GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει εκτάκτως ο Αραβικός Σύνδεσμος για τη Γάζα...

Από το tvxs.gr Ο Αραβικός Σύνδεσμος θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο Κυριακή για να συζητήσει την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λ...

Από το tvxs.gr

Ο Αραβικός Σύνδεσμος θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο Κυριακή για να συζητήσει την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας που στοίχισε τη ζωή σε 15 Παλαιστίνιους, δήλωσε εκπρόσωπος.
Οι τελευταίες επιθέσεις του Ισραηλινού στρατού στη...
λωρίδα της Γάζας έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 15 άτομα, ενώ την έντονη ανησυχία του Αραβικού κόσμου έχει προκαλέσει η κρίση στις σχέσεις Αιγύπτου και Ισραήλ, μετά το δύο Αιγύπτιων αστυνομικών από ισραηλινά πυρά.
«Ο Αραβικός Σύνδεσμος έλαβε ένα αίτημα από το παλαιστινιακό κράτος και έπειτα από διαπραγματεύσεις αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια έκτακτη σύνοδο σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων αύριο στις 12 μ.μ.», δήλωσε ο εκπρόσωπος Μαχμούντ Αμπντέλ Αζίζ. 

2 σχόλια

  1. μία άποψη μπορεί να είναι ότι: προκειμένου να πάψουν οι διαμαρτυρίες εντός του Ισραήλ από τους ίδιους τους Ισραηλίτες σπέρνεις τον φόβο και όλοι κάθονται στα αυγά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση