GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στο αυτόφωρο οι μικροοφειλέτες»...

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου   Βουλευτή ΝΔ Β’ Περ. Θεσσαλονίκης Αναπληρωτή Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισ...

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου 
Βουλευτή ΝΔ Β’ Περ. Θεσσαλονίκης
Αναπληρωτή Τομέα Πολιτικής Ευθύνης
Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Η ιδιαιτέρως «προοδευτική» απόφαση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει στο αυτόφωρο πολίτες, οι οποίοι οφείλουν ποσά άνω των 5.000 ευρώ, δημιουργεί αισθήματα αγανάκτησης. Πρωτίστως, όμως, αυτό που καταφέρνει είναι να τους ποινικοποιεί και να αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης άτομα που οφείλουν αυτά τα ποσά.
Η ενέργεια αυτή, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης, που γνώρισε ποτέ η χώρα μας και δεδομένης της κρίσης ρευστότητας που επικρατεί, είναι σίγουρο, ότι...
δεν θα έχει τα αποτελέσματα, που τα κυβερνητικά στελέχη επιθυμούν. Το μοναδικό που θα κατορθώσει είναι να επιδεινώσει την αναξιοπιστία και την κρίση κύρους. Δεν είναι δυνατόν να οδηγούνται στο αυτόφωρο πολίτες που οφείλουν 5.000 ευρώ στο δημόσιο, όταν την ίδια στιγμή το κράτος οφείλει εκατομμύρια ευρώ σε πολίτες και επιχειρήσεις, αρνούμενο να τα καταβάλλει και όταν υπάρχουν παραδείγματα γνωστών επιχειρηματιών, που οφείλουν επίσης εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο. Άραγε ποια θα είναι η ποινή αφενός για το κράτος, αφετέρου για τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου;
Η αυστηροποίηση των ποινικών διατάξεων για όσους δεν καταβάλλουν τα χρέη τους προς το δημόσιο με όριο τα 5.000 ευρώ, είναι τουλάχιστον προκλητική. Η αύξηση των δημοσίων εσόδων δεν επέρχεται με την ποινικοποίηση των μικροοφειλετών. Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο των ληξιπρόθεσμων οφειλών και έπειτα να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου. Όπως επίσης, θα πρέπει να εξοφληθούν οι εκκρεμότητες του κράτους προς τους ιδιώτες, δηλαδή το τρέχον «εσωτερικό χρέος», που αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες.
Δεν μπορεί το κράτος να ποινικοποιεί αυτούς που του οφείλουν 5.000 ευρώ και το ίδιο να οφείλει επιστροφές από ΦΠΑ, επιδοτήσεις, εφάπαξ συνταξιούχων, αμοιβές έργων κ.α. Δεν μπορεί το ίδιο το κράτος να αυστηροποιεί τις διατάξεις του και να επιδεικνύει αυστηρότητα, όταν το ίδιο είναι άδικο και σε μεγάλο βαθμό ασυνεπές. Μόνο η συνέπεια που επιδεικνύει το κράτος, νομιμοποιεί την απαίτησή του για συνέπεια από τους πολίτες. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πυροτεχνήματα και οι επικοινωνιακές φιέστες διατάξεων και νομοθετικών ρυθμίσεων, θέτουν υπό αμφισβήτηση το κύρος του. Έως τώρα αυτό και μόνο κατόρθωσε η πολιτική της Κυβέρνησης.
Τη δεδομένη στιγμή, που τα μέτρα και η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική καθηλώνουν τα Ελληνικά νοικοκυριά, μειώνουν τη ρευστότητα στην αγορά και οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση, διατάξεις όπως αυτή του αυτοφώρου, επιδεινώνουν το κλίμα, αντί να το βελτιώνουν. Απαιτούνται τολμηρές πολιτικές και θαρραλέες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των αρνητικών δημοσιονομικών μεγεθών και όχι αποσπασματικά μέτρα, που ποινικοποιούν, αντί να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση η πολιτική της Κυβέρνησης απέτυχε και δυστυχώς εξαιτίας της αποτυχίας της αυτής, ζημιώνεται μεγάλη μερίδα πολιτών.

13 σχόλια

  1. Φερτε πισω γρηγορα τον κουρασμενο με τα κουμπαρακια του να μας σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ άνεργη ελεύθερη επαγγελματίας.Ηθελα να πω στους αρμόδιους του υπουργείου να μην κάνουν τον κόπο να μου στείλουν το μπουγιουρντί, διότι σαν κάτοικος Μουσείου,θα περιμένω το αντίστοιχο της δικής μου χώρας,όρα Σομαλία,Πακιστάν κλπ.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα.._______________________________
    Το όλον ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει
    και άς το ΔΝΤ να κουρεύεται:
    Αναβάλλονται οι συγχωνεύσεις οργανισμών......

    Αναβάλλεται για περίοδο εννέα μηνών η ανακοίνωση του οριστικού σχεδίου της κυβέρνησης για το μέλλον των πολυπρόσωπων οργανισμών.

    Αχχχχχ.. __________________________
    "Αργυρό μετάλλιο" στην ανεργία...
    Η Ελλάδα 2η στην ανεργία στην Ε.Ε
    Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, η χώρα μας έχει την 2η μεγαλύτερη ανεργία, μετά την Ισπανία, στους νέους κάτω των 25 και στις γυναίκες, με 38,5 και 18,6 % αντίστοιχα.
    Διευκρινίζεται ότι η Ελλάδα δεν έχει δώσει στατιστικά για τον Μάιο και Ιούνιο 2011, με αποτέλεσμα τα πιο πάνω στατιστικά να μην είναι απολύτως ακριβή...

    Σίγουρα θα είναι πιο πάνω η ανεργία.
    Ας αναφωνήσουμε ..ΠαΣΟΚ ολε !!!
    ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικοινωνιακά κόλπα Βενιζέλου με το αυτόφωρο......

    Πρώτα άφησαν τον Σαχινίδη και τον Καπελέρη να διακινούν επί ημέρες ολόκληρες καταστροφολογικά σενάρια για την έναρξη της διαδικασίας του αυτοφώρου από σήμερα σε βάρος όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο, μπας και...πήγαινε να πληρώσει κανείς στην Εφορία μέχρι την Παρασκευή…
    και χθες διέρρευσαν ότι είναι ενοχλημένοι με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους απέναντι στους πολίτες !

    Το επικοινωνιακό κόλπο Βενιζέλου όχι μόνο δεν έπιασε αλλά είχε τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς ο κόσμος εξοργίζεται βλέποντας από τη μια να απαλλάσσονται των κατηγοριών οι μιζαδόροι για τα πράσινα σκάνδαλα της Siemens και των υποβρυχίων και από την άλλη να απειλείται ο μαγαζάτορας με φυλάκιση για πέντε χιλιάρικα οφειλή.

    Κι επειδή ο Βενιζέλος αντιλήφθηκε ότι τέτοια κόλπα δεν περνάνε στην κοινωνία , έβαλε χθες τον Οικονόμου να …διευκρινίσει ότι το μέτρο αφορά μόνο τους μεγαλοοφειλέτες !
    Και τότε γιατί ψήφισαν από 5.000 ευρώ και πάνω ; !!!!!!!!!!!!!!!!


    Ό,τι και να κάνουν το Φθινόπωρο έχει εκλογές.
    Εκτός αν γίνει τίποτα πριν με τους ταξιτζήδες και καεί το σύμπαν τον Αύγουστο.
    Τα πράγματα κινούνται πια στα όρια.
    Αρκεί ένα περιστατικό κάποιο έστω και τυχαίο γεγονός και όλα θα πάρουν φωτιά.

    - Έχουν βάλει εργολαβία το MEGA και τον καραγκιόζη τον πρασινοφρουρό τον Καψή να πετάει λάσπη σε οποιονδήποτε προσπαθεί να αγωνιστεί για το ψωμί του και το ψωμίι των παιδιών του.
    Βλέπουν ό,τι έρχεται καυτός Σεπτέμβρης και έχουν σκυλιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.ΤΖΑΜΑΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,
    ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..ΠΟΥ ΤΗΝ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε!αμάν δεν πάει άλλο.Οι οφειλέτες στο δημόσιο θα οδηγούνται στο αυτόφωρο.
    Κυριέ, ο θεός να σε φυλάει από τέτοιους Κυρίους, λεηλατήθηκε το Ελληνικό κράτος από τις αρπαχτές και επειδή σας κατηγόρησαν ότι χρηματοδοτήσατε και εσείς όταν ήσασταν στο Εξωτερικόν κάτι ΜΚΟ, να γελάς με τα εκατομμύρια που δόθηκαν να μάθουν την Ελληνική γλώσσα οι Αφγανοί, πιάσε το αυγό και κούρευτv,υποσχεθήκατε ότι θα εξετασθούν ολες οι χρηματοδοτήσεις,
    βλέπεις είναι και ο άλλος ο πρώην Κυβερνήτης πιο απλοχέρης από σένα, ο Μπουχέσας, κάτι 2,4 δις περιμένουν εξηγήσεις. Τι γίνετε με την υπόθεση αυτή; Σήμερα, μα δεν ντρέπεστε, κόψατε από τις συντάξεις
    λες και πληρώναμε μαζί το ασφαλιστικό ταμείο, για να γεμίσουν τα συρτάρια του δημοσίου και όπως απειλήσατε όποιος χρωστάει αυτοφόρω.
    Με τις αρπαχτές που έχουν γίνει από τους εκάστοτε Κυβερνώντες ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Θα γι ρήση κανένας πούστης τα αρπαγμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ...ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 !!!

    Η νέα φορολογική επίθεση της κυβέρνησης στις εργατικές οικογένειες και τα λαϊκά νοικοκυριά, που συνδέθηκε με το «Μεσοπρόθεσμο» και τον εκτελεστικό του νόμο, δεν είναι ούτε η αρχή, αλλά ούτε και το τέλος των χαρατσιών που τους επιφυλάσσει η κυβέρνηση. Την ώρα που το μεροκάματο του εργαζόμενου, το έσοδο του αυτοαπασχολούμενου, το εισόδημα του φτωχού και....
    μεσαίου αγρότη, του συνταξιούχου, και όλων των εξαρτώμενων από αυτούς, πλήττονται με πολλούς έμμεσους και δυσδιάκριτους τρόπους, η τακτική πλήρους συμμόρφωσης της κυβέρνησης με τα όσα επιτάσσουν ΕΕ και ΔΝΤ προαναγγέλλει νέα δεινά. «Ολα εξαρτώνται από τη δική μας ικανότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα», δηλώνει διαρκώς ο υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι εάν υπάρχει κάποιο «κέρδος» από τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΕ, αυτό δεν αφορά παρά μόνο λίγους και συγκεκριμένους. Για τους υπόλοιπους, τους πολλούς, νέοι φόροι, νέα μείωση μισθών και εισοδήματος είναι δεδομένα, ακριβώς λόγω της προσήλωσης στην εφαρμογή του «Μεσοπρόθεσμου», προαναγγέλλοντας τον ερχομό ημερών κόλασης για το λαό. Μετά την πρώτη δέσμη φορο-χαρατσιών, από το 2009 έως το 2010, με τουλάχιστον 14 κεντρικές παρεμβάσεις, 16 ακόμη κομβικά και εξαιρετικά οδυνηρά μέτρα αρχίζουν άμεσα να εφαρμόζονται, με ορίζοντα έως το τέλος του έτους:

    1. Η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 12.000. Ως νέο αφορολόγητο ορίστηκε το ετήσιο εισόδημα των 8.000 ευρώ δηλαδή των …570 ευρώ το μήνα (!), με αναδρομική ισχύ, με εφαρμογή από την 1η Γενάρη 2011. Το μέτρο αυτό ισοδυναμεί με επιβάρυνση της τάξης των 400 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους που έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ.

    2. Η μείωση της φορολογικής έκπτωσης για τα παιδιά των φορολογουμένων. Κάποιος με εισόδημα 15.000 ευρώ και ένα παιδί θα πληρώσει επιπλέον φόρο 340 ευρώ.

    3. Επιβάλλεται «έκτακτη εισφορά» για όλους τους εργαζόμενους που έχουν εισόδημα πάνω από 857 ευρώ το μήνα, με την προκλητική ονομασία …«εισφορά αλληλεγγύης». Σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, θα ισχύσουν τα παρακάτω κλιμάκια:
    1% για εισοδήματα 12.000-20.000 ευρώ.
    2% για εισοδήματα 20.000-50.000 ευρώ.
    3% για εισοδήματα 50.000-100.000 ευρώ.
    4% για εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ.

    4. Επιβάλλεται από την 1η του Αυγούστου πρόσθετη «εισφορά», για τους συνταξιούχους του Δημοσίου, του ΝΑΤ και των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που είναι μέχρι 60 ετών. Η «εισφορά» αυτή, δηλαδή η μείωση των συντάξεων, θα είναι:
    6% για τις συντάξεις 1.700 μέχρι 2.300 ευρώ.
    8% για τις συντάξεις 2.301 μέχρι 2.900 ευρώ.
    10% για τις μεγαλύτερες.

    5. Επιβάλλεται από την 1η του Σεπτέμβρη «ειδική εισφορά» για όλες τις επικουρικές συντάξεις που είναι πάνω από 300 ευρώ το μήνα. Η «εισφορά» αυτή, δηλαδή η μείωση των επικουρικών, θα είναι:
    3% για τις συντάξεις 300 μέχρι 350 ευρώ.
    4% για τις συντάξεις 351 μέχρι 400 ευρώ.
    5% για τις συντάξεις 401 μέχρι 450 ευρώ.
    6% για τις συντάξεις 451 μέχρι 500 ευρώ.
    7% για τις συντάξεις 501 μέχρι 550 ευρώ.
    8% για τις συντάξεις 551 μέχρι 600 ευρώ.
    9% για τις συντάξεις 601 μέχρι 650 ευρώ.
    10% για τις συντάξεις πάνω από 651 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6. Επεκτείνεται η ληστεία με το κόλπο των αποδείξεων αφού εντάσσουν πλέον σε αυτό και τους χαμηλόμισθους, ορίζοντας ποσοστό υποχρεωτικής προσκόμισης αποδείξεων ίσο με το 25% του εισοδήματος. Οσοι δε συγκεντρώσουν τόσες αποδείξεις, θα πληρώνουν πρόστιμο 10% της αξίας των αποδείξεων που «λείπουν»!

    7. Καταργείται η απαλλαγή που ίσχυε για τις ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες μέχρι σήμερα εξέπιπταν κατά 100% από το φορολογητέο εισόδημα. Στο εξής θα εκπίπτει μόνο το 20% αυτών των δαπανών. Το μέτρο εκτιμάται ότι θα πλήξει ιδιαίτερα τους αυτοαπασχολούμενους.

    8. Αυξάνονται εξωφρενικά τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης, που θα εκτοξεύσουν τους φόρους που πληρώνουν ιδιαίτερα τα λαϊκά νοικοκυριά, με χαμηλό ή καθόλου εισόδημα. Ετσι:
    Για το σπίτι που διαμένει κάποιος, ακόμα κι αν είναι στο νοίκι, θα υπολογίζεται τεκμήριο 40 ευρώ για τα πρώτα 80 τ.μ., 65 ευρώ για τα 81-120 τ.μ. και 110 ευρώ για τα μέχρι τα 200 τετραγωνικά. Δηλαδή, αν κάποια οικογένεια μένει σε διαμέρισμα 100 τετραγωνικών, θα θεωρείται ότι έχει εισόδημα τουλάχιστον 4.500 ευρώ.

    Για τα ΙΧ υπολογίζεται τεκμήριο 4.000 ευρώ για αυτοκίνητα μέχρι 1.200 κ.ε. και από εκεί και πέρα ακόμα 600 ευρώ για κάθε 100 κυβικά και μέχρι τα ΙΧ που είναι 2.000 κυβικά. Για τα μεγαλύτερου κυβισμού τα τεκμήρια είναι ακόμα υψηλότερα. Σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει κάποιο όχημα 1.600 κυβικών μπαίνει «τεκμήριο» 6.400 ευρώ το χρόνο.
    Αυξάνονται τα τεκμήρια για όσους διαθέτουν σκάφη, πισίνες, ελικόπτερα και αεροπλάνα, κάτι βεβαίως που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού αυτοί που διαθέτουν τέτοια μέσα …ξέρουν να μην πληρώνουν φόρους.

    9. Για όσους αυτοαπασχολούμενους καταφέρνουν να αντιστέκονται στις συνέπειες της κρίσης και συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους, επιβάλλεται επιπλέον «τέλος άσκησης επιτηδεύματος», που ορίστηκε στα 500 ευρώ το χρόνο για τα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου εργάζεται η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων και 400 ευρώ για όσους είναι σε πόλεις και οικισμούς με λιγότερους από 200.000 κατοίκους. Από το μέτρο εξαιρούνται όσοι απασχολούνται σε χωριά με λιγότερους από 500 κατοίκους ή νησιά μέχρι 3.100 κατοίκους.

    10. Αρχίζει η σταδιακή κατάργηση του μειωμένου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Φέτος, θα επιβληθεί αύξηση που θα ξεπερνά τα 6 λεπτά το λίτρο ή τα 60 ευρώ το χιλιόλιτρο. Η εξομοίωσή του με το πετρέλαιο κίνησης θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2013.

    11. Αυξάνει, από την 1η του Σεπτέμβρη, ο ΦΠΑ (23% από 13%) στον
    κλάδο της εστίασης.

    12. Μετατάσσονται, από την 1η του Σεπτέμβρη, από το συντελεστή του 13% στο 23% τα εμφιαλωμένα νερά και τα αναψυκτικά.

    13. Μπαίνει ειδικός φόρος (που δεν υπήρχε) στο φυσικό αέριο των νοικοκυριών.

    14. Αυξάνουν οι ειδικοί φόροι στα τσιγάρα, ειδικότερα στις φτηνότερες μάρκες.

    15. Αυξάνουν τα τέλη των ΙΧ οχημάτων τουλάχιστον 10%.

    16. Μειώνεται το αφορολόγητο όριο για το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας στα 200.000 ευρώ (από 400.000 ευρώ), με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να πληρώσουν φόρο και πολλοί εργαζόμενοι που διαθέτουν απλά ένα σπίτι για να καλύπτουν τις οικογενειακές τους ανάγκες.

    ΓΙΑ αυτα.......... ηλιθιε ΠΑ/ΣΤΟΚΕ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ

    ΚΡΕΤΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΤΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρότρυνση ΠΑΣΟΚ προς χαφιέδες: "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"
    (για να δανειστώ τίτλο από εποχές ΝΔ)!

    Με ένα τηλεφώνημα στο 11012 ή με ένα e-mail στο fpccu@hellenicpolice.gr μπορεί ο κάθε πολίτης να καταγγείλει φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

    ΠΑ$$ΟΚ.ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΣΑΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ [ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ] ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση