GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ο Κωστής Χατζηδάκης...

Δεν αποκλείει συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης, αν η ΝΔ δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση σε ενδεχόμενες εκλογές, σε συνέντευξή...

Δεν αποκλείει συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης, αν η ΝΔ δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση σε ενδεχόμενες εκλογές, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
«Τα μεγάλα κόμματα πριν από τις εκλογές, διεκδικούν παντού την αυτοδυναμία. Η ΝΔ έχει με το μέρος της τις δημοσκοπήσεις. Αλλά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η εθνική συνεννόηση είναι ...
πάντοτε επιτακτική ανάγκη. Γιατί μπορέσαμε και συνεννοηθήκαμε το 1974 και δεν μπορούμε τώρα;», τονίζει.
Ξεκαθαρίζει δε, ότι αν η ΝΔ δεν συναινούσε στο νόμο για τα ΑΕΙ θα κατέγραφε τη διαφοροποίησή του αλλά δεν θα καταψήφιζε για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα.

11 σχόλια

  1. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ.....ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,

    φ. κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ "ΛΑΜΔΑ RESEARCH"

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ:

    Aπλές μαλακίες :11%
    Χοντρομαλακίες :76%
    Δεν μ'ενδιαφέρει :10%
    Δεν ξέρω/δεν απαντώ:3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΣΕΧΕ ΚΩΣΤΗ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑ...ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ,Ο ΚΟΥΛΗΣ ,Ο ΑΡΟΥΛΗΣ , Ο ΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟ …

    Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Κ. Xατζηδάκης ,βουλευτής και πρώην υπουργός του Καραμανλή του επιγόνου δεν θα εκλέγονταν ποτέ με τη ΝΔ, αν δεν υπήρχε ένα κύκλωμα μητσοτακικό και μια μετρέσα η Ντόρα για να τον διορίσει αρχικά στην ΟΝΝΕΔ ,έπειτα στην Ευρωβουλή και τέλος σε υψηλές ( κρίσιμες για τα ιδιωτικά συμφέροντα της όσιας οικογενείας ) υπουργικές θέσεις …

    Δεν γίνεται να μας εξηγούν και να μας αναλύουν τι πρέπει να κάνουμε οι ίδιοι πολιτικάντηδες που αποθέωναν τους πρωθυπουργούς και υπηρετούσαν τις κυβερνήσεις που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.

    Αλλά δεν γίνεται να μας κυβερνούν ακόμα αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουβέντα οι βουβουζέλες για τις υποκλοπές και την πρεσβεία!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 28, 2011

    Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

    Μία τέτοια είδηση θα ήταν πρώτη είδηση σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη. Στην Ελλάδα όμως τα ΜΜ”Ε” φαίνεται ότι έχουν ταχθεί στον αγώνα καταστολής της λαϊκής αντίδρασης.

    Ενότητα HORCA λοιπόν, ΟΛΟΙ. Δικαιωματικά.

    Αν μας διέφυγε κάτι, βάλτε ένα χεράκι στα σχόλια για να μην τους πάρει όλους η μπάλα άδικα.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ, γκρεμίστε τον πρωθυπουργό των υποκλοπών.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 28, 2011

    http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/gap-clever-as-kapsis.jpg?w=253&h=300&h=299Εάν υπάρχει κάτι από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, πρέπει άμεσα να κάνει το ιστορικό του χρέος και να γκρεμίσει αυτή την κουστωδία που καπηλεύεται το όνειρο εκατομυρίων Ελλήνων που πίστεψαν την διακήρυξη αρχών της 3ης Σεπτεμβρίου.

    Μετά και την τελευταία αποκάλυψη για τους φυσικούς αυτουργούς των υποκλοπών, είναι αυταπόδεικτο ότι κάθε στιγμή που περνά με την κάστα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στα ηνία της χώρας, τα αποτελέσματα είναι ολέθρια και εάν μείνουν λίγο παραπάνω, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ.

    Η καπηλεία του λεγόμενου “ιστορικού ΠΑΣΟΚ” με όλα τα λάθη εως και εγκλήματα του, έχει επιφέρει τις δύο εφιαλτικοτερες διακυβερνήσεις που γνώρισε το Ελληνικό κράτος. Ο “εκσυγχρονισμός” του Σημίτη και η “νέα διακυβέρνηση” του (κατ’ όνομα) Παπανδρέου αποτελούν τις μαζικότερες πολιτικές απάτες. Τα μεθοδικότερα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας.

    Και τα δύο αυτά καθεστώτα, απευθύνθηκαν στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, όπως ακριβώς ο φασισμός. Από την πορνοβοσκή του Κωστόπουλου και τον κοινωνικό αυτισμό του χρηματιστηρίου, φτάσαμε στο ¨λεφτά υπάρχουν” για να εκποιηθεί και η τελευταία ικμάδα Ελευθερίας.

    Μην τρέφετε αυταπάτες. Αυτή η κουστωδία των γκρίζων ανθρώπων που περιβάλλουν τον πρωθυπουργό δεν έχουν ουδεμία σχέση με το ιστορικό ΠΑΣΟΚ ή τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του. Ξεφύτρωσαν από το πουθενά, ως αποστειρωμένα υβρίδια χωρίς κανέναν δεσμό με την πατρίδα.

    Διότι όπως και να το κάνουμε, ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δεν παύει να είναι Έλληνας. Θα τσακωθούμε, θα βριστούμε αλλά το βράδυ θα πιούμε ένα κρασί και τα παιδιά μας θα παίξουν παρέα στην αυλή. Γιατί διάολε, αυτά τα παιδιά είναι το Έθνος. Το Έθνος που υπάρχει για χιλιάδες χρόνια και πρέπει να ζήσει άλλα τόσα.

    Εμ πως θα ζήσει ρε ΠΑΣΟΚε εάν δώσεις υδρογονάνθρακες, Θράκες, γειτονιές στους ισλαμοφασίστες, ρεύμα και επικοινωνίες στους Ναζί; Τι θα μείνει για τα παιδιά σου; Όσο βολεμένος και αν είσαι, δεν μπορείς να γίνεις συνεργός σε αυτό το Εθνικό έγκλημα.

    Τι σχέση έχεις ιστορικέ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με Δρούτσες, Πεταλωτήδες και Λαμπρινίδηδες; Αφήστε λοιπόν τις φοβίες και το εφήμερο βόλεμα και επισπεύστε τις εξελίξεις γκρεμίζοντας τον ΓΑΠ και την σκοτεινή του συντροφιά. Μην συνδέσετε το όνομα σας με την απόπειρα δολοφονίας ενός Έθνους από κάποια ανυπόληπτα αδαή ανθρωπάκια που τα μισά από αυτά εκβιάζονται από βίντεο σε iPod και από ροζ συνομιλίες.

    Γκρεμίστε αύριο κι’ όλας την παρέα για να μπορέσετε να μείνετε στην πατρίδα της οποίας ο λαός σας τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Κάντε την κίνηση και θα βρείτε παραστάτες τους πάντες, από όλο το πολιτικό σύστημα. Γιατί άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Μία οριζόντια κόκκινη γραμμή πάνω από την οποία θα βρίσκονται αυτοί που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους.

    Μην χάσετε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη Κυβερνητηκές Οργανώσεις με Κυβερνητικές ΠΑΣΟΚ Προσλήψεις !!!
    Καλό έ ; !!!

    Πόσο πα πάρας μπορείς να αισθανθείς ακόμα ελληναρά μου ;
    Το βλεπες στη φάτσα τους, το διέκρινες στο μάτι τους που γυάλιζε και στις λουκουμαδόφασές τους και τους ψήφισες!!!
    Τώρα ;

    Τώρα κλαίς … γιατί κλαίς ;
    Εκτός κι αν ελπίζεις στο μισθουλάκο “περιορισμένης κατάντιας” που θα σου τάξει στις πρασσινάλογες ΜΚΟ-ΚΠ…

    Εκτός κι αν είσαι τόσο ηλίθιος, ψηφοφόρε τους, που σε φέρνει βόλτα το κάθε βουτυρομπεμπέκι του ρηχού κυβερνητικού πασόκ…
    Αυτοί του στη φάτσα τους αν δεν διακρίνεις μισανθρωπιά, τουλάχιστον αφουγκράσου το μισελληνισμό…
    Έχουν καταργήσει όλα τα “εθνικά” στους προσδιορισμούς των Οργανισμών, αλλά τον κράτησαν στο – και καλά – Εθνικό Συμβούλιο
    του ΠΑΣΟΚ…!!!!

    ΜΚΟ… Όλα τα λεφτά είναι πάλι οι άνθρωποι… απορώ αν τα σκέφτονται σε κατάσταση νηφαλιότητας ή σε κατάσταση σκατάρτησης ναρκονομοσχεδίου…

    Ρούφα τώρα μια απόλυση από τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα της χώρας και τράβα χατζηαβάτης του ΜΚΟάρχη.
    Η χαρά του κάθε λαμόγιου… τζάμπα χέρια… “όραμα” και χλιδομοντερνιές της πρασσινάλογης κατάψυξης…
    Έ ρε γλέντια…
    έ ρε γλέντια…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το παλικάρι πότε επιτέλους θα βρει μια κανονική δουλειά να δούμε τί θα αποδώσει και πώς θα το εκτιμήσουν λοι εργοδότες του?
    Θα μου πείς γιατί να το κάνει αυτό αφού είναι τόοοοοοοοοσο καλά βολεμένο?
    Χαζό είναι σαν και εμάς???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε χόρτασε ξύλο. Θέλει και άλλο.

    Τώρα που θα πάρει το μπούλο στις εκλογές τι δουλειά θα κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση