GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η κυβέρνηση δεν έχει τις απαραίτητες αντοχές..."

Από το dimsim.gr Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν έχει τις απαραίτητες αντοχές για να προχωρήσει στις απαιτούμενες με...

Από το dimsim.gr
Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν έχει τις απαραίτητες αντοχές για να προχωρήσει στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις και τομές στη λειτουργία του κράτους.
Αφού καθυστέρησε για περίπου ένα χρόνο παρεμβάσεις για τον περιορισμό του Δημόσιου τομέα, λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε τη συγχώνευση και κατάργηση οργανισμών.
Τώρα, έρχεται και...
παίρνει πίσω την απόφασή της, μεταθέτοντάς την εννέα μήνες αργότερα, ενώ δρομολογεί σειρά αδιαφανών προσλήψεων όπως για παράδειγμα αυτές μέσω των θυρίδων επιχειρηματικότητας.
Πρέπει να σταματήσει λοιπόν η κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας μας και να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της μεταρρύθμισης του Δημόσιου Τομέα.

6 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχχχαχαχχαχαχχ..χιχιχιχιιχιιι...χοχοοχοχοοοο.. XAXA..
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ..ΑΥΤΟ ???????
    ____________________________________
    Γιώργος Παπανδρέου: Διακοπές στην πολυτελή έπαυλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στο σπίτι του κολλητού του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στη Σέριφο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου παραθερίζει άπό χθες Πέμπτη στην πολυτελή πέτρινη έπαυλη που νοικιάζει τους θερινούς μήνες ο υπουργός του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάνω από 6.000 ευρώ την εβδομάδα !

    Έχοντας ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις διακοπές του στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, νησί με το οποίο έχει στενότατη σχέση ο άλλος υπουργός που δέχεται τα πυρά όλης της Ελλάδας, ο Γιάννης Ραγκούσης ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε για λίγες ώρες μόνο στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, την Τετάρτη για να δει την ομάδα πόλο γυναικών και στις τέσσερις το απόγευμα, έφευγε με προορισμό το αγαπημένο του νησί των Δυτικών Κυκλάδων, την ωραία Σέριφο.

    Στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντα και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας. Εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το «Speedrunner»
    (αν και οι κάτοικοι του νησιού επιμένουν ότι «άκουσαν» την άφιξη του με ελικόπτερο), που πραγματοποιεί τη διαδρομή Πειραιάς – Σέριφος – Σΐφνος – Μήλος, ξόδεψε περί τα 65 ευρώ το άτομο για μια θέση VIP και 58 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που μετέφερε.
    Το κανό, άλλωστε, θεωρείται ακόμα αποσκευή !

    Γνωστός για τη δεινότητα του στην κολύμβηση, και ουχί μόνον όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ, ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Εθεάθη λοιπόν -παρά την αδυναμία του στην παραλία Λια του νησιού- να κολυμπάει κατά την προ-ηγούμενη παραμονή του στο νησί στον Πλατύ Γιαλό, συνοδεία βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος και σκάφους.

    ΑΥΤΑ....! ..θνητοί, φόρου Ζωής υποτολείς Ιθαγενείς άχρηστοι και διεφθαρμένοι, συν τεμπέληδες....λαμόγια φοροκλέφτες Έλληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο περίφημο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου εθεάθη πρόσφατα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά.

    Παλιότερα και ειδικά τα τελευταία χρόνια, όταν αποσύρθηκε από την πολιτική, ο Άκης απολάμβανε το καλοκαίρι σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο.

    EE...καλά..Φέτος τα πράγματα είναι....λίγο διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς κολυμπάμε στα βαθιά, ο ΓΑΠ στα… ρηχά

    Την ώρα που ο Έλληνας σκέφτεται πλέον ακόμη και στην πλαζ να πάει, αν μετρήσει πόσα θέλει για τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και έναν καφέ της παρηγοριάς, ο Έλληνας πρωθυπουργός «πετάχτηκε» στις Κυκλάδες για να κάνει στα…
    ρηχά το καθιερωμένο του exteme μπανάκι.

    Εμάς μας αφήνει πίσω του να κολυμπάμε στα βαθιά, χωρίς μπρατσάκια, παρέα με τους καρχαρίες, και εκείνος την «έκανε» για Σέριφο!

    Η πληροφορία ότι παραθεριστές του πρότειναν να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία, κρίνονται ως ανακριβείς…

    http://www.prionokordela.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω για αντοχή αλλά σίγουρα ΑΝΟΧΗ δεν υπάρχει.

    Απο τον οκτωβριο του 2009 έως σήμερα αν παρακολουθησει κανείς ημερολογιακα και μηνα μηνα εως σήμερα τα πεπραγμενα και λεχθέντα της κυβερνησης θα φρίξει και το χειρότερο θα καταλάβει τον ρόλο του πρωθυπουργού και τους σκοπούς του.

    Δυστυχως για ακόμη μια φορά εξαπατήθηκε ο Ελληνικός λαός από ψευτες και τρισαθλιους επαγγελματίες πολιτικούς που εχουν πουλήσει την ψυχη τους στο διάβολο.

    Την στιγμή που από άκρου έως άκρου στην Ελλάδα η θλίψη η απόγνωση η απελπισία έχει εισβάλλει σε εκατομύρια σπίτια ο πρωθυπουργος της ανυπαρξιας και του τίποτε αρχηγός μιας κυβερνησης φρίκης κάνει τα καλοκαιρινά μπάνια του όταν το 70% των Ελληνων λούζεται από κρύο ιδρώτα ανασφάλειας εξαθλιωσης και εξευτελισμού.
    Ασφαλώς πριν ξεκινήσει τις διακοπές του φρόντισε για ακομη μια φορά για την νεολαία να νομιμοποιήσει την πρέζα έτσι ώστε να βρει διέξοδα μέσα στην μαστουρα.
    Πως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτον τον άνθρωπο που το ψεμμα είναι ο δεύτερος εαυτός του που η αλλαζονεία του είναι το χαρακτηριστικό του τα δε λόγια του έπεα πτερόεντα και το μονο που πρέπει να πιστευεις είναι μόνο τα και γιατι όλα τα άλλα είναι ψεμματα.

    Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εκσυγχρονισμένος αγύρτης γύρισε την χώρα πολλά χρόνια πίσω και θα χρειασθούν πολλές δεκαετίες να συνέλθει αν ποτε καταφέρει να συνελθει από τα χτυπηματα που τις καταφερε με την ανοχη μας.

    Σίγουρα σαν χώρα είχαμε προβληματα σοβαρα σε όλους τους τομείς που έπρεπε και πρέπει πολλά να διορθωθουν μέσα απο ενα δημοκρατικό διάλογο με τους φορείς και τους πολίτες και όχι με βιαιη ανακατανομή του πλούτου από τους πολλούς σε λίγους και με επιβολή συνθηκών μεσαίωνα.
    Με προσωπείο την δημοκρατία μια παρέα ξεπουλημενων και ανήθικων πεταμενων τσογλανων στήσανε στην πιο στυγνη χουντα βάσει ενός προκαθορισμενου σχεδιου καταχρεωματος που συνειδητα διέπραξαν ολοι οι κυβερνωντες ειδικά απο το 2000 έως σήμερα.
    Ο αρχιερεας της διαπλοκής Σημιτης μαζι με τους Παπαντωνιου Χριστοδουλακη κατεκλεψαν τον λαο με το χρηματιστηριο χρεωθηκαν εως τον θεο 180 δις!!!και παρεδωσε με τελετη το δακτυλιδι του αισχους στον επόμενο και ο Κωστάκης ανελαβε και αυτός με την σειρά του να συνεχίσει το χρεος και να το παραδωσει στα 270 δις στον χαρισματικό παγκόσμιο τεμπελχανα περιπατητη Γιωργάκη που ήδη το πηγε στα 360 μεσα σε δυο χρόνια και αισιως ως το τελος της θητειας του θα αγγιξει τα 450 δις.

    Το οτι θα ξεκουμπιστουν απο την εξουσία ειναι το μονο σιγουρο αυτό δεν σημαινει όμως ότι λυθηκαν και τα προβληματα της Ελλαδας που ο τελευταιος υποθηκευσε για πολλα χρονια στο μελλον και κατακρεουργησε το παρον.

    Πιστευει κανείς ότι αυτος ο ανθρωπος πρεπει να συνεχισει να πολιτευεται; ή πρέπει να συρθει ως εγκληματιας για εθνική προδοσια και να δικαστεί;
    Μεσα σε δυο χρόνια αφαίρεσε από την Ελλαδα καθε διαπραγματευτικό στοιχείο εθνικής κυριαρχιας και αξιοπρέπειας καταντωντας την Ελλαδα σκουπιδι και ζητιάνο και τον λαο της κοινό απατεώνα.
    Οι εκλογές σιγουρα θα φερουν μια πολυκομματική κυβερνηση που θα πρεπει να ξεκινήσει από την κάθαρση πρωτα στους πολιτικούς λαμογια ψευτες και απατεωνες δικαζοντας τους δίκαια και όπου αποδειχθεί ότι ειναι υπαίτιοι παραδειγματικές τιμωρίες δημευση των περιουσιων τους μέχρι του σημείου να μην έχουν ενα πιατο φαι όπως πολύς κόσμος σήμερα να νοιώσουν την πείνα και την ανυπαρξια που επέβαλλαν καμία βοηθεια από το κρατος ξηλωμα και διαπομπευση.
    Το ψαρι βρωμαει παντα από το κεφαλι και για να σωθει το σωμα θελει κοψιμο. Παρα τις προσπάθειες της συμπαθούς χοληστερινης ότι μαζι τα φαγαμε, ίσως, αλλά αυτοί φαγανε μεχρι σκασμου το δειχνει και το παρουσιαστικό τους και κλέψανε και για μετά.
    Το μαρμαρο ακρίβηνε πολύ και καποιος πρεπει να πληρωσει το τιμολογιο ειναι μεγάλο και έχει παραλήπτες τους πολιτικούς που κυβερνησαν τον τόπο και τον κατεστρεψαν.
    Σε ότι αφορά τον κ Βενιζέλο καλό θα είναι να σταματήσει τους εκβιασμούς και τις απειλές περι φυλάκισης εναντιον των Ελλήνων λεγοντας τους εμμέσως φοροκλέφτες απατεώνες γιατί άλλοι απατεώνες αποδεδειγμενα έχουν σειρά να φυλακιστούν και αυτοί είναι μέσα στο κομμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ά, ρε πόσο επίκαιρος είναι ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!!!
    (Φυσικά και δεν μιλώ για Στάλιν και δεκαετία 1930... έτσι? Να εξηγούμαστε!)

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έφαγε τα ψωμιά του και... Τελείωσε...Δυστυχώς!!
    Το τελευταίο του Στάδιο, η Χρηματιστηριακή Παγκοσμιοποίηση Κεφαλαίων- χωρίς καμιά Παραγωγική Δραστηριότητα- ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!

    Το μεγάλο στοίχημα για την διάσωση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ:

    Μπορεί η σημερινή κατάσταση (ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ να ελεγχθεί με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ???

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

    Δυστυχώς δεν μπορεί...

    Και τί θα γίνει τότε?

    Λυπάμαι... αλλά WHO KNOWS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση