GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πρέπει να κάνει άμεσα η πολιτεία για το νέο κοιμητήριο στην Γλυφάδα...

Από τον Πέτρο Δουδέση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'' ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Αναφορικά με το ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ''
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Αναφορικά με το θέμα κατασκευής νέου κοιμητηρίου στη Γλυφάδα, κλιμάκιο του συλλόγου μας βρέθηκε στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής για την καταγραφή της κατάστασης. Αντιλαμβανόμαστε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στο Δήμο της Γλύφάδας με το ένα και μοναδικό κοιμητήριο της πόλης να είναι κορεσμένο και κατανοούμε απόλυτα τον πόνο και την αγωνία των συμπολιτών μας που χάνουν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο και δυσκολεύονται στη διαδικασία της ταφής.
Η πολιτεία οφείλει να σεβαστεί τους δημότες της Γλυφάδας και να διευθετήσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα. Με τον ίδιο σεβασμό όμως οφείλει να υπερασπιστεί και...
 το οικοσύστημα του Υμηττού που συνεχώς υποβαθμίζεται .Το κοιμητήριο κατασκευάστηκε στις καμένες εκτάσεις του Υμηττού, κηρυγμένες ως αναδασωτέες στην Α ζώνη απόλυτης προστασίας.Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός τέτοιου έργου είναι μεγάλες ,συνεπώς πρέπει να κατασκευαστεί σε κατάλληλο χώρο, που να πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές,με σωστή υποδομή και κατόπιν σοβαρών μελετών και νομίμων διαδικασιών.
Θεωρούμε λοιπόν,πως το θέμα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από την πολιτεία,να ευρεθεί νέος χώρος για το κοιμητήριο της πόλης και να διασφαλιστεί η προστασία του οικοσυστήματος του Υμηττού από κάθε είδους χρήσεις και διεκδικήσεις καθώς αποτελεί σημαντικότατο ορεινό όγκο της Αττικής.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ''

1 σχόλιο

  1. Μήπως ήρθε η ώρα να μπεί μια τάξη με τα νεκροταφεία;
    Αρκετά χρήματα έβγαλαν και βγάζουν (τα περισσότερα μαύρα),οι παπάδες,τα κοράκια,οι λουλουδάδες,οι μαρμαράδες,οι καφετζήδες και οι δήμοι.
    Αρκετά με τα κάθε λογής λαμόγια και συμμορίες που λυμαίνονται τους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση