GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μυαλό του Κώστα Καρτάλη...

Από το  volospress.blogspot.com Τί σκέφτεται άλλωστε το μυαλό του Κώστα Καρτάλη και επιμένει τόσο να γίνει υφυπουργός; Για δείτε...6 από ...

Από το volospress.blogspot.com
Τί σκέφτεται άλλωστε το μυαλό του Κώστα Καρτάλη και επιμένει τόσο να γίνει υφυπουργός;
Για δείτε...6 από αυτά...
1. Ο Κώστας Καρτάλης θύμωσε. Δε μπορεί να χωνέψει ότι βρίσκεται σε ένα κόμμα με την πολιτική του οποίου διαφωνεί και μάλιστα δημόσια και η σιωπή του δεν εξαγοράζεται με καμία θέση.
2. Ο Κώστας Καρτάλης βλέπει ότι το τοπίο αλλάζει στη Μαγνησία με την έλευση του Απόστολου Παπατόλια στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Θεωρεί βέβαιη την εκλογή Παπατόλια και θέλει η δεύτερη θέση (όχι στην κατάταξη απαραίτητα) να είναι σίγουρα δική του και όχι της νυν αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση.
3. Οι βουλευτές δεν έχουν πλέον καμία αρμοδιότητα. Κανείς δεν...
τους υπολογίζει και τίποτα δε μπορούν να κάνουν. Ούτε καν ρουσφέτι... Αν όμως γίνει υφυπουργός ο Καρτάλης ξέρει ότι θα μπορεί να αποδείξει ότι δίκαια οι Βολιώτες τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν πρώτο ακολουθώντας τα βήματα του Θανάση Νάκου που προσέφερε πολλά στη Μαγνησία.
4. Είναι για δεύτερη τετραετία πρώτος σε ψήφους βουλευτής Μαγνησίας και πιστεύει ότι αυτό πρέπει να αναγνωριστεί.
5. Έχει εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μετριοπαθής και πιστεύει ότι πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν του ο πρωθυπουργός.
6. Ξέρει ότι η προτίμηση στον Βενιζέλο στη δύσκολη ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ του στοίχισε, αλλά τώρα που ο Μπένι ήρθε στα πράγματα πιστεύει ότι μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε ... Καρτάλειο ανασχηματισμό!

4 σχόλια

  1. Καθε ηλιθιος θελει και θεση,να αλλος ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πειτε του Καρτάλη να γραφτεί στη ΝΔ, τα προσόντα του για κεί είναι, αφου θαυμάζει και το Νακο,

    ξενοδοχειάς να γίνει να κονομίσει και να μην παει χαμένη η πείρα!!

    απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


    Υ.Γ.

    Παπατόλια και ξερό ψωμί, μόνο βλάχοι αρμοζουν στο Βόλο, καράβλαχοι απο Περιβόλι μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ 2.38 ΒΛΑΧΟ ΠΑΣΟΚ..ΤΟΥ lIFE STYLE
    ΛΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΛΙΩΤΗ ..ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση