GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φτάνει που...

Γράφει ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ  Λέκτορας Παν/μίου Πάτρας Κύριε « πρωθυπουργέ », Δεν φτάνει που συστηματικά και ανενδοίαστα μας εξα...

Γράφει ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 
Λέκτορας Παν/μίου Πάτρας
Κύριε «πρωθυπουργέ»,
Δεν φτάνει που συστηματικά και ανενδοίαστα μας εξαπατάτε και μας προσβάλλετε.
Δεν φτάνει που τόσο ανεύθυνα δοκιμάζετε τις αντοχές μας και μας οδηγείτε στην απόγνωση και την απελπισία.
Δεν φτάνει που σχεδιασμένα σπέρνετε τον τρόμο για να περνάτε τα κρυψίβουλα σχέδια σας.
Δεν φτάνει που μας φτάσατε στην...
χρεοκοπία και τόσο κοντά σε εθνική ταπείνωση και ντροπή.
Δεν φτάνουν λοιπόν όλα αυτά, αλλά και τα χειρότερα που καταφθάνουν, έρχεστε και για το φτηνό άλλοθι των αποτυχιών σας να βρίζετε και να κατηγορείτε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά πως τάχα δεν σας βοηθούν στο.εθνοσωτήριο!! έργο σας.
Να βρίζετε και να κατηγορείτε με χιλίων πιθήκων το γνώρισμα την Νέα Δημοκρατία ότι δεν σας στηρίζει, όταν εσείς ο ίδιος-αν θυμάστε, σαν αντιπολίτευση ήσαστε κάθε μέρα λάβρος και όρθιος στα κάγκελα χωρίς ούτε ένα «ίσως» να έχετε ψελλίσει ποτέ στις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε η κυβέρνηση Καραμανλή, την οποία με τόση μανία πολεμήσατε.
Και μετά απ' όλα αυτά να εκλιπαρείτε δήθεν πατριωτικά αλλά και να σπεκουλάρετε μαζί στην εθνική «συναίνεση», που και αυτή την εννοείτε μόνον σαν συμφωνία των άλλων σε αυτά που έχετε προαποφασίσει με τους περίεργους και ύποπτους εξωθεσμικούς και εκτός πατρίδος συμβούλους και συνομιλητές σας, που ετοιμάζονται για το μεγάλο πλιάτσικο της εθνικής μας περιουσίας.
Και από πάνω τολμάτε να θριαμβολογείτε ο μοιραίος για την τεχνητή και τοξική ίσως πρόσκαιρη ανάσα που πήρε η διασωληνωμένη στην εντατική οικονομία μας στην τελευταία σύνοδο κορυφής, όπου και εκεί ως ωσεί παρών κατατροπώσατε τους κερδοσκόπους της σύγχρονης καπιταλιστικής κόλασης !!
Κύριε «πρωθυπουργέ», της εξαπάτησης, της φτώχειας και του τρόμου, αυτός ο περήφανος λαός θα είναι εδώ στη θέση του και μετά από σας.
Και να είστε βέβαιος πως όταν θα κάνει τον λογαριασμό, με τραχιές κουβέντες και σε γκρίζο φόντο θα γράψει για τα έργα και τις ημέρες σας.
Και ακόμα περισσότερο να είστε βέβαιος πως σκληρά θα γράψουν και τα κομματικά σας στελέχη, αλλά και οι βουλευτές σας ακόμα τους οποίους με εκβιασμούς, με παραπλανήσεις και με φτηνά ταξίματα εξαγοράζετε και εκμαυλίζετε, υποχρεώνοντας τους να σιωπούν, να υποτάσσονται και να ενδίδουν, αλλά και φοβισμένοι και συνένοχοι να κρύβονται από την κοινωνία.
Όταν μάλιστα άλλα σκέφτονται και νοιώθουν κατά βάθος, ζώντας έτσι ένα πρωτόγνωρο ψυχολογικό δράμα στην τραγική πολιτική αμφιθυμία που τους φτάσατε.
ΝΑΙ, έχουν θυμό αυτές οι σκέψεις κύριε «πρωθυπουργέ» --και συγχωρήστε μου τα εισαγωγικά, που μόνος σας έχετε βάλλει.
Έχουν θυμό και αγωνία, αλλά μαζί και απόφαση, πως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και με όλες μας τις δυνάμεις θα σας εμποδίσουμε να κατεδαφίσετε την χώρα μας και να ταπεινώσετε κι' άλλο τον λαό της.
Γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε πλέον κύριε Παπανδρέου σ' αυτόν τον βασανισμένο και περήφανο τόπο που είναι ποτισμένος με αίμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας και που αγριεύεται πολύ όταν κι' από πάνω σας ακούει κάθε τόσο να μας μιλάτε.για την «παγκόσμια διακυβέρνηση».
Κρύβοντας μας όμως πονηρά, όπως έχετε συνηθίσει, πως έτσι καταργούνται τα Έθνη-κράτη και ομογενοποιούνται οι λαοί που μετατρέπονται σε άρριζους χωρίς κληρονομιά πληθυσμούς και οι πατρίδες τους σε γεωγραφικούς προσδιορισμούς οικονομικής μόνον αξίας και λεηλασίας.

12 σχόλια

  1. Εμ, έχει δίκιο ο Λέκτορας!!

    Και Πασόκος νάναι ο άνθρωπος, τι να του πεί;;

    Ότι έχει άδικο;;
    Δε γίνεται...

    Ο Κουρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΤΟΚΟΙ
    που ΔΥΣΤΥΧΩΣ γράφουν και ΕΔΩ !!!

    Γλοιώδες-γελοίο ή ανέκδοτο ;

    Το παρακάτω είναι δήθεν "ρεπορτάζ" του ΒΗΜΑΤΟΣ από τις Βρυξέλλες... δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την αντικειμενική γελοιότητά του που το καταντά ανέκδοτο... ο γλοιώδης που το έγραψε λέγεται
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ________________

    και πρέπει να είναι πολλά κιλά ΠΑΣΟΚος.

    Απολαύστε τον
    Γ. Παπανδρέου: «Τι θέλετε ;
    Να πουλήσω την Πελοπόννησο ;»:

    ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΩ ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΣΤΟΚΕ.
    Μετά τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά και τον Παπαφλέσσα, ο Γιώργος ξανά έσωσε την Πελοπόννησο

    Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε οι έρημοι....
    Αφού έσωσε την οικονομία, τους μισθούς, τις συντάξεις...αποφάσισε να σώσει την Πελοπόννησο και τα νησιά.
    Οι ήρωες της επανάστασης έχυσαν το αίμα τους και θυσίασαν τη ζωή τους, για να απελευθερώσουν την πατρίδα μας και οι

    Πασοκοσοσιαληστές, ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν μέσα από τα απίστευτα δάνεια και τις εμπράγματες εγγυήσεις...

    Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, μας αγιοποιούν και παρουσιάζουν τον πρωθυπουργό, ούτε λίγο ούτε πολύ ως νέο Κολοκοτρώνη, που κατατρόπωσε τους εχθρούς και αγωνίσθηκε για να μην ξεπουλήσουμε τα νησιά και την Ελληνική γη.
    Σε λίγο θα μας πουν ότι μετά.. τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά και τον Παπαφλέσσα, ο Γιώργος έσωσε την Πελοπόννησο.
    Είναι δυνατόν πρωθυπουργός της Ελλάδας να κάθεται στο ίδιο τραπέζι και να συζητά με τοκογλύφους οι οποίοι θέλουν να υφαρπάξουν ελληνική γη ;;

    Έλεος και αιδώς..
    Αλήθεια κ. πρωθυπουργέ, εκείνος ο νόμος που δεν ΘΑ πουλάγαμε γη, πότε είπαμε ότι θα έρθει στην Βουλή ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια!! Αυτά που λέει ο πρωθυπουργός ΓΑΠ μόνο μαθητές του νηπιαγωγίου τα πιστεύουν. Από αυτούς τους 300 δεν υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να του τα χώσει για να πάψει αυτό το δούλεμα στους νοήμονες Ελληνες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dysthxos minan poli malakes axrhsti deksii akoma blepo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγραψες η γελοιογραφία τα λέει όλα, όχι μόνο αυτό μας την λέει κιόλας χοντρά απο πάνω βγαίνουν κάτι πληρωμένοι ρυπαρογράφοι να μας πούν για δεξιά και για Καραμανλή, μας το παίζει το μεγάλο θύμα μόνο που δέν μας βρίζει γιατί δέν τον δοξάζουμε σάν σωτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dysthxos minan poli malakes axrhsti deksii akoma blepo.

    1 Αυγ 2011 3:10:00 μ.μ.

    Όχι είναι αριστερός ο Γιωργάκης το βουτυρόπαιδο της Εκάλης.
    Τί καβλί απο αριστερούς θα φάτε στις εκλογές ούτε που μπορείς να φανταστείς όλοι ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ θα ψηφίσουν, συνέχισε να βλέπεις εσύ φαντάσματα με δεξιούς δέν θα ξέρεις απο πού να σου έρθει σε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι και να πεις Θρασυβουλα δεν πειθεις.
    Σε επιασε ο πονος επειδη καταργειται
    ο θεσμος του λέκτορα στα πανεπιστημια με τον κανουργιο νομο
    και θα χασεις τη θεσουλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den goustaro touristes exo apotin ellada mas-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χα.._______________________________
    Το όλον ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει
    και άς το ΔΝΤ να κουρεύεται:
    Αναβάλλονται οι συγχωνεύσεις οργανισμών......

    Αναβάλλεται για περίοδο εννέα μηνών η ανακοίνωση του οριστικού σχεδίου της κυβέρνησης για το μέλλον των πολυπρόσωπων οργανισμών.

    Αχχχχχ.. __________________________
    "Αργυρό μετάλλιο" στην ανεργία...
    Η Ελλάδα 2η στην ανεργία στην Ε.Ε
    Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, η χώρα μας έχει την 2η μεγαλύτερη ανεργία, μετά την Ισπανία, στους νέους κάτω των 25 και στις γυναίκες, με 38,5 και 18,6 % αντίστοιχα.
    Διευκρινίζεται ότι η Ελλάδα δεν έχει δώσει στατιστικά για τον Μάιο και Ιούνιο 2011, με αποτέλεσμα τα πιο πάνω στατιστικά να μην είναι απολύτως ακριβή...

    Σίγουρα θα είναι πιο πάνω η ανεργία.
    Ας αναφωνήσουμε ..ΠαΣΟΚ ολε !!!
    ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επικοινωνιακά κόλπα Βενιζέλου με το αυτόφωρο......

    Πρώτα άφησαν τον Σαχινίδη και τον Καπελέρη να διακινούν επί ημέρες ολόκληρες καταστροφολογικά σενάρια για την έναρξη της διαδικασίας του αυτοφώρου από σήμερα σε βάρος όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο, μπας και...πήγαινε να πληρώσει κανείς στην Εφορία μέχρι την Παρασκευή…
    και χθες διέρρευσαν ότι είναι ενοχλημένοι με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους απέναντι στους πολίτες !

    Το επικοινωνιακό κόλπο Βενιζέλου όχι μόνο δεν έπιασε αλλά είχε τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς ο κόσμος εξοργίζεται βλέποντας από τη μια να απαλλάσσονται των κατηγοριών οι μιζαδόροι για τα πράσινα σκάνδαλα της Siemens και των υποβρυχίων και από την άλλη να απειλείται ο μαγαζάτορας με φυλάκιση για πέντε χιλιάρικα οφειλή.

    Κι επειδή ο Βενιζέλος αντιλήφθηκε ότι τέτοια κόλπα δεν περνάνε στην κοινωνία , έβαλε χθες τον Οικονόμου να …διευκρινίσει ότι το μέτρο αφορά μόνο τους μεγαλοοφειλέτες !
    Και τότε γιατί ψήφισαν από 5.000 ευρώ και πάνω ; !!!!!!!!!!!!!!!!


    Ό,τι και να κάνουν το Φθινόπωρο έχει εκλογές.
    Εκτός αν γίνει τίποτα πριν με τους ταξιτζήδες και καεί το σύμπαν τον Αύγουστο.
    Τα πράγματα κινούνται πια στα όρια.
    Αρκεί ένα περιστατικό κάποιο έστω και τυχαίο γεγονός και όλα θα πάρουν φωτιά.

    - Έχουν βάλει εργολαβία το MEGA και τον καραγκιόζη τον πρασινοφρουρό τον Καψή να πετάει λάσπη σε οποιονδήποτε προσπαθεί να αγωνιστεί για το ψωμί του και το ψωμίι των παιδιών του.
    Βλέπουν ό,τι έρχεται καυτός Σεπτέμβρης και έχουν σκυλιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ" ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΑ ΣΚΑΜΝΙΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΟΣΙΑΛΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση