GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται παγκόσμιο κραχ;...

8 σχόλια

  1. μπραβο.....!!!!
    Τώρα και τα Άστρα... μετά την Μαστούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς ρωτάς? Τ΄άστρα τι λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον Χρ. Μοιχαηλίδη: Δευτερα 1 Αυγούστου 2011
    Η πρόοδος του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού, ήτοι η έξοδος αυτού εκ του ιερού Παλατιού εις την Πόλιν. Των αγίων Επτά Μαρτύρων Παίδων, των Μακκαβαίων Αβείμ, Αντωνίου, Αχείμ, Γουρίου, Ελεαζάρου, Ευσεβωνά και Μαρκέλλου, της μητρός αυτών Σολομονής και Ελεαζάρου (†166 π. Χ), του διδασκάλου αυτών. Των εν Πέργη αγίων Εννέα Μαρτύρων : Αλεξάνδρου, Άττου, Ευκλέου, Κατούνου, Κινδέου, Κυριάκου, Λεοντίου, Μηναίου και Μνησιθέου. Μαρτύρων: Θεοδώρου, Κηρύκου, Μηναίου, Μήνου, Πάπα του Νέου και Πολυεύκτου. Οσιομάρτυρος Ελέσης, της εν Κυθήροις. Οσίων Τιμοθέου επισκόπου Προκοννήσου, του θαυματουργού και Αντωνίου του Νέου, του εν Βερροία.

    Πρωτη ημερα της Νηστειας του Δεκαπενταύγουστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε μαλακα ανωνυμε 1,56 τι πίνεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.56
    Ξυπνα μαλακα ώρα για υπνο.

    Προλαβες και πηρες φουντα; δεν ειναι για χορταση αφου βλέπεις σε χαλαει με το μαλακό, το αφήσανε ελευθερο δεν χρειαζεται βιασύνη λιγο λιγο για να μπορείς να βλέπεις κιολας.

    Αρε πασοκοσκυλο κατι μαλακες σαν και εσενα φερανε εδω τον τοπο κατι ρεμπεσκεδες κομματοσκυλα του κερατα καταντησατε την Ελλαδα μπορδελο.

    Να πας να τα πεις αυτά ρε καραγκιοζοπαιχτη σε αυτούς που βαλανε τα σπιτια τους ενεχυρο για να αγοράσουν μια θέση εργασίας ρε πατσαβουρα παλιοτραχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτη ημερα της Νηστειας του Δεκαπενταύγουστου

    5 Αυγ 2011 1:49:00 μ.μ.

    Και έχεις ήδη χτυπήσει στρόφαλο.
    Φάε κάτι να στανιάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.32 άστα να πάνε.
    Μπάφοι,Pro,μπάλα,Τζούλια,ριάλιτι,
    άστρα...και όποιος ξεφύγει από αυτά έστω και για λίγο και πάει σε καμιά πλατεία να φωνάξει για τη φτώχεια,
    την ανεργία,το ξεπούλημα της χώρας...
    ε τότε υπάρχουν και οι φρουροί της δημοκρατίας τα ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση