GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγχώνευση απομακρύνει τον κίνδυνο κρατικοποίησης των δύο Τραπεζών...

Του Στέφανου Μάνου Στις 24/8 έγραψα ότι η κυβέρνηση οδηγεί τις τράπεζες σε κρατικοποίηση. Μια εξέλιξη καταστρεπτική για την πραγματική οικ...

Του Στέφανου Μάνου
Στις 24/8 έγραψα ότι η κυβέρνηση οδηγεί τις τράπεζες σε κρατικοποίηση. Μια εξέλιξη καταστρεπτική για την πραγματική οικονομία. Εντύπωση μου έκανε η αντιπάθεια που τρέφουν όσοι με παρακολουθούν για τις τράπεζες. Τα συναισθήματα επισκιάζουν το συμφέρον!
 Η σημερινή πληροφορία ότι Άλφα και Eurobank θα συγχωνευτούν απομακρύνει κάπως τον κίνδυνο κρατικοποίησης για τις δυο τράπεζες αν...
 αφεθούν ελεύθερες να αξιοποιήσουν τις συνέργειες και να μειώσουν το κόστος τους.

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΔΥΟ-ΔΥΟ...
    "Ερχεται ο πρώτος γάμος στις τράπεζες. Tη Δευτέρα ανακοινώνεται η συγχώνευση Alpha –Eurobank"

    ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ..ΦΥΣΙΚΑ !
    Παπανδρέου με Προβόπουλο...(συζητούν για τα τραπεζικά deals) στην Καρδαμύλη

    Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στις Ελιές της Καρδαμύλης βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγό του Αντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα και μαρτυρίες ντόπιων.

    Το βράδυ της Παρασκευής το πρωθυπουργικό ζεύγος έκανε μία βόλτα στην περιοχή και το βράδυ έφαγαν στα Ριτσά. Το πρωί του Σαββάτου ο κος Παπανδρέου αναχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση για να κάνει το μπάνιο του.
    Από το http://www.moriasnow.gr/

    Λέγεται ότι τον είδαν μάλιστα να συνοδεύεται από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο. Δεδομένου... του τραπεζικού deal της Alpha Bank και της Eurobank που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα, η συνάντηση Παπανδρέου – Προβόπουλου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού η συγκεκριμένη συγχώνευση πυροδοτεί εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗ ΣΩΖΕΙ Ο ΣΕΙΧΗΣ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΑΠΟ 25 30 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν 5 χρονια η μετοχη της ALPHA BANK ειχε
    20 ευρω και σημερα εχει 2 ευρω.
    Γκρεμιστηκαν ολα τα ακινητα της ALPHA BANK και εφτασε σε αυτη την εξευτελιστικη τιμη ;

    Την ιδια απορια εχω και για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και για την EUROBANK.

    Η μονη τραπεζα για την οποια δεν εχω αποριες ειναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Όταν ο χρυσος ειχε 400 $ η μετοχη της ειχε 70 €.
    Τωρα που ο χρυσος εχει 1700 $ η μετοχη εχει 20 €.
    Σας φαινεται περιεργο ;
    Κακώς !
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι "ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του χρυσου της Ελλαδας".
    Και απο οτι φαινεται οι κ.κ. "αρμοδιοι" πουλησαν το χρυσο χωρις να ενημερωσουν τον κοσμακη που αγοραζε αραδα την "πιο σιγουρη μετοχη".

    Εδω χρειαζεται να κανει υπερωριες
    ο δημιος για να στρωσει η κατασταση + + + + + + + + + + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΑΝ & ΕΦ`ΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΑΛΛΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ " Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ "? -ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥΜΕ...ΒΕΒΑΙΩΣ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΙΣΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραφετε πως "η συγχωνευση απομακρυνει τον κινδυνο κρατικοποιησης των δυο τραπεζων", οπερ μεθερμηνευομενο σε αλλη γλωσσα -και σε αλλη κοσμοθεωρια- σημαινει πως "η συγχωνευση απομακρυνει τους κινδυνους για τους μετοχους των τραπεζων και διατηρει σταθερο τον βλαπτικο τους ρολο για τους πολλους", δεδομενου πως οι τραπεζες εχουν παψει εδω και χρονια -απο την εποχη του Reagan και της Thatcher που ευνοησαν την ασυδοσια και τελικα της αυτονομηση του χρηματοπιστοτικου lobby απο την πολιτικη- να εξυπηρετουν την πραγματικη οικονομια. Εξυπηρετουν την διογκωση, σε απιστευτο βαθμο, του φανταστικου χρηματος, της bubble economy, που βρισκεται στον αντιποδα της real economy, με αποτελεσμα να κινδυνευει πλεον ολοκληρος ο πλανητης απ' αυτη την μεταμοντερνα μορφη φασιστικης εισβολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΣΕ ΤΡΑΠΑΖΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακουφίστηκες Μάνο;

    το οτι Άλφα και Eurobank θα συγχωνευτούν απομακρύνει κάπως τον κίνδυνο κρατικοποίησης για τις δυο τράπεζες !!!!!!

    Το οτι θα γίνουν κρατικές τράπεζες του Κατάρ δεν σε πειράζει;

    Γέρασες Μάνο και μυαλό δεν έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιλες ρε Μανο το καπιταλιστικο συστημα καταρρει που υποστηριζεις και μας λες μπαρουφες!!!Οπως οταν ησουνα υπουργος το 0+0= 14 ασε ρε Μανο ασχολησου με καμμια γκομενα να ξελαμπικαρεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση