GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τώρα... τι;;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός  e-mail: prevejohn@yahoo.gr Μετά από το " ξεφούσκωμα " της κίνησης των αγανακτισμένων της πλατεί...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μετά από το "ξεφούσκωμα" της κίνησης των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος όλο και περισσότεροι διερωτώνται αν μας έμειναν τρόποι αντίδρασης ενάντια σε αυτούς που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο μας και μας ρουφούν το αίμα σιγά σιγά.
Βέβαια οι πολιτικοί αυτοί "βρικόλακες" έχουν ακόμα το θράσος και την αναίδεια να επικαλούνται ότι είναι νόμιμοι γιατί είναι "εκλεγμένοι" αλλά ξεχνούν ηθελημένα και απροκάλυπτα ότι η εκλογή τους έγινε με υποσχέσεις (ακούσαμε και την ομολογία του κ. Λοβέρδου για την σκόπιμη παραπλάνηση μας) και προγράμματα που ουδόλως έχουν σχέση με αυτά που εφάρμοσαν, εφαρμόζουν και προτίθεται να εφαρμόσουν στο άμεσο μέλλον. Ένα μέλλον που προδιαγράφεται...
τρομακτικό για εμάς και τα παιδιά μας.
Μια σοφή παροιμία λέει «ουδέν κακόν αμιγές καλού» οπότε πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση μας έδωσε το δικαίωμα να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε πολλά τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν περνούσαν απαρατήρητα. Ένα από αυτά είναι τα ψευτοπροφίλ των έντιμων και των κατιρτισμένων πολιτικάντηδων οι οποίοι υποτίθεται αγωνιούσαν και έτρεχαν για το καλό μας ενώ αποδείχτηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παρτάκηδες του κερατά που το μόνο μέλημα τους ήταν το γέμισμα της τσέπη τους η οποία φτάνει μέχρι τον αστράγαλο τους!!!
Επίσης καταλάβαμε το ρόλο των εναγκαλισμένων με την εξουσία δημοσιογράφων οι οποίοι από ελεγκτές έγιναν συνοδοιπόροι και διαπλεκόμενοι με αυτούς που υποτίθεται έπρεπε να ελέγχουν. Έτσι βιώσαμε και βιώνουμε την καφρίλα τους, το παντογνωστισμό τους και τις Γκεμπελίστικες τακτικές τους.
Όμως το κυριότερο για μένα είναι ότι καταλάβαμε και νιώσαμε τον λάθος δρόμο που είχε πάρει ο καθένας μας ξεχωριστά και είχε να κάνει με τον δίχως όρια καταναλωτισμό, τον οχαδερφισμό και την νοοτροπία του να περνάω εγώ καλά και οι άλλοι ας πάνε να γαμηθούνε!!!
Ζητώ συγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά αυτή ήταν η φιλοσοφία πολλών από εμάς και δεν πρέπει να μας τρομάζουν οι λέξεις. Αυτό που πρέπει να μας τρομάζει είναι η συνεχιζόμενη αδράνεια μας και η μοιρολατρία μας η οποία βοηθάει αυτούς τους "υπαλληλίσκους" να προχωρούν ανενόχλητοι προς υλοποίηση των προσταγών των αφεντικών τους!
Τι κάνουμε λοιπόν; Θα παραμείνουμε αδρανείς περιμένοντας την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση που μας οδηγούν αυτά τα πολιτικά ξόανα;
Όχι φίλες/οι θα πρέπει να αντιδράσουμε κλιμακωτά και με όλα τα μέσα μια και δεν έχουμε πλέον τίποτα να χάσουμε σε σχέση με το ζοφερό μέλλον που μας υπόσχονται.
Ευελπιστώ και περιμένω ότι μέσα από όλο αυτό το ομιχλώδες τοπίο θα ενεργοποιηθούν και θα βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι οι οποίοι πρώτα απ' όλα δεν θα είναι "επαγγελματίες πολιτικοί" ούτε γόνοι οικογενειών και τζακιών αλλά θα έχουν πολιτική σκέψη που θα βασίζεται στην γνώση, και στο όραμα να οδηγήσουν την πατρίδα μας μπροστά!
Μια πρώτη "άμεση" αντίδραση μας θα πρέπει να είναι το να παρακολουθούμε το "Κίνημα δεν πληρώνω" και να συμμετέχουμε όπου μπορούμε όπως και να περιορίσουμε τις αγορές μας στα απολύτως απαραίτητα υποστηρίζοντας με θέρμη τα ελληνικά προϊόντα.
Επίσης επιβάλλεται η παντελής αποχή μας από τον τζόγο που μας πλασάρουν μανιωδώς. (ΟΠΑΠ, ΛΟΤΤΟ, ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ κ.τ.λ.)!!!
Φίλες/οι ο πόλεμος τους πρωτίστως είναι οικονομικός και σε πρώτη φάση!... θα πρέπει να τους απαντήσουμε ανάλογα και να είστε σίγουροι ότι θα τους "τσούξει" πολύ!!!

6 σχόλια

  1. Να έχει κι άλλους έξυπνους σαν και σένα ο μπαμπάκας σου; Τράβα αλλού για ψάρεμα, φίλε! Μάζεψε τους φίλους σου και τραβάτε κατά Ραφήνα μεριά να διαδηλώσετε σε κείνον που με την παρέα του έφτασε τη χώρα στον γκρεμό και έστριψε με μικρά πηδηματάκια όμορφα κι ωραία και άφησε εσένα και τους όμοιους του να μας πουλάτε σωτηρία, ως δήθεν ακομμάτιστος και αγνός πολιτικός μη "πολιτικός" σα δεν ντρέπεσαι.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε το αιμα που σουπιανε λαμογιο.Απλως εχασες την κουταλα και προσπαθεις να την παρεις πισω παιζοντας το ανενταχτος αγανακτισμενος.ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που το είδατε το ξεφούσκωμα του κινήματος των αγανακτισμένων κύριε Πρεβενιέ; Ο ήλιος του αυγούστου χτυπάει κατακέφαλα, ε; Μάλλον εσείς έχετε παραφουσκώσει, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει.
    Για όλα.
    Το οφείλει στους πολίτες που τον πίστεψαν,αλλά και σε όλους τους πολίτες της χώρας.
    Η ιστορία ήδη αρχίζει και τον δικαιώνει.
    Οι αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη χώρα ξετυλίγονται σαν το κουβάρι.
    Δεν έχει πλέον νόημα η σιωπή.
    Πρέπει,οφείλει,να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
    Να συμμαζέψει τα πράγματα στην παράταξη που έχει κοπεί στα τρία και πελαγοδρομεί περιμένοντας να πέσει το Πασόκ λες και είναι κανα ώριμο φρούτο.
    Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει προοπτική νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγαινε στο καλό κ.Πρεβενιέ.
    Εάν προτρέπεις τους πολίτες να μην πληρώνουν, όταν θα έρθουν οι "δικοί" σου δεξιοί-αδέξιοι και παντελώς ανίκανοι, δεν θα βρουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία.
    Τότε ο γκρεμός του Ζαλόγγου, θα είναι η "λύση" για τους απελπισμένους!...
    Αυτό θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρίν απ'ολα θέλω να κάνω έκκληση στον διαχειριστή του blog να σταματήσει αυτή την ασυδωσία που συντελείται καθημερινά κυρίως απο τους σκερβελέδες της οδού Ιπποκράτους οι οποίοι με τα γνωστά κλισέ, τα εμετικά τους κλισε εχουν μετατρέψει το blog σε χαβούζα.Λοιπόν αει στο διάβολο τσανακογλύφτες του κερατά έχετε τελειώσει και εσείς και ο πανηλίθιος αρχηγός σας.
    Πάμε πλατεία τώρα.
    Οι πλατείες και κυριώτερα η πλατεία Συντάγματος έκανε τον πρώτο κύκλο της -ενδεχομένως να υπάρξει και 2ος κύκλος στο άμεσο μέλλον αλλά μπορούμε να πούμε ο πρωτος κύκλος πλατεία έκλεισε.Συμμετείχα στην πλατεία από την πρώτη ημέρα.Είδα τις πολλες προσπάθειες ποδηγέτησης που έγιναν φυσικά αυτό το περίμενε να γίνει ο καθένας μας και το θετικό είναι οτι δεν κατόρθωσαν να την καππελώσουν.Παμε τώρα στο τι άφησε πίσω της η πλατεία.
    Πολυς ο κόσμος που πέρασε απο εκεί.
    Σίγουρα ξεπέρασε το 1 με 1.5 εκατομ διότι ο κόσμος δεν ήταν στατικός αλλά εναλασσόταν και φυσικά συντασσόταν με συνθημα [[ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ ΕΔΩ]] ,[[ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ]] [[ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ...]] ,και η μούτζα προς την μεριά του κοινοβουλίου.Ηταν πολιτικές θέσεις.
    Ολοι αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι κατέβηκαν απο το τρένο.Ολοι αυτοί οι άνθρωποι καταδίκασαν όχι συλληβδην και άδικα όλο το πολιτικό προσωπικό όλων των κομμάτων αλλά δικαίως και καλά έκαναν.
    Αφησε λοιπόν σπόρο πίσω της η πλατεία.
    Ηδη είχαμε γεννητούρια νέων μετώπων αντίδρασης τον τελευταίο καιρό και άλλα κυοφορούνται.Ο καθένας μας ασ σταθμίσει τις ευθύνες του και ας οργανωθεί όπου αυτός νομίζει.Νάστε σίγουρος ότι θα γίνει ,θα περνάει μέσα απο οργανωμένη αντίδραση όχι πια στα κουτουρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση