πού είναι τα προϊόντα της παρακολούθησης; Πώς προστατεύεται η ασφάλεια της χώρας;

    Ποιος ήξερε τι πριν από τις 10 Μαρτίου; Γιατί αποκλείστηκαν από τη διαδικασία οι θεσμοί της δημοκρατίας, οι ανεξάρτητες Αρχές; Πώς μπορεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Καραμανλής, να εγγυάται την ασφάλεια της χώρας, όταν ο ίδιος δεν έχει καν εμπιστοσύνη στους θεσμούς της χώρας;».

    Και συνέχισε: «Ο κ. πρωθυπουργός γεμάτος εκνευρισμό και αγωνία προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι θύμα. Δεν τον τιμά αυτή η στάση. Δεν ταιριάζει σε έναν πρωθυπουργό αυτή η στάση.

    Θύμα είναι αυτός που δεν μπορεί να αμυνθεί στις απειλές. Αυτός που μόνος είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Τι σας έλειψε, κ. πρωθυπουργέ; Εσείς δεν ορίζετε τα Σώματα Ασφαλείας; Εσείς δεν ορίζετε τις Ενοπλες Δυνάμεις; Εσείς δεν ορίζετε τις μυστικές υπηρεσίες; Τι άλλο χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας σωστά, κ. Καραμανλή; Δεν λειτουργούν οι θεσμοί, το Κοινοβούλιο, η Δικαιοσύνη; Οταν για 11 μήνες προτιμά ο πρωθυπουργός της χώρας να αφήνει τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι δεν είναι θύμα ο πρωθυπουργός. Θύμα γίνονται ο ελληνικός λαός και η δημοκρατία».

    Ηρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια, κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.


    απο. ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/03/2006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΣΚΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΙΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ!!
    Ο Βαου-βαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ?
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΛΙΘΙΕ...ΕΕ..ΗΛΙΘΙΕ 12,08
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΚΑΦΡΕ
    ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση