GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να (του) λέει...

-Νικολά, μήπως τα κάναμε σκατά; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Νικολά, μήπως τα κάναμε σκατά;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

4 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσε να (του) λέει..ΑΚΟΥΣ ΣΑΡΚΟΖΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !
    ___________________________________
    Γιώργος Παπανδρέου: Διακοπές στην πολυτελή έπαυλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στο σπίτι του κολλητού του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στη Σέριφο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου παραθερίζει άπό χθες Πέμπτη στην πολυτελή πέτρινη έπαυλη που νοικιάζει τους θερινούς μήνες ο υπουργός του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάνω από 6.000 ευρώ την εβδομάδα !

    Έχοντας ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις διακοπές του στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, νησί με το οποίο έχει στενότατη σχέση ο άλλος υπουργός που δέχεται τα πυρά όλης της Ελλάδας, ο Γιάννης Ραγκούσης ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε για λίγες ώρες μόνο στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, την Τετάρτη για να δει την ομάδα πόλο γυναικών και στις τέσσερις το απόγευμα, έφευγε με προορισμό το αγαπημένο του νησί των Δυτικών Κυκλάδων, την ωραία Σέριφο.

    Στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντα και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας. Εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το «Speedrunner»
    (αν και οι κάτοικοι του νησιού επιμένουν ότι «άκουσαν» την άφιξη του με ελικόπτερο), που πραγματοποιεί τη διαδρομή Πειραιάς – Σέριφος – Σΐφνος – Μήλος, ξόδεψε περί τα 65 ευρώ το άτομο για μια θέση VIP και 58 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που μετέφερε.
    Το κανό, άλλωστε, θεωρείται ακόμα αποσκευή !

    Γνωστός για τη δεινότητα του στην κολύμβηση, και ουχί μόνον όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ, ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Εθεάθη λοιπόν -παρά την αδυναμία του στην παραλία Λια του νησιού- να κολυμπάει κατά την προ-ηγούμενη παραμονή του στο νησί στον Πλατύ Γιαλό, συνοδεία βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος και σκάφους.
    ____________________________________
    ΑΥΤΑ....!
    NA BLEPETE..θνητοί, φόρου Ζωής υποτολείς Ιθαγενείς άχρηστοι και διεφθαρμένοι, συν τεμπέληδες....λαμόγια φοροκλέφτες Έλληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ά, ρε πόσο επίκαιρος είναι ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!!!
    (Φυσικά και δεν μιλώ για Στάλιν και δεκαετία 1930... έτσι? Να εξηγούμαστε!)

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έφαγε τα ψωμιά του και... Τελείωσε...Δυστυχώς!!
    Το τελευταίο του Στάδιο, η Χρηματιστηριακή Παγκοσμιοποίηση Κεφαλαίων- χωρίς καμιά Παραγωγική Δραστηριότητα- ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!

    Το μεγάλο στοίχημα για την διάσωση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ:

    Μπορεί η σημερινή κατάσταση (ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ να ελεγχθεί με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ???

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

    Δυστυχώς δεν μπορεί...

    Και τί θα γίνει τότε?

    Λυπάμαι... αλλά WHO KNOWS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που συζητάνε οι δυο τους,Μέρκελ και Σαρκοζί,είναι πότε θα βρουν λίγο χρόνο να πάνε κι αυτοί στο υπουργικό συμβούλιο του γαπ να του κάνουν standing ovation για την περίφημη συμφωνία της 21ης Ιουλίου που έσωσε την Ελλάδα,την Ευρώπη,τον κόσμο,τη Σελήνη και όλους τους πλανήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση