GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απώλεια του Αναστάση Πεπονή...

Από το dimsim.gr Με θλίψη αποχαιρετάμε τον Αναστάσιο Πεπονή. Έναν πολιτικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προερχόμενο απ´ την παλιά Έν...

Από το dimsim.gr

Με θλίψη αποχαιρετάμε τον Αναστάσιο Πεπονή. Έναν πολιτικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προερχόμενο απ´ την παλιά Ένωση Κέντρου. Με την παρουσία του προσέδωσε κύρος και μετριοπάθεια στην πολιτική ζωή της χώρα μας.
Τις αρετές αυτές διατήρησε και ως υπουργός αλλά τις ανέδειξε και μέσα από την πρωτοβουλία του για τη δημιουργία του ΑΣΕΠ, προκειμένου να εξαλείψει την εκμετάλλευση του κράτους από τα κομματικά κατεστημένα. Η...
απώλεια του Αναστασίου Πεπονή κάνει το σημερινό πολιτικό σκηνικό ακόμα φτωχότερο.

6 σχόλια

  1. Ο Πεπονής, ήταν ηπίων τόνων, και παρότι πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ, τη χειρότερη πράσινη 10-ετία της Ελλάδος, θεωρώ ότι δεν ήταν κλέφτης όπως θα ήταν το πιθανότερο, αφού δεν ακούστηκε τίποτε μέχρι σήμερα.

    Έχει όμως κι΄ αυτός ευθύνη στη διάλυση και την καταστροφή της Ελλάδας, αφού δεν εναντιώθηκε, διαχωρίζοντας τη θέση του, στα όργια του τότε καθεστώτος (http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_9884.html).

    Να θυμηθούμε λίγα αλλά χαρακτηριστικά:

    Α. Την προτροπή του Σιδερένιου: "Τσοβόλα, δώστα όλα!", προκαλώντας τον Υπουργό του να ανοίξει τα ήδη καταχρεωμένα ταμεία του Κράτους και να μοιράσει στους αφιονισμένους υπηκόοους του και την τελευταία δραχμή! Απο αυτό το γεγονός, η Ελλάδα επισυνάπτει δάνεια με τόκο σχεδόν 13% και εξόφληση σε 15 χρόνια, ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

    Β. Την εγκατάσταση της Λιάνη στο Καστρί με κουστωδία, απίθανων ανθρώπων έντονης μεσαιωνικής καμαρίλας! Η Λιάνη κουβαλάει εκεί τη φιλενάδα-συναδέλφισσά της στην Ολυμπιακή, Ρούλα Βλαχοπούλου ερωμένη του τότε γενικού .... και βουτηγμένου ως το λαιμό στη διαφθορά, μια...καφετζού ονόματι Πανδώρα, ένα ...αστρολόγο ονόματι Βαγγέλη (ή...Βαγγέλω... στους ομοφυλοφιλικούς κύκλους) και μαζί με τα...άλλα τα παιδιά (Λα@@@@@, Σκ@@@@, Κουτσόγιωργα κλπ) που κυβέρνησαν την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. Περιβόητες τότε οι υποκλαπείσες σε τουαλέτα συνομιλίες της Λιάνη με τη φίλη της, Ρούλα Βλαχοπούλου, που έμφάνιζαν τη Λιάνη να αποκαλεί "Μαλ@κ@ " τον Ανδρέα επειδή τη...ζήλευε ("Ασε με μ' αυτόν τον μαλ..κα, με εχει φάει με τη ζήλια του! Μπουρ μπουρ συνέχεια ο π..ρνόγερος!")! Χαρακτηριστικό το βιβλίο του ο Γ. Καρατζαφέρη, με εξώφυλλο τη Δήμητρα γυμνόστηθη ανάσκελα να χαιδεύει το...ανδρικό μόριο νεαρού άντρα, με τίτλο "Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΑΓΗ" (1988).

    Θεωρώ επίσης θετικό ότι δεν δάνεισε λεφτά στον Μεγάλο για να κτίσει το (κατά τον Γιαννόπουλο) "κωλόσπιτο".

    Ένα αρνητικό του είναι ότι δεν έκανε έγκαιρα το νόμο των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ. Τον νόμο τον έκανε σκόπιμα μετά από 15 χρόνια, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου (πράγμα που σήμερα το εκμεταλλεύονται πλέκοντας το εγκώμιο του Πεπονή για το Νόμο), και αφού έβαλαν από τις πόρτες, από τα παράθυρα, από τον φεγγίτη, από τις χαραμάδες κι' απ' το θυροτηλέφωνο όλο το ΠΑΣΟΚ και τις "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις", σε μια στιγμή που δεν είχαν άλλους να βάλουν, γιατί τους τελείωσαν. Βαλαν και τους πεθαμένους και τους αγέννητους:
    Μαζική εισαγωγή γινότανε τότε των οπαδών του στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα! Τα Υπουργεία λεηλατούνται, ο κόσμος που δούλευε εκεί έβλεπε με το στόμα ανοιχτό να κατακλύζουν τα κτίρια μπουλούκια-μπουλούκια οι ...νεοπροσληφθέντες αφισσοκολλητές των "κλαδικών" οργανώσεων και κοίταζαν απορημένοι ο ένας τον άλλον! Ανθρωποι χωρίς ΚΑΜΜΙΑ κατάρτιση, χωρίς προσόντα, χωρίς πιστοποιητικά, απλώς με ένα σφραγισμένο σημείωμα της "κλαδικής" οργάνωση που ήταν γραμμένοι και τοποθετούνταν ΑΜΕΣΩΣ. Ανθρωποι με γνώσεις επιπέδου Δημοτικού Σχολείου, φιγουράριζαν στη καρέκλα κάποιας Εφορίας, Δημοσίου Ταμείου ή κρατικής τράπεζας, ενώ τράβαγαν και...αναμνηστικές φωτογραφίες με ...πούρα και άλλες γελοιότητες. Οι μεγάλες επιχειρήσεις όπως η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΙΖΟΛΑ, τα ναυπηγεία ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κρατικοποιούνται και κατακλύζονται ακριβώς από τέτοιας υποστάθμης κόσμο!
    Όλες οι ΔΕΚΟ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΣΕ, ο ΗΣΑΠ, ο ΗΛΠΑΠ, όλες δέχονται τους ποταμούς αφιονισμένων οπαδών, θαμώνων συνοικιακών καφενείων, βυθισμένοι στην αέναη τεμπελιά τους, " και με μόνο όπλο ένα ΑΠΛΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ!!! Εάλω το Δημόσιο... Εάλω και η Ελλάδα...
    Μισθοί πρωτοδιοριζόμενων "κλαδικών": σκανδαλο! Χρήματα που αποζητούσαν για χρόνια οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, οι ¨κλαδικοί" τα παίρνουν με την μία, ελέω Μεγάλου Αρχηγού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!!!!

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ...
    Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τιμάς τους βασικούς υπαίτιους της καταστροφής σου,ως κοινωνία, δεν δικαιούσαι να περιμένεις τίποτα άλλο εκτός από το χειρότερο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαξεβάνης επαινεί τον Πεπονή ότι δεν είχε "κουρσάρες"... ο ίδιος άραγε τι "κουρσάκι" να έχει;

    Κ. Βαξεβάνης στη σελίδα του για τον Πεπονή:

    "Ο Πεπονής υπήρξε ένας «ιδιόμορφος» της πολιτικής. Μετά την αποχώρησή του από την πολιτική τον είχα συναντήσει στο δρόμο τυχαία. Οδηγούσε ένα μικρό αυτοκίνητο, αεικίνητος και ανήσυχος. Χωρίς οδηγό, χωρίς κουρσάρες, φαντάζομαι και χωρίς καταθέσεις στις τράπεζες."

    Δείτε τώρα και τι αυτοκίνητο έχει ο Κ. Βαξεβάνης που επαινεί τον Πεπονή ότι δεν ήταν κλέφτης πολιτικός ή ψώνιο και γι΄αυτό δεν είχε "κουρσάρες":~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    AUDI TT
    αξίας από 40.000 έως 55.000 ευρώ

    http://auditts.org/wp-content/uploads/2011/02/2011-audi-tt-front-view.jpg

    Δείτε τον και στο βίντεο δίπλα στην κουρσάρα:
    __________________________________
    Αλλά ξέχασα !
    Αυτός έχει δουλέψει σκληρά και δικαιούται την κουρσάρα που δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα να έχουν οι πολιτικοί...
    έχει δουλέψει σκληρά για να λασπώσει κόσμο και να συκοφαντήσει ανθρώπους όπως τον Κ. Καραμανλή τον οποίο τον έβγαλε και συνεργάτη των Γερμανών... ..................
    Ο ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ χρυσοπληρωμένος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του ΠΑ$$ΟΚ , απο την ΕΡΤ
    520.000 ευρω..και έπεται συνέχεια $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφθείτε οτι ο γλύφτης αυτός, διατηρούσε την εκπομπή του επι Κωστάκη Καραμανλή. Καί η πολυαμοιβόμενη σύζηγός του, την οποία ο Τζέφρυ την έκανε βουλευτίνα, εκ προσωπικοτήτων νομίζω. Προφανώς για να σώσει κι' αυτή την Ελλάδα (Ελλάδα σήμερα ονομάζουμε-έτσι τουλάχιστο θα λένε τα νέα λεξικά,προφανώς των ΄διαδόχων του Μπαμπινιότη, γιατί τώρα δέν....-την ρσέπη των σιτιζόμενων δημοσία δαπάνη "πολιτικών").

    Ο τύπος λοιπόν αυτός, αφού αφέθηκε να τα οικονομίσει και επι Ν.Δ,. έρχεται τώρα και κατηγορεί τον Καραμανλή, ο αχάριστος!!!

    Ανεξαρτήτων του ποιός είναι ο Καραμανλής, θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπά αφού έγλειψε κατουρημένες ποδιές, και κατα προσφιλή έκφραση παλαιότερου μέντωρά του: "Δεν δικαιούται δια να ομιλεί".
    Ο αχάριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε "11 Αυγ 2011 9:22:00 π.μ. ",

    μπορείς να μας πεις γιατί τα υποβρύχια γέρνουν?,

    αν τα Ίμια είναι πλέον Ελληνικά?,

    αν μπορούμε να πάμε και να κάνουμε μπάνιο?
    ή να ψαρέψουμε? (οι "Έλληνες" πάντως δεν μας αφήνουν, γιατί τη σημαία μας στα Ίμια την πήρε ο αέρας και τα κύματα?

    Μπορείς να μας πεις γιατί ο Αντρέας έδιωξε παντελώς και ολοκληρωτικά τις βάσεις από την Ελλάδα?,

    γιατί ο Σημίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Αμερικανούς του, τη στιγμή που οι Τούρκοι, με την ανοχή των Αμερικανών τελικά, μας ρίξανε με βλήμα το ελικόπτερο?

    Μπορείς να μας πεις γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ που οι ίδιοι παραδέχονται ότι πήραν μίζες κυκλοφορούν ελεύθεροι?

    Μπορείς να μας πεις γιατί ο ελληνοαμερικανός Τζέφρυ ήταν υπέρ του σχεδίου Α(Υ)ΝΑΝ?

    Μπορείς να μας πεις γιατί ο ΓΑΠ δήλωσε πριν τις εκλογές 9ου/2009 ότι αν εκλεγεί θα καταργήσει τη συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό?

    Μπορείς να μας διαβεβαιώσεις ότι ο το ΠΑΣΟΚ θα θέτει και αυτό veto οσάκις τίθεται θέμα εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ?

    Μπορείς να μας διαβεβαιώσεις ότι τα πετρέλαια του Αιγαίου, θα τα εκμεταλλευτούμε εμείς αποκλειστικά και όχι σε "συνεργασία" με τους Τούρκους?

    Μπορείς να μας διαβεβαιώσεις ότι αν οι Κινέζοι ή οι Ρώσοι θελήσουν να μας δώσουν δάνεια χαμηλότερου επιτοκίου από εκείνο του Μνημονίου, θα τα πάρετε, αφού προδήλως είναι προς το συμφέρον μας?

    Μπορείς να μας πεις γιατί η αύξηση των δημοσίων δαπανών για συντάξεις, δεν μπορεί να είναι πάνω από 2,5% επί του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2010 - 2060 (στα επόμενα 50 χρόνια δηλαδή!!!. Τότε εσύ θα είσαι 100 χρονών. Προσευχήσου για μακροζωία συνεπώς!!!!!!!!!!!!)
    Μπορείς να μας πεις γιατί ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (π.χ. Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης γιατί δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της?
    Μπορείς να μας πεις γιατί, αντίθετα, οι δανειστές μας επιτρέπεται με το Μνημόνιο να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε άλλους, π.χ. στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
    Μπορείς να μας πεις, γιατί με το Μνημόνιο, καταστήσαμε ενυπόθηκα και τα παλαιότερά δάνειά μας, τα οποία όταν τότε συνάφθηκαν, συνάφθηκαν άνευ οιασδήποτε υποθήκης?
    Μπορείς να μας πεις γιατί το Μνημόνιο δεν ψηφίστηκε με 181 βολευτές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα?
    Μπορείς να μας πεις γιατί ο ΓΑΠ, στα μέσα 6ου, αφού αρχικά αποδέχτηκε, μετά αρνήθηκε την Οικουμενική?
    Μπορείς να μας πεις ποιός του απαγόρευσε την αποδοχή της οικουμενικής, και για ποιό λόγο? Εκτός κι αν ισχυρίζεσαι κι εσύ ότι ο Νικολάκης δεν τον άφησε!!!
    Μπορείς τέλος να μας πεις γιατί ο Καραμανλής έφυγε νύχτα, όπως - όπως, και δεν μιλά?
    ΞΥΠΜΑ, ΠΑΠΑΡΑ, Ε! ΠΑΠΑΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση