GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τον απομάκρυνε ο Χριστοφοράκος...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση και συζητήσεις (αν και επισήμως τηρείται "σιωπή") η αποκ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση και συζητήσεις (αν και επισήμως τηρείται "σιωπή") η αποκάλυψη ότι πρόσφατα ο δικηγόρος κ. Γ. Γιάννίδης τοποθετήθηκε επικεφαλής του νομικού συμβουλίου - και με βαθμό Διευθυντή!- στην Εθνική Τράπεζα, με αποδοχές που ακούγεται ότι ανέρχονται περίπου στις 11.000 ευρώ (μικτά) τον μήνα.
Όπως αναφέρουν πάντως κύκλοι που είναι σε επαφή με τον Μιχ. Χριστοφοράκο, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens έχει απομακρύνει από νομικό του σύμβουλο τον κ. Γιαννίδη από τον Σεπτέμβριο του 2009 καθώς τον θεώρησε, λόγω των νομικών συμβουλών του και της στρατηγικής που του υπέδειξε, υπεύθυνο για το γεγονός ότι οδηγήθηκε στη φυλακή και τελικά υποχρεώθηκε να...
βρεθεί στην "εξορία" για την υπόθεση αυτή.

2 σχόλια

  1. Όλα τα λαμόγια, τους κομπιναδόρους τους απατεώνες τους προσλαμβάνουν στην εθνική τράπεζα βλέπε διεθνιστή περιουσίας τραπέζης με διευθυντή πράσινο μεγαλοσυνδικαλιστή που κατέφαγε το ΤΥΠΕΤ από της μίζες που έπαιρνε για να φτιάξει κλινικές και τώρα είναι με μεγάλη περιουσία , επίσης μπλεγμένος με τα ακίνητα της τράπεζας .
    Τώρα πρόεκυψε ο Γ. Γιάννίδης .
    Εθνική τράπεζα πως κατάντησες έτσι ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα λαμόγια, τους κομπιναδόρους τους απατεώνες τους προσλαμβάνουν στην εθνική τράπεζα βλέπε διεθνιστή περιουσίας τραπέζης με διευθυντή πράσινο μεγαλοσυνδικαλιστή που κατέφαγε το ΤΥΠΕΤ από της μίζες που έπαιρνε για να φτιάξει κλινικές και τώρα είναι με μεγάλη περιουσία , επίσης μπλεγμένος με τα ακίνητα της τράπεζας .
    Τώρα πρόεκυψε ο Γ. Γιάννίδης .
    Εθνική τράπεζα πως κατάντησες έτσι ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση