GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φύτρωσαν χασισόδεντρα στο πάρκινγκ του "Ελ. Βενιζέλος";...

Από το  blog.gr Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν απόψε το βράδυ στο πάρκινγκ μακράς διαρκείας του...

Από το blog.gr
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν απόψε το βράδυ στο πάρκινγκ μακράς διαρκείας του...
αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος

και συγκεκριμένα κοντά στη φυσούνα που οδηγεί στις αναχωρήσεις του αερολιμένα.

Όπως βλέπετε στα παρτέρια της περιοχης Β και συγκεκριμένα στις σειρές 1 και 2 έχουν φυτρώσει δεντρύλια που μοιάζουν με ποικιλία χασίς, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αρχών και της αστυνομίας.

Προφανώς κάποιος θεριακλής επιβάτης ξεφορτώθηκε σπόρους στα παρτέρια πριν περάσει τους ελέγχους του αεροδρομίου.  Εκτός αν πρόκειται για φυτό που μοιάζει τόσο πολύ.

7 σχόλια

  1. ΑΛΛΑΧ.....ΘΑΥΜΑ....

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ.
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΑΝ
    ΧΘΕΣ ΤΑ ΑΠΟΠΙΝΟΙΚΩΠΟΙΗΣΑΝΕ ..ΜΩΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ μια γλαστρα στο μπαλκονι
    ανα ατομο... Οχι 2 !!! ....ετσι ??

    Θα ειναι παραβαση .!!!
    Χαχαχαχα

    τον Σεπτεβριο ολοι μπαφιασμενοι και δεν θα καταλαβαίνουν τι τους
    γινετε .!!!

    Και το ΜΠΑΦΟΚ θα ξεπουλα την ΠΑΤΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ χωρις προβληματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχουν φυτέψει γιά χρήση των επιβατών,που ζαλίζονται!
    Πού να τρέχεις τώρα γιά δραμαμίνες...Μαστουρώνεσαι πριν πετάξεις (γι' αυτό είναι στις αναχωρήσεις) και στο ταξίδι πετάς!!! Γι΄αυτές τις υπηρεσίες το "Ελ.Βενιζέλος" είναι το ακριβότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν ντρέπονται, δεν τους έχει μείνει τσίπα ντροπής; Έχουν λεηλατήσει τον τόπο, δεν τολμούν να κάνουν αυτό που τους πρότεινε ο Γάλος ευρωβουλευτής να εξετασθεί το πόθεν έσχες από τα 600 δις και βέβαια δεν το τολμούν διότι θα αποκαλυφθούν τι φάγανε από τον τόπο.Και βρήκανε την λύση να μαστουρώνει ο κόσμος με τις ευλογίες τους, να χαθεί η λογική από την μαστούρα και να δρουν ελεύθερα
    Είναι επικίνδυνη αυτή για τον τόπο,
    πρέπει να απομακρυνθούν από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΚΥΛΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΎ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΤΑ ΦΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΣΑΛΑΜΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΥΦΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΎΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ.

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ; ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΟΛΟΙ;

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΜΑΚΡΙΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΙΡΗ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=_XygHmTwWwk&feature=autoplay&list=PL566EEE7870791A9D&index=10&playnext=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση