GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση και σήμερα στο Χρηματιστήριο...

4 σχόλια

  1. ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΖΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΙΧΗ ΜΙΖΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ <> ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΖΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Μετά το χθεσινό +14%, το ΧΑ υποχωρεί σήμερα κατά 4,2%”

    ΞΑΝΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ…..
    ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ…ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ $$$$$$$
    ΜΕΡΙΚΟΙ….ΜΕΡΙΚΟΙ….
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΑΡΙΔΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ….. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ….;

    ΥΦΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΦΑΡΧΕΙ....
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

    Χθες ηταν εδω ο ..επενδυτης ΚΑΤΑΡ!!!
    Επομενο δεν ηταν ?
    Τους ..σηκωνεται καθα φορα που ερχεται ενας ..μεγαλος δουλευταρας επενδυτης !
    Δουλεψε σκληρα , εφαγε τον πατερα του αοπο την εξουσια , κουραστηκε να μετρα τα χρηματα που βγαζει ο τοπος, σιγουρα μετοχες εχει εδω με τους ανθρωπους του, ε, ηρΘε και το σηκωσε !
    Θα ..ξαναπεσει ομως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ELA.
    ____________________________________
    Η Τράπεζα Πειραιώς έχει κάνει χρήση του έκτακτου μηχανισμού ρευστότητας (Emergency Liquidity Assistance) της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως είπε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας σε αναλυτές, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου...εξαμήνου.

    «Είχαμε πρόσβαση στον ELA», είπε ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, σύμφωνα με το Dow Jones Newswire. «Προσχωρήσαμε στο μηχανισμό ELA το δεύτερο τρίμηνο», είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σύμφωνα με το Reuters. «Μας δίνει μεγαλύτερο περιθώριο κίνησης, περισσότερη ευελιξία. Είναι πιο ακριβό από τα δάνεια της ΕΚΤ. Το κόστος ανέρχεται στο 3,5% περίπου έναντι 1,5% στην ΕΚΤ», προσέθεσε. Οι εθνικές κεντρικές τράπεζες στην Ευρωζώνη έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ρευστότητα στις τράπεζες μέσω του μηχανισμού Emergency Liquidity Assistance (ELA). Ο μηχανισμός δίνει την δυνατότητα στις τράπεζες να αντλούν ρευστότητα από την ΤτΕ, η οποία θα κάνει αποδεκτά στοιχεία του ενεργητικού των τραπεζών που θα έχουν καταπέσει ολοκληρωτικά ή σε μεγάλο βαθμό από την ΕΚΤ. Η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας έχει προσφέρει ήδη κεφάλαια στις τράπεζες της χώρας μέσω του ELA, κίνηση η οποία επιτρέπεται από την ΕΚΤ σε εξαιρετικές περιπτώσεις για τη στήριξη των -χρηματοοικονομκών- οργανισμών που προσωρινά έχουν προβλήματα ρευστότητας αλλά δεν είναι αφερέγγυοι.
    ____________________________________
    Η Πειραιώς είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα που αναφέρει ότι έκανε χρήση του ELA.
    Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν ενταθεί οι φήμες για τις ελληνικές τράπεζες που προσέφυγαν στον ELA και μάλιστα είχε αναφερθεί ότι ιδιωτική τράπεζα άντλησε 2,1 δισ. ευρώ.
    ____________________________________
    Αυτές οι φήμες δεν σχολιάσθηκαν από την ΤτΕ.... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο απομακρυνόμαστε από εποχή Καραμανλή... τόσο χειρότερα:
    -11,4% ο Δείκτης Όγκου
    στο Λιανικό Εμπόριο.

    Μείωση 11,4% σημείωσε ο Δείκτης Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, με τα καύσιμα, σε ετήσια βάση τον Ιούνιο του 2011, έναντι μείωσης 4,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

    Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, με τα καύσιμα, μειώθηκε κατά 8,3%, έναντι αύξησης 1,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

    Χωρίς τα καύσιμα, ο Δείκτης Όγκου μειώθηκε κατά 9,9%, έναντι μείωσης 5,0%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

    Αντίστοιχα, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά το μήνα Ιούνιο 2011, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιουνίου 2010, σημείωσε μείωση 8,2%, έναντι μείωσης 2,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση